Yllätysmekko Saksasta

tunnetila: ilo

*yhteistyössä Zadaa*

Jos lattiasta kattoon pinkki hotellihuone ei överiyydessään riitä, vaaleanpunaista värimaailmaa voi jatkaa pukeutumalla sävy sävyyn huoneen kanssa. Uskokaa tai älkää, vaatekaapistani löytyy tätä nykyä kuvissa näkyvä vaaleanpunainen ja hörhelöinen silkkimekko*!

Tein hetki sitten kirppisappi Zadaan kanssa yhteistyötä, jossa testasin tuotteiden tilaamista Saksasta. Olen tehnyt Saksan Zadaasta löytöjä jo aikaisemminkin, mutta tällä kertaa testasin miten nopeasti tuotteet saapuvat Suomeen, ja miten turvallista tuotteiden tilaaminen on.

Näiden herkullisen sävyisten kuvien myötä ajattelin esitellä yhden Saksasta tekemäni löydön, ja samalla ajatteli vastata kahteen useinmiten kuulemaani kysymykseen Zadaan käytöstä.

”Miten tilata tuotteita ulkomailta Zadaan kautta?”

Puhelimessasi on yksi appi, jonka kautta pääset selaamaan kaikkien tällä hetkellä Zadaassa mukana olevien maiden tuotetarjontaa. Näet samassa fiidissä Suomen, Tanskan ja Saksan tuotteet, tai vaihtoehtoisesti voit rajata haun haluamaasi maahan. Tässä tapauksessa rajasin tuotehaun pelkästään Saksaan.

silkkimekko Max&Co* (Zadaa), avokkaat Christian Louboutin

Halusin löytää kesäksi uuden leningin, joten seuraavaksi rajasin haun mekkoihin koossa S-M. Selasin saksalaisten myyjien leninkitarjontaa ja nappasin seurantaan omat suosikkini. Lopullisen hankintapäätöksen tein kahdeksan lempimekon joukosta.

Valitsin kuvissa näkyvän Max & Co:n lähes käyttämättömän silkkimekon sen materiaalin, värin, mallin ja hinnan (80€) vuoksi. Harvoin noin laadukkaan vaatteen löytää alle satasella.

Tein ostoksen ja laitoin myyjälle viestiä. Myyjä vastasi heti, ja lupasi lähettää mekon minulle samana iltana. Kului vähän yli viikko, ja silkkimekko oli Suomessa.

Tuotteiden lähetys Zadaa-pakettina Saksasta Suomeen maksaa aina 8€. Hinta on uskomattoman edullinen siihen nähden, mitä postituspalvelut yleensä maksavat. Suomen sisäisen Zadaa-paketin hinta on 4€. Todella edullinen sekin.

”Miten voin olla varma, että myyjä ei katoa rahojeni kanssa teille tietämättömille?”

Kun ostaja maksaa tuotteen, raha jää Zadaan järjestelmiin odottamaan paketin saapumista perille. Kun tuote on saapunut, vastaanottaja merkitsee tuotteen vastaanotetuksi. Tämän jälkeen ostaja tarkistaa tuotteen, ja vasta sen jälkeen kun hän on nähnyt tuotteen olevan siinä kunnossa kuin myynti-ilmoituksessa on luvattu, hän merkitsee kaupan suoritetuksi.

Tämän jälkeen menee muutama päivä, ja vasta sitten myyjä saa rahansa. Zadaassa ei siis koskaan pääse käymään niin, että ostaja maksaa tuotteen, muttei saakaan sitä koskaan itselleen.

Ostin kerran Zadaasta kengät, joita myyjä ei yllättäen lähettänytkään minulle. Ehdin jo hieman huolestua mitä rahoilleni käy, mutta eipä hätää, minun ei tarvinnut tehdä asian hoitamiseksi mitään. Zadaa lähettää myyjälle automaattisia muistutuksia tuotteen lähettämisestä kahden viikon ajan. Jos myyjä ei lähetä pakettia tuon ajan sisällä, kauppa raukeaa ja ostaja saa rahansa takaisin automaattisesti.

Jos taas ostat Zadaan kautta vaikkapa kalliin merkkilaukun, on sen tilaaminen täysin turvallista. Zadaa vakuuttaa kaikki pakettinsa 10 000 euroon asti. Vakuutus takaa sen, että kauppojen tekeminen on turvallista niin myyjälle kuin ostajallekin.

Zadaasta ostetaan vaatteita niistä otettujen kuvien ja kuvailujen perusteella. Kuvista ja tuotetiedoista huolimatta paketista saattaa joskus löytyä jotain hieman yllättävää. Niin kävi minulle tämän mekon kanssa.

Mekon myyjä ei ollut laittanut mekosta kuvaa päällään, joten en nähnyt kuvista mekon istuvuutta. ”Mekko henkarilla”- kuvien perusteella luulin ostavani rennon ja löysästi laskeutuvan silkkimekon, jota voisin käyttää tunikamaisesti leveiden culottes-housujen kaverina. Luulin tilaavani täydellisen kesähuitulan.

Kun mekko sitten tuli perille ja vetäisin sen päälleni, kauhistuin. Mekko oli täysin eri mallinen mitä kuvittelin sen olevan! Mekko oli vyötäröltä lähes tyköistuva, ja aivan hurjan avonainen. Olin ajatellut laittavani mekon alle ohuen topin peittämään sen avonaisuutta, mutta näin tyköistuvaan malliin alustopit ei oikein sovi. Mekon materiaali ja väri oli toivomani, mutta sen malli ei ollut lainkaan löysä ja rento, päin vastoin.

