Mádaran uutuuksia ikääntyvälle iholle ja alevinkki

tunnetila: tykkäys

*kaupallinen yhteistyö/Mádara Cosmetics*

Kirjoitin latvialaisesta luonnonkosmetiikkabrändi Mádarasta blogissani ensimmäisen kerran lokakuussa 2010. Olin silloin ostanut testiin Mádaran vaahtomaisen puhdistusaineen, ja aloin innoissani käyttämään tuotetta.

Luonnonkosmetiikka oli vielä silloin minulle, ja monille muillekin, aika uusi juttu. Kokemukseni luonnonkosmetiikasta rajoittuivat tätä ennen mutanaamioihin, pienissä nyrkkipajoissa itsetehtyihin saippuoihin ja erilaisiin mehiläisvahatuotteisiin.

Kahdeksan vuotta sitten luonnonkosmetiikka oli pakattu pääosin ruskeisiin tai vihreisiin pakkauksiin, ja ne näyttivät sanalla sanoen tylsiltä valkoiseen ja kultaan paketoitujen selektiivisten ihonhoitotuotteiden vieressä.

Syy, miksi tartuin kahdeksan vuotta sitten Mádaran puhdistusaineeseen, oli juuri tuotteen erilainen ulkonäkö. Putsarin valkoinen pumppupullo erottui hyllystä niin edukseen, etten vaahtomaisten puhdistustuotteiden rakastajana voinut jättää purkkia hyllyyn.

Tuosta putsarikokeilusta alkoi ihastukseni Mádaraa kohtaan, ja tuo ihastus on tuonut suihkun ja kylppärimme kaapin täyteen erilaisia Mádaran tuotteita, joita käytän kauneudenhoidossani päivittäin.

Mihin kahdeksassa yhteisessä Mádara -vuodessa on tultu? Siihen, että latvialainen luonnonkosmetiikkabrändi on nykyään verrattavissa mihin tahansa selektiiviseen kosmetiikkabrändiin todella laajoine valikoimineen, ylellisine pakkauksineen ja erikoistuotteineen.

Sain Mádara Cosmeticsilta yhteistyön merkeissä testiin kolme heidän uutuustuotettaan. Yksi tuoteuutuuksista on BOOST -sarja, ja sen Amino-fill 3D Lifting Booster -ampullit (29,90€)*.

Ikääntyneemmälle, 35+ iholle tarkoitetut kiinteyttävät ampullit vähentävät juonteita, tasoittavat ihon pintaa, ja tekevät veltostuneesta ihosta kimmoisamman. Samalla kasvonpiirteet kohoavat. Vaikuttavina ainesosina ampulleissa on kasvijohdannainen biopolymeeri, joka kohottaa ja tukee ihon pintaa mekaanisesti, sekä lipopeptidit, jotka kiihdyttävät kollageenituotantoa.

Pakkauksessa on 10 ampullia, ja yhden pakkauksen sanotaan soveltuvan hyvin 10 päivän tehokkaaksi hoitokuuriksi. Kymmenen päivän kuurin jälkeen ampulleja voi käyttää 2-3 kertaa viikossa, jotta tuotteiden kohottava vaikutus pysyy yllä.

Käytin itse ampulleja kuurinomaisesti aamuin illoin 10 päivän ajan, ja nyt pidän tuloksia yllä käyttämällä tuotetta joka toinen aamu meikin alle.

Yksittäispakattu ampulli avataan napsauttamalla ampullin kärki poikki, ja avattu tuote tulee käyttää 24 tunnin kuluessa.

Omassa käytössäni yhdestä ampullista (3ml) riitti tuotetta kasvojen ja kaulan iholleni kolmeen käyttökertaan. Sain siis yhdestä ampullista kasvoja kohottavan hoidon aamulla, illalla, ja vielä seuraavana aamuna. Tuotetta näin käyttämällä 10:stä ampullista riittää iloa ja hyötyä hyvin pitkäksi aikaa.

