Dr. Hauschkan syyskokoelma

tunnetila: tykkäys

Pääsin toissa viikolla kahtena iltana istumaan ammattimeikkaajan tuoliin. Ai että toisen meikattavana oleminen on mielenkiintoista! Koskaan et tiedä minkä näköisenä tuolista nouset. Koetko olevasi edelleen oma itsesi, vai katsooko peilistä takaisin ihan joku outo tyyppi.

Toinen toissa viikon meikkikerroista oli Dr. Hauschkan uuden Deep Infinity -meikkisarjan lanseerauksessa. Deep Infinity on laadukkaasta luonnonkosmetiikastaan tunnetun Dr. Hauschkan uusi syys-talvimallisto, joka tulee kauppoihin syyskuun aikana.

Jos ihan totta puhutaan, niin en ole koskaan aikaisemmin käyttänyt Dr. Hausckan meikkejä. Meninkin siis todella kiinnostuneena kuulemaan lanseerauksesta lisää.

Deep Infinitymeikkien päävärinä on vihertävä turkoosi sen kaikissa vivahteissa. Tuo värimaailma kuulosti jo etukäteen minulle omalta, sillä vihreän-ruskeisiin silmiini sopii kauniisti vihertävät sävyt. 

Syys-talvimalliston meikkivalikoimaan kuuluu luomiväripaletti*, tuuheuttava ripsiväri*, hehkuvoide* ja huulipunakynä*.

Deep Infinity -meikkisarja on ihana! Luomiväripaletin sävyinä ovat toimivat, aika perinteiset vaalea roosa, vihertävän harmaa, haalea turkoosi ja musta. Noilla sävyillä voi helposti tehdä kauniin ja kevyen silmämeikin, tai halutessaan vaikkapa vahvemman sumusilmälookin.

Jos luomivärien sävyt ovat helppoja ja sopivat lähes kaikille, sarjan ripsiväri tuo hauskuutta ja haastetta jokaiselle käyttäjälle. Sarjan ripsiväri on nimittäin väriltään kirkas turkoosi!

Luonnonkosmetiikasta on aika vaikea löytää hyvää ja pysyvää ripsiväriä, joten olen tottunut siihen, että brändit yrittävät ”hampaat irvessä” kehitellä toimivaa ripsaria. Olikin kiva yllätys huomata, että Dr. Hauschka on hylännyt tosikkomaisuuden ripsivärin tiimoilta ja julkaisi nyt rohkean ja leikkisän ripsivärisävyn. Minkähänlainen Hauschkan perusripsari on? Onko Teillä kokemusta mustan ripsivärin laadusta ja pysyvyydestä?

Menin meikkiin työpäivän jälkeen, joten minulla oli ripsillä jo mustaa mascaraa. Vanhaa ripsiväriä ei lähdetty poistamaan, vaan tuolla turkoosilla ripsarilla viimeisteltiin look ja haettiin ekstratuuheutta ripsiini. Turkoosi ripsari näkyi ripsistäni valon osuessa kasvoihini tietystä kulmasta, ja se teki meikistä kiinnostavan.

Rohkeimmat meikkaajat käyttävät turkoosia ripsiväriä yksinään. Me vähän ujommat saamme meikkiin pientä yllätyksellisyyttä, kun sekoitamme mustaa ja turkoosia samassa meikissä.

Kiinnostavin uutuustuote Deep Infinity -meikkisarjassa on hehkuvoide. Hehkun lisääminen kasvoille on ollut jo vuosikaudet muodissa, ja hehkua lisääviä tuotteita löytyy mm. stickeinä, puuterimaisina ja nestemäisinä. Luonnonkosmetiikasta ei ole kuitenkaan hehkutuotetta tainnut löytyä ennen tätä.

Nyt löytyy, ja tuote on huikea! Yllä olevassa kuvassa laitoin kämmenselälle pumppauksen nestemäistä Illuminating Fluid hehkuvoidetta, levitin ja otin kuvan. Kuvaa ei siis ole mitenkään uudelleenvalotettu kuvankäsittelyohjelmalla, vaan tuotteesta tulee uskomaton hehku iholle ihan itsessään.

Tuotetta voi käyttää sellaisenaan, tai sitä voi sekoittaa tilkkaan meikkivoidetta. Tuote toimii siis samalla tavalla kuin muutkin hehkutuotteet, eli tuo valoa kasvoille.

Viimeinen uutuustuotteista on ruusunpunainen huulipunakynä. Tuotteen sävy on minulle täydellinen. Sävy on hyvin lähellä huulieni omaa väriä, mutta vain hieman tummempi. Uskon sävyn sopivan myös monille muille.

Kynällä voi rajata ja punata huulet, ja lopputulos on hyvin luonnollinen ja täyteläinen. Todella näppärä tuote käsilaukkuun ja nopeaan huulimeikin fiksailuun.

Deep Infinity -sarjan tuotteita on myynnissä rajoitettu erä, eli jos kiinnostuit jostain tietystä postauksen tuotteesta, kannattaa suunnistaa ostoksille pian.

Dr. Hauschkan NaTrue-sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita on saatavilla Suomessa yli 200 jälleenmyyntipisteestä, joita ovat mm. Dr. Hauschkakosmetologit, Sokos ja Stockmanntavaratalot, Emotion, Ruohonjuuri ja Lifeketjut sekä verkkokaupoista esim. Hyvinvoinnin Tavaratalo.

5

(2) Kommentit

  1. pauliina says:

    olin kerran meikattavana iloveme-messuilla enkä nähnyt itseäni peilistä toimituksen aikana ollenkaan vaan vasta jälkeen päin. en ollut tunnistaa itseäni ja painelin suoraa päätä vessaan pyyhkimään enimpiä poski- ja huulipunia pois. 😀

    1. Hei mulle on käynyt tismalleen noin!!! Kiitin meikkaajaa, mutta olin oikeasti kauhuissani ja menin heti vessaan putsaamaan kasvoja. Se on jännä miten itsensä näkee eri tavalla kuin vaikka joku ammattimeikkaaja. Meikki on siis varmasti ollut hienosti tehty ja upea, mutta jos ei vaan ole yhtään ”minua”, sen kanssa ei kyllä viihdy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.