Hemmottelun paikka

tunnetila: ilo

Alkanut syksy on todella ollut unelmien täyttymisen aikaa. Tuntuu että hyviä uutisia ihmisten rohkeudesta, yrittelijäisyydestä sekä onnistumisista on kuulunut joka puolelta. Yksi kivoimmista uutisista tänä syksynä on uuden Drama Wellbeing -hoitolan avautuminen elokuun alussa.

Draman takana ovat sisarukset Nina ja Nita, joista Nina on kosmetologi ja Nita parturi-kampaaja. Tutustuin Ninaan muutama vuosi sitten kun varasin ajan silloiseen Korres -hoitolaan Annankadulle. Pidin Ninasta heti ensi tapaamisella ja kun vielä jaoimme yhteisen, minulle kovin rakkaan innostuksen kohteen New York, hyvä hoitosuhde oli sinetöity.

 

Viime kesänä Ninan luona hoidossa käydessäni paljastin hänelle salaisuuden. Olin siirtymässä uuteen blogiportaaliin josta en voisi vielä kertoa enempää, mutta minua jännitti ja olin innoissani. Tämän kuultuaan Nina kertoi omat uutisensa. ”Perustamme siskoni kanssa oman kauneushoitolan!” Paikka hoitolalle löytyi Taka-Töölöstä ja tila oli kuulema niin huonossa kunnossa että sisarukset pääsisivät tekemään paikasta täysin oman näköisensä ja remppaisivat sen lattiasta kattoon. Olin ihan valtavan iloinen neitokaisten puolesta ja jäin kiinnostuneena odottamaan koska uusi hoitola avattaisiin.

Elokuun puolella sain iloisia uutisia. Drama oli auki ja olin tervetullut tutustumaan uuteen hoitolaan valitsemani hemmotteluhoidon muodossa. Viime viikolla suunnistin siis Taka-Töölöön (Stenbäckinkatu 10) ja pääsin pötköttelemään kahdeksi tunniksi taivaalliseen lämmitettyyn ja motorisoituun hoitopetiin. Minulle tehtiin Re-shape vartalohoito australialaisen Jurliquen tuotteilla ja täytyy sanoa että nautin joka hetkestä.

Hoito alkoi vartalon suolakuorinnalla ja sen jälkeen koko vartalolle levitettiin lämmin savikerros. Savinen vartalo kiedottiin lämpökääreisiin ja sillä aikaa kun savinaamio vaikutti keholla tehtiin kasvohoito. Torkahtelin hoidon aikana useammankin kerran ja lämmin hoitopeti teki olosta täydellisen. Vaikutusajan jälkeen savi poistettiin iholta kostutetuin pyyhkein ja lopuksi sain vielä kokovartalohieronnan. Leijailin hoidon jälkeen taivaissa koko illan ja olin niin rento että nukahtelin kotona istualteni. Hoito tuntui nollaavan koko menneen viikon stressit kerralla.

Hoitolan yläkerta toimii Nitan kampaamona ja Nitalla on käytössään Redkenin kampaamotuotteet. Nina taas luottaa hoidoissa edelleen vanhaan tuttuunsa Korresiin, ja uusina tuotesarjoina hänellä on Jurlique sekä Dermalogica. En ole aikaisemmin tutustunut Jurliqueen vaikka olen haaveillut merkin tuotteista pitkään. Nyt kuitenkin tuon hoidon jälkeen kiinnostus tuotteisiin lisääntyi entisestään. Muokkaava hoito tuntui toimivan ainakin ihoa siloittamalla ja pehmentämällä. Ihoni on uskomattoman pehmeä vielä viikko hoidon jälkeenkin.

Kiinnostaisiko jotakuta Teistä käydä testaamassa Ninan hoitoja Dramassa vähän edullisemmin? Sain nimittäin hoidosta lähtiessäni Ninalta viisi ystäväkorttia jotka saan antaa ystävilleni. Kortilla saa valitsemastaan hoidosta -15% alennusta ja kortti on voimassa 3kk. Tulipa sitten mieleeni kysyä kiinnostaisiko Teitä käydä Dramassa tapaamassa Ninaa ja testaamassa kauneushoitolan palveluja? Suosittelen herttaista ja mukavaa Ninaa useamman vuoden kokemuksella todella lämpimästi kaikille!

Jos olet kiinnostunut saamaan -15% edun Draman hoitolapuolelta niin jätä kommenttisi tähän postaukseen tiistai-iltaan (10.9.) mennessä. Jos kiinnostuneita on viisi jokainen kiinnostunut saa alekortin, mutta jos kiinnostuneita on enemmän arvon alekorttien saajat.