Ihoni on ollut viime aikoina aika hyvässä kunnossa minulle sopivien ihonhoitotuotteiden ansiosta. Kasvojen ihon veltostuminen on kuitenkin häirinnyt itseäni kovasti. Etenkin valahtaneet hamsteriposket ovat saaneet minut tuhahtelemaan peilikuvalleni, ja deletoimaan ison osan ystävieni minusta napsimista asukuvista.

Amino-fill 3D Lifting Booster -ampullit tarttuivat tarmokkaasti hamsteriposkihaasteeseen, ja jo seitsemän käyttöpäivän jälkeen huomasin ihoni kiinteytyneen sen verran, että hamsterilook oli vähentynyt selvästi.

Aion ehdottomasti käyttää kuurin loppuun, ja hankkia tuotetta lisää.

Toinen testiin saamistani Mádaran tuoteuutuuksista on niin ikää ikääntyvälle iholle tarkoitettu RE:GENE Volume Rebuild Lifting Mask* (35€).

Vaikka tuote on tarkoitettu hieman aikuisemmalle (35+) iholle, niin jos kasvojen iho tuntuu kaipaavan freesausta jo aikaisemmin, niin tuotteen käytön voi aloittaa koska tahansa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, ja se tekee ihosta silkinpehmeän.

Yksi tuotteen tärkeimmistä ja tehokkaimmista raaka-aineista on koivun mahla. Koivun mahlassa on runsaasti ravinteita, kuten vitamiineja, aminohappoja ja proteiineja.

Pidän Mádaran tuotefilosofiasta valtavasti. Mádaralla pyritään jatkuvasti löytämään pohjoisen luonnosta toimivia raaka-aineita, ja jalostamaan niistä entistä upeampia tuotteita. Esimerkiksi koivun mahlaa käytettiin jo satoja vuosia sitten hyvinvoinnin edistämiseksi. Mádaralla on todettu, että tuota hyväksi havaittua tuotetta kannattaa käyttää ja tutkia edelleen.

Koivuveden lisäksi tuotteessa käytetään Cell Repair Bio-Complex kasviuuteyhdistelmää, joka auttaa palauttamaan ihon täyteläisyyden, ja tekee ihosta todella pehmeän.

Kohottavaa, kasvojen iholla 15-20min pidettävää RE:GENE Volume Rebuild Lifting Maskia kehotetaan käyttämään kahdesti viikossa, tai aina tarvittaessa. Itse olen ottanut rutiiniksi verhota kasvoni naamioon joka sunnuntai. Mikä olisikaan parempi tapa suunnata kohti uutta viikkoa, kuin ilmettä freesaava naamio?

Kolmas testiin saamani Mádaran uutuustuote on City CC Anti-Pollution CC-voide* (29€). Tuote hoitaa ihoa, peittää ihon pieniä virheitä, tasoittaa ihon sävyä, ja antaa vielä luonnollisen (sinkkidioksidi) aurinkosuojan (SPF15).

Tuotteen yhtenä ainesosana on hyaluronihappo, joten tuote kosteuttaa ihoa poikkeuksellisen hyvin. Monia CC-voiteita käytetään kosteusvoiteen päälle. Myös tätä voidetta voi levittää valmiiksi kostutetulle iholle, tai sitä voi käyttää myös sellaisenaan.

Itse arvostan ihoa heleyttäviä ja hoitavia voiteita, joita voi käyttää iholle sellaisenaan, vailla pelkoa ihon kuivumisesta. Etenkin kesällä kun tulee meikattua huomattavasti vähemmän, on yksi ihmeitä tekevä voide meikkipussissa tai rantakassissa ihan must.

Tämän tuotteen erityinen, luonnosta löytyvä tehotuote on tammenkuoriuute. Tammenkuoriuute hidastaa tehokkaasti ikääntymistä ja suojaa ihoa kaupungin saasteilta. Uute auttaa myös ehkäisemään pigmentaatiota ja kimmoisuuden menettämistä. Myös tällä tuotteella on siis anti-age -vaikutus.

