Kasvot kohti aurinkoa

tunnetila: tykkäys

*Hoito ja tuotteet saatu*

Kesä, loma ja perinteinen parin viikon lomareissu lämpöön. En oikeasti taida tietää mitään parempaa!

Kesälomareissuun valmistautuminen alkaa minulla aina kasvohoidolla. Käyn kasvohoidossa yleensä vähintään viikko ennen reissua, jotta ihoni ehtii palautua hoidosta kunnolla ennen auringolle altistumista. Rakastan sitä fiilistä, kun matkoilla tunnen, miten hyvin hoidettu ihoni oikein hehkuu saadessaan pintaan hieman päivetystä.

Jossain vaiheessa aloin kuitenkin kyseenalaistaa kasvohoitoa ennen matkaa. Olisiko sittenkin järkevämpää käydä kasvohoidossa vasta reissun jälkeen?

Reissussa tulee aina syötyä miten sattuu. Kasvojen puhdistus tapahtuu yleensä puhdistusliinojen avulla, ja merivesi, aurinkorasva ja rantahiekka tekevät tehtävänsä. Kotiin palatessa iho saattaa olla täynnä epäpuhtauksia, joten miksi hoitaa ihoa ennen matkaa, eikä vasta sen jälkeen?

Nyt ranskalaiselta Guinotilta on kuitenkin tullut niin ihana kasvohoito, että jatkossa tiedän, miksi todella kannattaa käydä hoidossa ennen matkaa. Hydradermie Longue vie soleil -hoito nimittäin valmistaa ihon auringolle, ja se jos mikä on tärkeää omalle vaalealle iholleni.

Syväkosteuttava ja –puhdistava erikoishoito sisältää lisäksi ihon ruskettumisprosessia tehostavan hoitovaikutuksen, sekä Cellulaire life Complex-yhdisteen, joka tukee ihon omaa luonnollista uudistumista, sekä ehkäisee auringon aiheuttamien ikääntymisen merkkien syntymistä.

Longue vie soleil -hoidon voi ottaa ennen aurinkoon menoa, ja näin valmistaa ihoa vastaanottamaan aurinkoa. Jälkeenpäin otettuna hoito taas vahvistaa ihoa auringolle altistumisen jälkeen.

Minulle tuli pari vuotta sitten kesällä otsaan ensimmäiset maksaläiskät. Olin ensin kauhuissani. ”Mitä näille nyt pitää tehdä? Miten nämä saa pois?” Mutta arvatkaa mitä sitten tapahtui? Aloin pitämään niistä!

Huomasin, että näytän niiden kanssa ruskettuneemmalta ja hyvinvoivalta, enkä ollenkaan niin kalman kalpealta, mitä ilman niitä. Heh, olenkohan maailman ainoa ihminen, joka pitää maksaläiskistään?! Lisää niitä en kuitenkaan toivo, joten siksikin tuon hoidon ottaminen ennen aurinkolomalle lähtöä on tarpeen. Suojaan myös nykyään kasvojeni ihon auringossa aina suojakertoimella SPF50.

Kävin ennen juhannusta Hydradermie Longue vie soleil -hoidossa, ja sain samalla muutaman aurinkotuotteen testiin. Pakkasin tuotteet nyt mukaan reissuun, ja testailen innolla miltä ne tuntuvat iholla, ja miten ne toimivat.

Sain testiin kaksi näppäränkokoista aurinkotuotetta, Sun Logic Age Sun Anti-ageing SPF50+ -silmänympärysvoiteen, sekä Sun Logic Age Sun Sensitive Anti-ageing SPF50+ -yleisvoiteen herkille ihoalueille.

Ihana että kasvojen herkimmät ihoalueet, kuten silmänympärysiho, on otettu Guinotilla ihan erikseen huomioon! Silmänympärysiho on ohut ja herkkä, ja ainakin minulla tavalliset aurinkotuotteet turvottavat usein luomia. Saatankin joskus jättää silmänympärysihon suojaamatta, ja siitä ei hyvää seuraa, vaikka piilottelisikin aurinkolasien takana.

Aurinkotuotteiden lisäksi mukaan reissuun pääsi Guinot Eau Mirific Body Mist, joka tuo auringon paahtamalle iholla raikkautta, virkistystä ja ihanan tuoksun!

Tykkäisin käyttää myös reissussa tuoksuja, mutta hajuvedet kirvelevät ihollani auringossa. Tätä vartalotuoksua voi levittää iholle huoletta, sillä se ei aiheuta kirvelyä, vaan hoitaa, korjaa ja pehmentää ihoa samalla kun antaa sille huumaavan tuoksun. Suihkeen pääraaka-aineet ovat passionkukkaöljy (ravitsee ja vahvistaa ihoa) ja mimosa (kosteuttaa).

Vartalosuihke on pakattu kauniiseen 100ml:n lasipulloon, joten se tuo reissuun mukavan ylellisen ripauksen. Pullo on kuitenkin aika painava, joten mietin pitkään pakkaanko sen mukaani. Reissuun olisikin kiva saada sama tuote vaikkapa 30ml:n muovipullossa. Ylellinen ilme siitä toki kärsisi, mutta itse tuote, sen hoitavuus ja ihana tuoksu, ovat kuitenkin ne tärkeimmät asiat!

Kuvat: Vilma

1

(4) Kommentit

  1. Johanna says:

    Kävin innoittamanasi kerran Guinot-hoidossa, ja se oli tosi hyvä! Menen varmasti toistekin. Paitsi tänä kesänä en pääse aurinkolomalle, eli ainakin tämä hoito taitaa jäädä testaamatta. Valitettavasti. ?

    1. Ihana kuulla Johanna että tykkäsit hoidosta! Guinotin hoidoista on tullut ihan mun lemppareita. Tulokset näkyvät kasvoilta vielä pari viikkoa hoidon jälkeen. Eikä tätä hoitoa varten muuten tartte lähteä ulkomaille, vaan siitä on varmasti hyötyä myös Suomessa vaikka aurinko ei ihan hirveästi paistaisikaan. ?

  2. Otathan tuon suihkeen seuraavalle Lohja Spa -reissulle mukaan?!?☀️

    1. Otan! Siis jos sitä jää… Olen käyttänyt sitä täällä joka päivä, ja se on kyllä ihana!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.