Glamlin – kauneuskonsulttisi verkossa

tunnetila: tykkäys

*yhteistyössä Glamlin*

Joko olette kuulleet Glamlinista? Glamlin on vastikään lanseerattu kotimainen kauneuspalvelu, joka tarjoaa digitaalista kauneuskonsultaatiota kaikille halukkaille.

Oli ongelmasi pysyvän huulimeikin löytäminen tai rasvoittuva päänahka, Glamlinin kauneuskonsultit auttavat sinua valitsemaan oikeat tuotteet tarpeisiisi, ja lähettävät tuotteet sinulle postitse.

Miten homma sitten toimii? Ihan ensimmäisenä täytät Glamliniin kauneusprofiilisi. Profiili kannattaa täydentää huolella, sillä sen perusteella valitaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Profiilissa kysytään mm. allergiat, mitä tuotteita käytät normaalisti, mitä tuotteita et paketissasi halua saada, mistä asioista haluaisit kauneuskonsultin kanssa keskustella, ja kuinka paljon sinulle valittavat tuotteet saavat yhteensä maksaa. Voit myös tässä vaiheessa valita haluatko pakettiisi mukaan luonnonkosmetiikkaa.

Kun profiilisi on valmis, tiedot siirtyvät kauneuskonsultillesi. Sinulle taas aukeaa chatti-ikkuna Messengerissä. Huikkaa chatissa että olet paikalla, niin kauneuskonsulttisi pääsee aloittamaan keskustelun kanssasi.

Konsultti käy läpi profiilisi ja kyselee tarkentavat kysymykset sinulta vielä chatissa. Kun tarpeesi on käyty läpi, kauneuskonsultti valitsee juuri sinulle räätälöidyn kauneuspaketin.

Tuotepaketin sisältö on siis paketin saapuessa yllätys. Jos sinusta tuntuu, ettet halua pitää kaikkia sinulle valikoituja tuotteita, voit palauttaa tuotteista ne, joita et halua pitää. Vasta tämän jälkeen pitämäsi tuotteet laskutetaan sinulta. Ja hei, jos päätät pitää kaikki tuotteet, saat kokonaissummasta 10% alennusta!

Pääsin tekemään yhteistyön merkeissä ensimmäisen tilaukseni* Glamlinista, ja voi että miten jännitinkään tuon paketin saapumista!

Kerroin kauneuskonsultilleni Idalle kaipaavani vinkkejä kestävään silmä- ja huulimeikkiin. Kerroin, mm. että minulla on syvällä olevat silmät, ja että haluaisin saada meikillä avaruutta katseeseen. Juttelimme myös hennoista hiuksistani, ja toisinaan pintakuivasta, välillä taas rasvoittuvasta, akneen taipuvaisesta ihostani.

Tässä paketissa Ida oli keskittynyt katsetta avartavaan silmämeikkiin, ja laittoipa hän mukaan vielä volyymia ja tuuheutta tuovan shampoon ja hoitoaineenkin.

Silmämeikkiini Ida oli valinnut pohjalle Philosophyn take a deep breath eye gelin, joka poistaa turvotusta. Paketissa niin ikään ollut, keltaiseen taittava Lumenen Nordic Chic -sarjan peiteaine pohjustaa silmämeikin ja peittää tummuutta silmien alla.

Kun pohjustus on kunnossa, itse meikkiin oli valittu IDUN luomiväripaletti NORLANDSYREN  – 405. Ida oli laittanut jokaiseen tuotteeseen mukaan loistavia vinkkejä tuotteen käyttöön. Luomiväripaletin vaaleinta sävyä Ida vinkkasi levittämään koko luomelle ja lisäksi silmän sisänurkkaan.

Vaaleaa IDUN rajauskynää (sävy sand) Ida taas kehoitti laittamaan luomen sisäpuolelle, sekä ylä- että alaluomiin. Tällöin katse avautuu ja silmät tulevat paremmin esiin.

Rajaustussin (L’Oréal Paris Super Liner) sävyksi Ida oli valinnut minulle ruskean. Olen aina käyttänyt mustaa rajausta, joten jo tämä tuote yksin saa meikkini näyttämään uudistuneelta.

Olen todella tyytyväinen omaan pakettiini, ja Idan antamiin meikkivinkkeihin. Ida oli selvästi kuunnellut mitä halusin, ja etsinyt minulle henkilökohtaisesti sopivia tuotteita mieltymysteni mukaan. Paketissa oli mukana myös luonnonkosmetiikkaa, koska sitä toivoin.

Pidän ehdottomasti suurimman osan minulle lähetetystä paketista, sillä tuotteet osuivat ihan nappiin. Ainut juttu minkä palauttamista mietin, on nuo matkakokoiset shampoo ja hoitoaine.

Minulla on kokemusta L’anzan tuotteista ja kokemukseni mukaan ne ovat erinomaisia. Idan valinta osui siis tässäkin tuotteiden osalta napakymppiin.

Olen kuitenkin sen verran pihi, etten ehkä raaskisi laittaa paria kymppiä matkakokoiseen shampooseen ja hoitoaineeseen (tuotteet 9,90€/kpl). Ostaisin tuolla rahalla mielummin yhden täysikokoisen shampoon, tai vaikkapa sen kaipaamani tuotteen huulimeikin pohjustukseen.

Toisaalta jos parin kympin panostuksella löytää itselleen juuri ne oikeat hiustenhoitotuotteet, niin silloinhan tuo raha on erittäin hyvin käytetty. Jatkossa voi sitten ostaa tuotteita normaalikokoisena, kun tietää että ne sopivat sinulle.

Ensimmäinen kokemukseni Glamlinista oli kokonaisuudessaan todella positiivinen. Nyt kun silmämeikkiasia on kunnossa, ajattelin jossain vaiheessa laittaa Glamliniin uutta viestiä, ja pyytää tällä kertaa konsultaatioapua huulimeikin suhteen.

Kuulostaako Glamlin Teille hyödylliseltä palvelulta? Minusta tuntuu, että jaan blogissani nykyään koko ajan vinkkejä uusista kotimaisista palveluista. Mutta minkäs teet, kun ihmiset ovat ihanan innovatiivisia, ja keksivät niin huikeita juttuja! On aina ilo olla uudessa mukana!

4

(3) Kommentit

  1. Glamlin on kyllä tosi mielenkiintoiselta kuulostava palvelu! Varmasti hyödyllinen sellaiselle, joka kaipaa paljon apua tuotteiden valitsemiseen ja tekee ostokset mieluiten kotoaan, harkiten. Tosi kauniita kuvia, toi paketti on kyllä kaunis ja varmasti piristää päivää, kun sellainen saapuu postista 🙂

    http://www.charlottaeve.com/fi

    1. Samaa mieltä Charlotta! 🙂 Joskus ei millään ehdi kaupungille, tai jos on vaikka vauvan kanssa kotona eikä pääse lähtemään ostoksille, niin on ihan parasta saada kauneuskonsultin apua verkossa. Omat tuotteeni oli valittu ihan nappiin! 🙂

  2. Tämä onkin itselleni ainakin ihan uusi tuotemerkki. Tuntuu, että yhä useampi nuori työskentelee nykyään jollain lailla konsultoinnin parissa. Siskon tyttönikin haaveilee alasta täällä Espoossa. Kiva kun erilaista kosmetiikkaa, erityisesti luonnonkosmetiikkaa ja alergisille sopivaa, tulee lisää markkinoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.