Tunnelmia Tampereelta

tunnetila: ilo

Minulla oli viime viikolla (pe-la) vuorokausi vapaa-aikaa Tampereella. On suorastaan läkähdyttävää, mitä kaikkea noin lyhyessä ajassa ehtii tehdä!

Ehdin 24 tunin aikana käydä ihastelemassa ja sovittelemassa syysuutuuksia Store of Hopen kauniissa liikkeessä. Käydä taidenäyttelyssä ja löytää täydellisen kakkupalan (valkosuklaa-turkinpippuri!) Kulttuurikahvila Laikusta. Nähdä Notre Damen Kellonsoittaja -musikaalin Tampereen Teatterin ensi-illassa. Syödä tajunnanräjäyttävän ihanaa sitruuna-kukkakaalirisottoa Ravintola Tampellan upeissa puitteissa.

Ehdin yöpyä lempihotellissani Grand Hotel Tammerissa. Käydä pitkän päivän jälkeen yökylvyssä suloisessa tassuammeessa ja nukkua hyvät yöunet. Nauttia herkullisesta aamiaisesta Tammerin kauniissa ruokasalissa. Kierrellä kauppoja ja aloittaa uuden kivan blogiyhteistyön. Tavata ystävän lounasburgerin äärellä Ohana Grillessä, ja fiilistellä ihanaa Tampereen Kauppahallia. Käydä tutustumassa Laukontorin rannalle rakennettuun Saunaravintola Kuumaan, ja vielä juoda iltapäiväteet Keskustorilla olevassa Ratikkakahvilassa.

Vitsit miten paljon sitä ehtiikään tehdä, kun päättää ottaa lyhyestä piipahduksesta kaiken irti!

Helsingissä on ihan valtavasti tehtävää ja nähtävää, mutta arkea suorittaessa viikonloput haluaa hyvin usein viettää kotona rauhoittuen. En edes muista, koska olisin viimeksi käynyt jossain päivätapahtumassa Helsingissä viikonloppuna!

Jos asiaa alkaa liikaa ajattelemaan, niin tulee helposti fiilis, että jää ihan hirveän monesta asiasta paitsi. Mutta sitten taas toteaa, miten mielettömän tärkeitä ovat ne pienet hetket, kun arjessa saa levätä kunnolla. Sitten jääkin jo hyvillä mielin kotiin koko viikonlopuksi tassuttelemaan teemuki kädessä, aamutakki päällä ja tukka erityisen pystyssä.

Jaksatteko Te olla aktiivisia myös viikonloppuisin, ja nauttia kotikaupunkinne tapahtumista ja kulttuuritarjonnasta, vai vietättekö mielummin viikonloput kotona rauhoittuen?

6

(4) Kommentit

  1. No olet ollut vauhdissa Tampereella!

    Viikonloppisin tulee usein oleiltua paljon kotona sen kummempia puuhailematta, lauantaina sain sentään käytyä Habitaressa kun en sinne viikolalaehtinyt.

    1. Jes, hyvä sinä! Minä kävin Habitaressa työpäivän päätteeksi keskiviikkona. Vaikka olin ihan poikki, niin oli pakko mennä, koska tiesin etten sunnuntaina pääse millään kotiovesta ulos. 😀

  2. Saara t. says:

    Tampere on tosi kiva, näyttipä ihanalta reissulta! Minä olen todella laiska käymään missään vapaa-ajalla, nautin niin kovin oman kodin rauhasta. Ja sitten kun tulee löhdettyä, niin helposti sitten täältä kylästä tulee löhdettyä sitten turkuun tahi Helsinkiin. Välillä oikein hävettää, multa on esim Salon veturitallin näyttelyitä mennyt tästä syystä ihan sivu suun??

    1. Saara, juuri tämä! Helsingissä saattaa olla joku näyttely, teatteriesitys tms. käynnissä puoli vuotta, enkä silti muka ehdi käydä sitä katsomassa. Mitä hittoa?! Viimeisenä viikonloppuna ryntään paikalle viime tipassa, tai sitten kaikki menee ohi, vaikka olisi miten hienoja juttuja tahansa. Sille ei vaan voi mitään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.