Pellavapeplum

tunnetila: ilo

Yksi eniten käyttämistäni vaatteista kuluneena kesänä oli mustat bermudashortsit. Ne samat shortsit, jotka pelastin siskoni kirppiskasasta seitsemän vuotta sitten.

Olen käyttänyt noita puuvillashortseja kaikki nämä vuodet, samalla koko ajan uusia, vähän muodikkaampia shortseja etsien. Samat shortsit on nähty täällä blogissa jalassani mm. Venetsiassa (vuonna 2015) ja Nizzassa (2013).

Jo vuonna 2013 julkaistussa postauksessa kerroin etsiväni uusia kesävaatteita, mutta mitään kivaa ei silloin löytynyt. Olen edelleen, viisi vuotta tuosta, samassa tilanteessa, ja minulla on yhä aktiivikäytössä samat kesävaatteet kuin silloinkin. Hoh hoijaa. En taida koskaan saada vaatekaappiani kesävaatteiden osalta kuntoon.

Mutta on näissä kuvissa jotain uuttakin. Nimittäin suloinen peplum -helmainen toppi*.

toppi Oasis*, shortsit H&M, Helsinki-kangaskassi MAP Oulu, sandaalit Unisa

Suomeen vastikään rantautunut brittiläinen naistenvaatebrändi Oasis on tunnettu kauniista mekoistaan, viehättävistä kuoseistaan, sekä hyvin istuvista toimistokelpoisista vaatteistaan.

Brändiä tuo maahan upea bloggaajakollegani Pia, ja minun on jo pitkään ollut tarkoitus käydä kurkkaamassa, mitä kaikkea kaunista Oasiksen showroom pitää sisällään.

Showroomilla oli viime viikonloppuna avoimet ovet, ja siellä pääsi sovittelemaan rauhassa juuri ilmestynyttä uutta mallistoa. Tavallisesti tuotteita voi ostaa ainoastaan Oasiksen suomalaisesta verkkokaupasta, mutta tuotteita pääsee myös sovittamaan showroomille sovitusti.

Olen nähnyt Oasikselta niin paljon kauniita kukkamekkoja, että ajattelin tuotteiden olevan vähän liian naisellisia omaan makuuni. Yllätyin showroomilla kuitenkin iloisesti.

Mallistossa oli sievien mekkojen lisäksi mm. kauniisti leikattuja puseroita, yksinkertaisia mustia housuja, klassiset mustat Chelsea -nahkanilkkurit, pehmoinen harmaa neule, ja tämä sievä pellava-puuvilla toppi. Topin materiaali on täydellinen!

Pia tiesi ostamattomuushaasteestani, ja halusi antaa minulle Oasiksen uudesta mallistosta pari tuotetta. Yritin sanoa etten voi ottaa tuotteita vastaan, mutta Pia oli jo pakkaamassa toppia ja puseroa kassiin.

Tuntuu vähän nololta olla ostolakossa, ja samalla saada uusia tuotteita. Ihmisten auttamisenhalu on kuitenkin ollut haasteessani sykähdyttävä. Olen mm. saanut ystävältäni kaksi Samujin (!) kangasta, jotta voisin ommella itselleni jotain uutta.

Eräs työkaverini taas toi minulle uuden paistinlastan! Mainitsin kahvitauolla, että ainut muovinen lastani suli oltuaan liian lähellä kuumaa levyä, ja harmittelin kun en saa ostaa uutta. Seuraavana päivänä työkaverini tuli töihin käyttämättä jääneen lastan kanssa.

En todellakaan ole ostolakossa siksi, että ihmiset lahjoittelisivat minulle tarvitsemiani tuotteita. Tämä kuitenkin osoittaa sen, miten upeita ihmisiä minulla on ympärilläni. Tiedän, että jos joskus joudun oikeasti pulaan, lähelläni on ihmisiä, jotka ovat tukenani myös isoissa asioissa.

Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe

9

(4) Kommentit

 1. HeidiV says:

  Ihana toppi! Pitää tutustua merkin verkkokauppaan…

  Tsemppiä ostolakon jatkoon 🙂 Ehkä minäkin voin olla avuksi, jos tarvit jotain…

  1. Awwww Heidi! Oot ihana! Aloin melkein itkeä kun luin kommenttisi. <3 Kiitos, pärjäilen kyllä nyt, mutta jos joskus satun piipahtamaan Lahdessa ja kaipaan kahvitteluseuraa, niin tiedän kyllä kenelle laitan viestin. <3

 2. HeidiV says:

  Ite oot ihana <3

  Ps. Mikä kauppa se Oasis on! Mun makuun! Tein heti vtilauksen (alesta, sentään, yritän itsekin hillitä ostosten tekoa, blogisi innoittamana)

  1. Heidi, <3! Oasiksella on kyllä paljon kivoja juttuja! Ja hei, alelöydöt on aina mahtavia, ja usein myös järkeviä ostoksia. Sehän on vähän kuin laittaisi rahaa pankkiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.