Anti-pollution CC voiteen silkkinen koostumus levittyy iholle helposti ja sillä saa aikaan kauniin hehkun. Olen tosi iloinen, että myös luonnonkosmetiikassa on nykyään saatavilla hyvin toimivia monitoimivoiteita.

Sain CC-voiteesta testiin sävyn medium, joten tuote jää nyt odottelemaan ensi kesän aktiivikäyttöä. Tämän hetkiseen talvivaaleaan ihooni paras sävy olisi ollut luultavasti light beige. Olen kuitenkin tottunut käyttämään kevyempiä CC-voiteita kesäisin, joten sinne tuo tuote tulee olemaan täydellinen.

Tiedän, että blogini lukijoiden joukossa on paljon luonnonkosmetiikan ystäviä. Siksi vinkkaankin Teille Mádaran mahtavista Black Friday eduista.

Neljän päivän ajan tällä viikolla, 23.-26.11., saat Mádaran omassa verkkokaupassa ekologisista ja eettisistä Mádaran kauneudenhoitotuotteista 40% alennusta! Lisäksi jos tilauksen arvo ylittää 60€, pakettiin sujautetaan mukaan lahjaksi Deep Moisture silmänympärysvoide (15ml, arvo 27€).

Vaikken muuten ole mikään Black Friday -henkistä kulutushysteriaa suosiva tyyppi, olen silti sitä mieltä, että jos ekologisia ja tarpeellisia tuotteita voi saada huomattavasti normaalihintoja edullisemmin, niin silloin kannattaa ehdottomasti tehdä hankintoja.

4

(6) Kommentit

  1. miumau says:

    Kiitos alevinkistä (minulla on käyttöhistoriani toinen cc-putkilo juuri loppumassa (sävy light) … ja nuo ampullit tulevat kyllä tarpeeseen / t. toinen hamsteriposki…. ) Mádara on myös siitä kiva tuote, että sen tuotteita löytyy meidänkin kauppojen hyllystä 🙂 ! Ei siis tarvitse välttis tilailla netistä, mutta tuon alen kyllä nyt hyödynnän nettikaupasta.

    <3

    1. Jee, kiva että löydät alennukselle käyttöä! Mádara on tosi ihana brändi. Olen ollut niin onnekas, että olen tavannut Mádaran perustajan, viehättävän Lotten muutaman kerran. On ilo käyttää tuotteita, joiden tuotantoprosessit on läpinäkyviä, ja jotka ovat lähellä tehtyjä ja tuotettuja. <3

      1. miumau says:

        Wau, kiitos tästäkin tiedosta! Niin paljon kuin uskon ja luotan siihen, että ihmiset ovat pohjimmiltaan hyviä, aikuisuuden myötä kasvanut (valitettavasti) kyynisyys kuitenkin välillä laittaa miettimään, että mikäköhän tässä on takana, että asiat ”näyttävät” hyvältä (en puhu Mádarasta, vaan ylipäänsä ”hyvistä” asioista). Ja ihana tietää, että ainakin tosiaan puheena oleva yritys pystyy myös osoittamaan hyvyytensä.

        Ihanaa vkl:a!

        1. Minä yritän välillä vähän liian sinisilmäisestikin uskoa ihmisistä hyvää, ja muutam mieleni jasta jos toisin todistetaan. 🙂 Mutta oikeassa olet, nykypäivänä skeptinen suhtautuminen on välillä jopa järkevämpää kuin hyvän uskominen. Aika surullista. 🙁

  2. Johanna says:

    Suosittelit joskus Mádaran kasvoöljyjä. Ostin silloin omani, enkä ole sen jälkeen brändiä vaihtanut. Taidan ostaa sitä nyt lisää kun edullisemmin saa. 🙂

    1. Hei kivaa että olet löytänyt suosikkisi! Mádaran öljy (se keltainen), on mulla edelleen käytössä. Se vaan on niin ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.