Onko tässä maailman kaunein käsivoide?

tunnetila: ihastus

Juhlimme muutama viikko sitten sukusynttäreitä. Yksi juhlien sankareista täytti 40v, toinen 50v. Kolmannella oli välijuhlan paikka, eli vuosia tuli täyteen 65. Juhlien suurin sankaritar oli tätini, joka täytti 70v.

Mitä hankkia sankarittarille lahjaksi, kun kaikilla on jo kaikkea ja mitään sen suurempia lahjoja ei varsinaisesti sovittu hankittavan? Noh, tietysti jotain käyttötavaraa, joka on mielellään vielä kaunis, uniikki ja kotimaista käsityötä.

Kerroin keksineeni päivänsankareille ihan täydelliset synttärilahjat, ja nuo lahjat näette postauksen kuvissa. Ostin kaikille neljälle lahjaksi käsivoiteet!

Käsivoide saattaa kuulostaa aika tylsältä lahjalta, mutta se voi olla myös ihan kaikkea muuta. Turkulainen HETKINEN valmistaa ehkä maailman kauneimpia käsi- sekä muita voiteita, ja noita tuotteita halusin ehdottomasti viedä kaikille vuosia täyttäville sukulaisilleni.

Brändin filosofia on tuoda luonto mahdollisimman lähelle kiireistä arkea eläviä ihmisiä. Kaupungin vilskeessä saattaa helposti kaivata metsän rauhoittavaan ympäristöön. Yksi tapa rauhoittua ja saada arkeen pieni pala metsän tuntua, on sipaista käsiin vaikkapa männyntuoksuista käsivoidetta.

HETKINEN -tuotteiden puinen pakkaus on valmistettu kotimaisesta antibakteerisesta männyn sydänpuusta, ja jokainen pakkaus on uniikki. Itse voiteet taas on valmistettu mahdollisimman vähistä raaka-aineista, ja kaikki ylimääräiset ainesosat on karsittu pois. Esimerkiksi vettä tuotteissa ei ole lainkaan.

Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat 100% luonnollisia. Väriaineita tai hajusteita ei ole käytetty. Silti tuotteiden tuoksut huumaavat käyttäjänsä. Valitsin kaikille synttäreitään juhliville käsivoiteesta saman tuoksun, pine-palmarosa. Tuoksu on ihana! Mäntyinen, mutta silti pehmeä ja hieman kukkainen.

Törmäsin uuteen HETKINEN -brändiin ensimmäisen kerran World of TRE:n joulumyyjäisissä, ja nyt löysin tuotteita LUMOAN liikkeestä Katariinankadulta Torikorttelista. Brändillä on myös oma verkkokauppansa, jos Helsinki ja Torikorttelit on liian kaukana. Kannattaa ehdottomasti tutustua tuotteisiin!

Jos näitä ihanuuksia ei raaski itselleen ihan arkikäyttöön hankkia, niin juuri lahjaksi ne ovat aivan täydellisiä! Minua LUMOAN -liikkeessä palvellut myyjäkin totesi tuotteita pakatessaan: ”Voi miten ihana idea! Minäkin haluan tällaisen lahjan!”

5

(6) Kommentit

  1. pauliina says:

    Ihana lahja! Voisi olla aika vaikea perustella itselleen, että tarvitsee tämän voiteen kun halvemmallakin saa hyviä (pihi minä). Mutta kahjaideana ihan huippu!
    Vaikka saahan sitä itseäänkin hemmotella. Minulla on ollut metsäntuoksuisia kynttilöitä ja ne oli aivan ihania. Metsäntuoksuinen käsivoide alkoikin kummasti kiinnostaa.

    1. pauliina says:

      ”Kahjaideana”! Siis lahjaideana… Ilman lukulaseja kirjoitettu alkuperäinen kommentti, niin sitä voi kirjoittaa ihan mitä vaan. ?

      1. Lahja tai kahja… Onneksi muutkin kuin minä kirjoittaa mitä sattuu ilman rillejä! ?

    2. No juu, yli 30€ käsivoiteesta tuntuu kyllä arjessa aika kalliilta, mutta tuo on ihana, kaunis, uniikki, kotimainen, riittoisa jne. Ihana lahja myös itselle kun kaipaa pientä hemmottelua.

  2. Ihastuttava idea. Hyviä lahjaideoita tarvitaan aina!

    1. Juuri siksi halusin jakaa tämän idean. Joskus lahjojen hankinta tuntuu tosi työläältä. Mutta tämä kannattaa laittaa muistiin. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.