Housut, joita etsin 14 vuotta

tunnetila: ilo

Minulla oli valkoiset leveälahkeiset pellavahousut kesällä 2004. Ra-kas-tin noita housuja! Housujen vähän liian pitkät lahkeet laahasivat maata aina kun viiletin niillä paikasta toiseen. Lahkeensuut hankautuivat ensin puhki, ja sittemmin muuttuivat täysin riekaleiksi. Rakastin housuja silti, ja käytin niitä repaleisista lahkeista huolimatta päivittäin koko kesän.

Tuli kesä 2005. Kaivoin innoissani repalelahkeiset housuni esiin kaapin pohjalta ja kiskaisin ne jalkaani. Vuoden aikana oli tapahtunut jotain kummallista, enkä enää mahtunut housuihini.

Tuon kesän 2005 alusta lähtien olen etsinyt itselleni juuri niitä oikeita valkoisia leveitä pellavahousuja korvaamaan vanhat rakkaat pöksyni.

Neljätoista vuotta siihen meni. Mutta nyt, nyt minulla on taas juuri sellaiset pellavahousut kuin olen halunnut! Korkea vyötärö, vähän liian pitkät, todella leveät lahkeet, vetoketju ja taskut. Ai että, olen niin iloinen!

toppi Nanso, housut Max & Co, korvikset Butoni Design*, kangaskassi LoveBeauty*, espadrillot NOME*

Minulla kävi viime viikolla varsinainen onnenpotku. (Jep, taas yksi niitä pieniä lottovoitolta tuntuvia asioita arjessa.) Satuin piipahtamaan Stockalla juuri sinä päivänä, kun siellä myytiin kaikki loput aletuotteet -80% alennuksella. Kyllä, luit oikein, alennusprosentti oli 80%!!

Osuin paikalle iltapäivällä, ja myyjät jo siirtelivät tyhjentyneitä rekkejä takahuoneisiin. ”Voi kunpa olisi tiennyt tulla tänne heti aamusta”, mietin tyhjiä rekkejä katsellessani. Sitten huomasin yhdellä rekillä roikkuvan vielä muutaman vaatteen. Mukana mm. valkoiset pellavahousut ja valkoinen silkkitoppi.

En edes katsonut vaatteiden kokoa vaan marssin niiden kanssa suoraan sovituskoppiin. Toppi oli ihana ja näytti päälläni kivalta, vaikka olikin vähän reilu. Housut taas olivat ainakin 15cm liian pitkät, mutta istuivat lantiolta kauniisti. Eli ei kun kassan kautta kotiin!

Housujen ovh. oli 155€, mutta alennuksen jälkeen maksoin niistä 31€. Ihan superhyvä löytö! Menin suoraan Stockalta luotto-ompelimooni ja jätin housut sinne lyhennettäväksi. Housujen lyhentäminen maksoi 25€, joten housujen kokonaishinnaksi tuli 56€. Säästin siis 100€, ja sain itselleni vihdoin täydelliset ja laadukkaat pellavahousut!

Kuinkahan kauan ehdin käyttää näitä housuja ennen kuin lahkeista tulee taas repaleiset?

Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe

8

(7) Kommentit

  1. Onnea löydöstä, täydellisten, tietynlaisten housujen löytäminen on todella vaikeaaa.

    Olin ostaa tuon saman pellavatopin valkoisena Thaimaan-reissuun. Taisi olla ihan onni, etten ostanut, kaikki siellä käyttämäni valkoiset vaatteet ovat aurinkorasvan tahraamia ja kellertäviä. Täytyy kokeilla soodalla puhdistusta viimeisenä keinona, toivottavasti toimii.

    1. Kiitos Tuuli! <3 Huh, onneksi et ostanut Nanson toppia vain sotkeaksesi sen aurinkovoiteeseen. 🙂 Ajattelin itsekin ostaa tämän mustana ja valkoisena, mutta jostain syystä valkoinen ei näyttänyt minulla yhtään niin kivalta kuin tämä musta. En tiedä miksi. Toivottavasti saat tahrat irti likaantuneista vaatteistasi.

  2. H. Else says:

    Täydelliset, itsellä ollut mustana ja nyt harmittaa kun en säästänyt. Ihana katsella sinun asukuvia kun ovat niin omaan makuuni? Kiitos❤️

    1. Hei ihana kuulla että makumme osuvat yhteen. <3 Mustat pellavahousut on myös ihanat, ja niin monikäyttöiset! Sopivat kaiken kanssa. 🙂

  3. Seijahannele says:

    Housut ovat upeat. Ja quite a bargain.

  4. Seijahannele says:

    Onpa hyvän näköiset! Ja mikä löytö niin hinnan ja värin kuin materiaalinkin suhteen.

    1. Kiitos Seijahannele! Tämä löytö teki kyllä iloiseksi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.