Syksyn mukavimmat toimistolookit Tokmannilta

tunnetila: tykkäys

*kaupallinen yhteistyö Nordic Tricot by Ivana Helsinki / Tokmanni*

Nordic Tricot by Ivana Helsinki -yhteistyömallisto on vallannut jälleen Tokmannin naistenvaateosaston!

Ivana Helsingin Paola Suhonen on suunnitellut Nordic Tricotille jo useita yhteistyömallistoja, ja kerta kerran jälkeen mallistot myydään Tokmannilla loppuun vauhdilla. Enkä yhtään ihmettele miksi.

Designer-yhteistyökuvio kahden kotimaisen brändin välillä toimii mutkattomasti. Tuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Arkikäyttöön soveltuvat vaatteet ovat rentoja ja päällä mukavia, mutta silti niissä näkyy aina suunnittelijansa tunnistettava kädenjälki.

Tänä vuonna Ivana Helsinki oli mukana Pariisin Haute Couture muotiviikoilla, ja tuo haute couture mallisto tuotiin heinäkuussa arkisemmaksi muokattuna Tokmannille. Innostuin heinäkuun alussa julkaistusta mallistosta niin paljon, että kirjoitin siitä blogiini neljä postausta!

Tämänkertainen mallisto jatkaa samaa linjaa kuin edeltäjänsä. Mukana on IvanaHelsingin tuttuja kuoseja, tyttömäisiä mekkoja ja helposti yhdisteltäviä trikoovaatteita. Ilokseni pääsin valitsemaan myös tästä mallistosta omat suosikkini yhteistyön merkeissä.

Tällä kertaa valitsin mallistosta kaksi asukokonaisuutta, joilla pärjää pitkälle tulevaan syksyyn niin töissä kuin vapaa-ajalla.

neuletakki ja tunika Nordic Tricot by Ivana Helsinki

Yksi suosikkivaatteistani uusimmassa mallistossa on mustavalkoinen Marina-tunika (29,95€)*. Olen sen verran lyhyt, että tunika on minulle mekon mittainen. Puinkin tunikan näihin asukuviin keveäksi mekoksi ja yhdistin paljaat sääret nilkkureihin. Syksyn saapuessa asuun voi lisätä sukkahousut, mutta vielä nyt paljain säärin viilettämisestä kannattaa nauttia.

Tunika on päällä miellyttävää, kauniisti laskeutuvaa mustaa viskoosia, ja siinä on taskut, solmittava vyö vyötäröllä, ja takaa hieman pidempi helma. Valkoinen pieni kuvio mustalla pohjalla on Ivana Helsingin Animal Rights! -mallistosta tuttu koiranhammasprintti.

Vaikka tunikan kangas on pienen kuvionsa myötä hyvin eläväisen näköinen, päätin silti yhdistää siihen toisen vahvan kuosin. Tunikan pariksi valikoitui uudesta Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallistosta hupullinen neuletakki (39,95€)*.

Tykkään kahden mustavalkoisen kuosin yhdistelmästä valtavasti! Kun kuosit yhdistää mustaan tai valkoiseen, ne rauhoittuvat kivasti. Yhdessä ne kuitenkin heräävät eloon, ja täydentävät toisiaan. En olisi uskonut, että nuo kuosit toimivat yhdessä näin hyvin!

Mitäs sanotte yhdistelmästä? Yhdistättekö itse mielummin kuosit perinteisesti yksivärisiin, rauhoittaviin pintoihin, vai tykkäättekö leikitellä kuoseilla ja yhdistellä niitä ennakkoluulottomasti?

Toinen syksyinen asuvalintani Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallistosta on siistit suorat housut ja niihin sopiva neule.

neule ja housut Nordic Tricot by Ivana Helsinki

Yhteistyömalliston tuotekuvat ensimmäistä kertaa nähdessäni kiljahdin ilosta. Nordic Tricot by Ivana Helsinki -yhteistyömallistossa on läsnä nimittäin yksi IvanaHelsingin vanhoista lempparimallistoistani. Muistan edelleen miten ihastuin vuonna 2010 lanseerattuun Ivana Helsingin AW10 mallistoon, joka kantoi nimeä Copper Chain.

Ivana Helsingin mallistojen yleisilme on yleensä kevyt ja tyttömäinen. Tuo mallisto oli tummanpuhuvampi ja sisälsi mm. kauniita neuleita. Jäin silloin harmittelemaan kun en onnistunut nappaamaan itselleni mallistosta mitään. Mutta kas, nyt löysin oman kupariketjuin kuvioidun neuleeni (29,95€)* Tokmannilta!

Mallistosta löytyy myös syksyn mukavimmat toimistokelpoiset suorat housut.

Olen menneen kesän aikana maininnut saaneeni hieman herkkukiloja, ja olen myös tuskaillut kun vanhat housut ei mahdu kiinni. Ette usko miten mukava oli laittaa jalkaan nämä housut, jotka eivät kiristä eivätkä purista mistään, mutta näyttävät silti asiallisilta.