Mekko kuitenkin istuu päälleni todella hyvin ja on kieltämättä aika sievä. Saapa nähdä mikä mekon kohtalo lopulta on. Esimerkiksi näihin kuviin pinkissä ympäristössä mekko oli aivan täydellinen. Myös tällä ostoksella oli siis selkeästi tarkoituksensa, vaikka se myöhemmin päätyisikin etsimään uutta kotia oman Zadaa-tilini kautta!

Kuvat: Vilma

9
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Iina / MouMou
  09/04/2019 at 09:27

  Sisäpiirin vinkkinä pakko sanoa, että ainakin Nike-ja Adidas-fanien kannattaa selata Saksaa. Jo pelkästään lenkkari- ja tennarivalikoima on valtava!

  • Reply
   Nina
   09/04/2019 at 09:34

   Ooh, kiitos Iina vinkistä! Mun lempilenkkarit (mokkaiset kullan sävyiset Niket) on muuten myös löytö Zadaasta! Ihan parhaat jalkaan, ja oli kuin uudet!

 • Reply
  Kati
  09/04/2019 at 10:03

  Mielettömän hyvin sopii tuo mekko sulle! Ymmärrän ettei se välttämättä ole ihan sun tyylinen, mutta poikkeus tekee säännön. 😉 Olet upea!

  • Reply
   Nina
   09/04/2019 at 10:12

   Voi kiitos Kati! Ihanasti sanottu. Kiitos, olet upea itsekin!!! <3 <3

 • Reply
  Johanna
  09/04/2019 at 10:10

  Nämä kuvat! Nyt en enää kestä! ❤️

  • Reply
   Nina
   09/04/2019 at 10:11

   Voi että, mä en kestä näitä kommentteja! Johanna, oot ihana! <3

 • Reply
  Emilia
  09/04/2019 at 14:09

  Aivan ihana tuo mekko ja sopii sulle aivan älyttömän hyvin! Monta kertaa jo katsonut näitä kuvia ja miettinyt kuinka mahtavaa nähdä sun päällä vaaleanpunaista ?

  • Reply
   Nina
   09/04/2019 at 15:13

   Kiitos Emilia! Mekko kyllä istuu minulle kuin olisi teetetty. Aika uskomatonta että noin käy kun ostaa mekon sovittamatta pelkän henkarikuvan perusteella! 🙂 Ja värikin kyllä sopii mulle, mutta pitäisköhän silti värjätä tämä mustaksi..? 😀

 • Reply
  Tuuli - Lumo Lifestyle
  09/04/2019 at 16:21

  Kaunis sävy mekossa ja kiva mallikin. Onneksi saat sen helposti kiertoon, jollei malli sinua miellytä jatkossa.

  • Reply
   Nina
   09/04/2019 at 20:12

   Samaa mieltä Tuuli, eiköhän mekko saa uuden kodin jos tarve sille tulee. Tosin aika kiva tuo olisi joissain kesäjuhlissakin…. Ehkä yllätän kaikki ja menen joihinkin juhliin vaaleanpunaisessa unelmassa! 😀

 • Reply
  Hammi
  09/04/2019 at 22:01

  Upea mekko ja loistolöytö! Itse kokeilin Zadaata kerran ja tällä tuntumalla siihen taitaa jäädäkin. Ostin kivan hameen mutta myyjästä eikä hameesta koskaan kuulunut mitään enkä saanut myöskään Zadaalta vastausta siihen, kuinka yleistä tällainen tympeiden ohareiden tekeminen onkaan. Rahat saa toki takaisin mutta turhaa säätöä tulee jos myyjä ei olekaan sitoutunut hommaan.

  • Reply
   Nina
   10/04/2019 at 10:14

   No voi itku! Onpa kurjaa että heti ensimmäiselle kerralle sattuu noin tylsä kokemus. Minulla ensimmäiset ehkä 10 kertaa kaupantekoa meni ihan täydellisesti ja kaikki myyjät oli superkivoja. Sen jälkeen tuli putkeen pari kertaa sellainen myyjä vastaan, josta en kuullut mitään, enkä saanut tuotetta. Ärsytti kyllä molemmilla kerroilla ihan superpaljon, mutta sitten ajattelin vain, että noh, eipähän saa myyjä rahojaan jos ei viitsi mitenkään kauppaan reagoida. Oma kokemukseni Zadaan asiakaspalvelusta on hyvä. Sieltä vastataan nopeasti, ja kerran jopa yksi ihan älytön juttu saatiin selvitettyä hienosti ja kaikki olivat tyytyväisiä. 🙂 Kannattaa testata toistamiseen jos sieltä löytyisi jotain kiva, ja myyjäkin olisi mukavampi. Ja hei siellä kannattaa ainakin myydä itse jos tuotteiden ostaminen ei muuten kiinnosta.

 • Reply
  Marina / Dioriina
  10/04/2019 at 06:59

  Ihana mekko! Itse en ole vielä kokeillut Zadaa kertaakaan.

  • Reply
   Nina
   10/04/2019 at 10:08

   Kiitos Marina! Suosittelen lämmöllä Zadaata aina kaikille! Olen ihan hurahtanut siihen, miten sieltä tekee luksuslöytöjä!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.