Kun pakkaus on puoli ruokaa

tunnetila: ihastus

Vihdoin! Tänään on vihdoin se päivä, kun saan julkaistua postauksen, jonka kirjoittamisen aloitin jo helmikuussa! Jep, luit oikein. Kyseessä on simppeli hiustuotepostaus, mutta sen valmistumisessa on kulunut yli puoli vuotta.

Sain helmikuussa eleveniltä testiin ruotsalaisen Maria Nilan hiustuotteita*. Maria Nila on vegaaninen hiustenhoito- ja muotoilusarja, joka yhdistää eettisyyden ja huippulaadun.

Testasin tuotteita heti ne saatuani ja tykkäsin niistä kovasti. Halusin jakaa laadukkaiden hiustuotteiden ilosanomaa Teille saman tien, mutta hemmetti sentään kun nämä tuotteiden pakkaukset ovat ihan liian kauniita tällaiselle harrastelijaräpsyjen ottajalle!

Olen ottanut tuotekuvat tähän postaukseen nyt neljä kerta, mutta koskaan en ole saanut tavoitettua kuvien kautta tuotepakkausten kauneutta ja freesiyttä. Nyt päätin, että en kuvaa tuotteita enää kertaakaan, vaan julkaisen nämä kuvat, tuli mitä tuli. Suurin osa purkeista on nimittäin jo käytetty loppuun, ja ne pyörivät koko ajan tiellä tyhjinä.


Kuten alustuksesta vaarmaan arvasittekin, Maria Nilan tuotepakkaukset ovat mielestäni kauneimmat, mitä olen koskaan nähnyt! Joka ikinen kerta kun olen suihkussa ottanut nuo purkit käteen, olen taivastellut niiden kauneutta. Onkohan kukaan muu yhtä innoissaan kosmetiikkapurkkien ulkonäöstä kuin minä?!

Vegaaniselta Maria Nilalta löytyy laaja valikoima tuotteita, jotka on luokiteltu hiustyypin mukaan. Omat tuotteensa on värjätyille, vaaleille, karheille, vaurioituneille, hennoille, kiillottomille sekä hiustenlähdöstä kärsiville. Shampoiden, hoitoaineiden ja naamioiden lisäksi tuotesarja sisältää värinaamioita, värivirkisteitä, öljyjä ja muotoilutuotteita.

Testaamistani tuotteista omat lempparini ovat Pure Volyme -sarjan hoitoaine ja tummanruskea (cacao) värivirkiste. Pure Volyme -sarjan shampoosta ajattelin ensin, ettei se puhdista hiuksiani kunnolla. Lopputuloksena kun ei ole toivomaani natisevaa puhtautta. Hoitoaineen jälkeen hiukset kuitenkin tuntuvat puhtailta ja ilmavilta, joten huoli shampoon toimimattomuudesta on turha.



Sain eleveniltä testiin myös Maria Nilan nestemäisen käsisaippuan*, ja arvatkaa mitä? Tuo saippua on vaihtanut täysin väriään niistä ensimmäisistä tuotekuvista, mitä otin helmikuussa!

Kun otin saippuan esille, sen violetti väri sopi täydellisesti Pure Volyme -sarjan vaaleanpunaiseen värimaailmaan. Nykyään nestesaippua on väriltään enemmän turkoosi (kuva yllä) kuin violetti. Aika hassua mikä muutos!

Maria Nilan tuotteet ovat kuulema yksi elevenin myydyimmistä tuoteparheistä, enkä ihmettele miksi. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Ruotsissa, joten laadunvalvonta on huipputasoa. Tuotteita myös kehitellään koko ajan entistä paremmiksi ja luonto sekä eettisyys otetaan prosesseissa huomioon.

Esimerkiksi aina kun ostat Maria Nilan tuotteita, mahdollistat puiden istuttamisen Etelä-Amerikkaan. Puita istuttamalla Maria Nila korvaa luonnolle sen, mitä he luonnosta ottavat tuotteiden pakkauksia varten. Kunpa kaikki brändit toimisivat yhtä vastuullisesti!

3

(4) Kommentit

  1. Maria says:

    Nämä ovat ihania! Löysin ne aikoinaan Sokoksesta ja ihastuin. Sokos tosin lopetti tämän merkin myynnin, joten olenkin miettinyt, että mistä näitä saa. Cream Heat Spray on ihan paras ja tietysti pakkaukset kauniita. Maria Nilalla on myös Silver shampoo & hoitoaine, jota ei monella ekologisella merkillä ei ole valikoimissa.

    1. Hei wau, kiitos Cream Heat Spray -vinkistä! Maria Nilaa saa ainakin eleveniltä, ja jos tilaa kerralla kolmen tuotteen setin, sen saa vähän edullisemmin. Esim. tämä setti on itselleni täydellinen: https://eleven.fi/maria-nila-care-pure-volume-trio

  2. Kyllä pakkauksella on merkitystä. Kaunis pakkaus tuo varsinaiseen tuotteeseen lisäarvoa ja vähän ylellisyyttä ja hyvää mieltä arkeen.

    1. Tismalleen näin!!! Minua oikein harmittaa kun nämä tuotteet loppuivat, ja nyt jouduin ottamaan käyttöön ”ei ihan yhtä kauniit” tuotteet. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.