Mustat Rayan -housut (29,95€)* on paksua trikoota (68% viskoosia, 27% nylonia, 5% elastaania) ja niissä on leveä vyötärönauha, jonka takaosassa on kuminauha. Tämän mukavammaksi ei siistit housut voi enää mennä!

Kumpi asuista miellytti enemmän? Entä löytyikö valitsemieni tuotteiden joukosta Teille omia lemppareita? Jos syysvaatevalikoimanne kaipaa päivitystä, niin suosittelen piipahdusta Tokmannilla!

Kurkkaa tällä hetkellä liikkeissä ja Tokmannin verkkokaupassa oleva Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto täältä. Tuotteiden suositushinnat: 24,95–39,95 €.

Kuvat: Vilma

12

(21) Kommentit

 1. merikukka says:

  Kivalta näyttää!

  1. Kiitos merikukka, eikö näytäkin?! Oli ihana löytää mallistosta näin kivoja juttuja.

 2. Jenni says:

  Vau! Enpä olisi tullut ajatelleeksi, että Tokmannilta löytyy näin tyylikkäitä ja toimistokelpoisia vaatteita! Näyttää sulla tosi hyvältä!

  1. Voi kiitos Jenni! <3 Ja hei niinpä, yllätyin itsekin iloisesti kun näin miten kivoja ja helposti yhdisteltäviä asukokonaisuuksia uudesta mallistosta löytyi.

 3. HeidiV says:

  Tosi hyvä kuosien yhdistelmä! Ja neule on ihana! Ei auta, se on taas suunnattava Tokmannille…

  1. Kiitos Heidi! Kiva että sinunkin silmiisi tuo kuosien yhdisteleminen näyttää hyvältä. Ja hei tuon neuleen värimaailma sopii sinulle varmasti todella kauniisti! Toivottavasti ehdit testaamaan onko mallistossa sinulle sopivia juttuja.

 4. HUOM! Olen saanut nyt useamman kyselyn malliston kokopolitiikasta. Minulla on kaikki vaatteet näissä kuvissa kokoa S, ja osa vaatteista on vähän reiluja. Eli XS-kokoa havittelevan kannattaa sovittaa S-kokoa ja punnita, onko koko liian suuri, vai onko kyseisestä tuotteesta kivakin, että vaate on rennosti vähän väljä. Esim. neuleesta voi olla kivan näköinen vähän isompikin koko. Shoppailuiloa! <3

 5. Voi vitsit, kummatkin asut tosi kivoja, tykkään kovasti 🙂

  1. Kiitos! Tosi kiva kuulla! 🙂

 6. Ausku says:

  Kivoja vaatteita, mutta materiaalit tekokuitua jne…

  1. Olen itse todella tarkka matskuista, joten olen syynännyt ne aika hyvin. 🙂 Mekko ja muut tuotteet ovat todella miellyttävän tuntuista viskoosia, ja viskoosihan ei ole tekokuitu vaan valmistetaan sulfiittiselluloosasta. Neuleissa taas on akryylia, mutta kun mukana on muita materiaaleja, ne parantavat akryylin kestävyyttä. Sekoitesuhteet tuntuvat tosi hyviltä. Kannattaa käydä tunnustelemassa matskuja jos joku tuotteista kiinnostaa!

 7. Edellisen malliston mekko on kestänyt niin hyviä käyttöä, että pakko kehua näiden laatua. Ihan priimaa! 🙂

  1. Samat kokemukset laadusta myös minulla. Kiva että laatua saa myös Tokmannilta, ja kivoilla hinnoilla!

 8. Emilia says:

  Eikä kuinka ihania vaatteita! Tokmannille mars! ?

  1. Heh, suosittelen lämpimästi vierailua Tokmannilla. Hinta-laatusuhde näissä vaatteissa on tosi hyvä! 🙂

 9. HeidiV says:

  Löysin ja ostin tuon neuletakin! Se on ihana ja mukava ja lämmin syysvaate ❤ Ja oli vielä -20% alessa 🙂

  1. Jee! Hei mahtavaa että sait vielä alennusta neuletakista! Se on kyllä tosi lämmin. Noita postauksen kuvia ottaessa minulle tuli ihan hetkessä tosi kuuma. 🙂 Takki on varmasti mahtava kylminä syysiltoina. <3

 10. Marinaan ihastuin minäkin ja tuon neuletakin uumeniin aion piiloutua syksyn viimoilta! <3

  1. Mulle tuli tästä neuletakista mieleen se Ivana Helsingin Muumi-aiheinen neuletakki mikä sinulla on. Se Myrksy tms. Molemmat ihania! <3

 11. Näissä on huippua yhdisteltävyys, mukavuus ja toimii meikäläisenkin keskivartalopyöreällä vartalolla kivasti nämä vaaatteet. Tykkän aivan valtavasti ja kesämalliston vaatteita olen käyttänyt koko kesän, eikä ole menneet pesussa miksikään.

  Ihanat kuvat Nina <3

  1. Kiitos Tiia! <3 Nämä vaatteet sopii kyllä ihan kaikille vartalotyypeille. Kaikki joilla olen malliston vaatteita nähnyt, ovat näyttäneet todella hyviltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.