0

(16) Kommentit

 1. Voi, todellakin kiinnostaa tuo ihanalta kuulostava hoito ja hoitola on minulle uusi tuttavuus. Olen todella huono hoitamaan itseäni ja olen kesähoitojen jälkeen luvannut, että suon itselleni talvella ja syksyllä edes joka toinen kuukausi hemmotteluhetken. Olen sen hemmotteluhetken vähintäänkin ansainnut 🙂 Lisäksi olen toteuttanut hyvin ajatusta, että kerran viikossa ostan palvelun tai tuotteen kotimaiselta pienyrittäjältä, tällä tavoin pistän hyvää kiertämään edes vähän. 🙂

  1. Mulla on Domi tuo sama periaate että yritän niin usein kuin mahdollista käyttää pienyrittäjien palveluja. Ja hemmotteluhetkistä en luovu! 🙂 Jokainen meistä ansaitsee vähän luksusta elämäänsä.

 2. KaisaIlona says:

  Kuulostaa ihanalta! Ystäväni, joka on ollut luottokosmetologini jo vuosia, lopetti keväällä ja olen etsinyt uutta paikkaa (ja mieluiten vielä luonnonkosmetiikka-sellaista). Kävisin todella mieluusti testaamassa, toivottavasti onni suosii 🙂 Kiitos vinkistä joka tapauksessa, aion kyllä käydä kurkkaamassa. Mukavaa viikonloppua!

  1. Oi, no jos oma luottokosmetologisi on lopettanut niin suosittelen ehdottomasti piipahtamaan Ninan hellässä huomassa. 🙂

 3. CurryKaneli says:

  Paikka vaikuttaa hyvältä. Itse olen käyttänyt jonkin aikaa Jurliquen puhdistusmaitoa jo jonkin aikaa. Kasvojeni iho kiittää. Lisäksi olen talvisin käyttänyt sellaista öljyä, en nyt muista nimea, kasvoilla kuuriluontoisesti, kun iho on ollut todella kuiva. Hyviä tuotteita mielestäni. Koska tunnen jo tuotteet suon mielelläni toisille mahdollisuuden kokeilla ja ihastua ko. tuotteisiin.

  1. Hei kiva kuulla käyttökokemuksia Jurliquesta. Kiinnostaa kyllä itsekin testailla heidän tuotteitaan. Pakkauksetkin on niin kauniita että noita olisi ilo säilyttää kylpyhuoneessa. 🙂

 4. Zzzz says:

  Kuulostaa ihanalta paikalta. Olenkin yrittänyt hemmotella itseäni enemmän sekä kokeilla kaikkea uutta joten olisi kivaa käydä testaamassa.

  1. Loistava päätös tuo itsensä hemmottelu. Hemmottelua ei voi koskaan arjen keskellä olla liikaa!

 5. MouMou says:

  En vonkaa alekoodia (vaikka mieli kyllä tekisi), mutta totean vaan, että tuollainen stressinnollaushoito kuulostaa TÄYDELLISELTÄ. Saat kertoa siitä lisää, kun nähdään. <3

  1. Tuo hoito oli todella ihan täydellinen! Suosittelen testaamaan!

 6. Ona says:

  Mielelläni alekortin kanssa menisin paikkaan tutustumaan. 🙂

  1. Kiva kuulla Ona että uusi paikka kiinnostaa. Pidetään peukut pystyssä ettei tule lisää halukkaita ja että kaikki te ensimmäisenä kommentoineet saatte etukortit itsellenne. 😉

 7. Marjaana says:

  Olisin kiinnostunut alekoodista kyllä, naama on siinä kuosissa että kaipaa uuteen kosmetologiin tutustumista kipeästi. Sopiva paikka ei vain vielä ole löytynyt, löytyiskö nyt? <3

  1. Luulen että jos/kun käyt Ninalla hoidossa niin palaat sinne vielä seuraavankin kerran. Jo hoitotila on niin pieni ja kodikas soppi, että mieli rauhoittuu heti kun sinne astuu sisään. 🙂

 8. marge says:

  oi! olisi kyllä ihana mennä hoitamaan ”kesän kuonat” iholta pois. hyvää kosmetologia on kyllä vaikea löytää. siis sellaista, jonka kanssa juttu kulkee, joka ymmärtää ihoni tarpeet ja pysyy edes jonkin aikaa samassa hoitolassa hommissa. tämä paikka kuulostaa hyvältä, joten täytyy ehkä käydä testaamassa.

  1. Nina on juuri sellainen kosmetologi jonka kanssa on kiva jutella. Välillä, varsinkin hemmotteluhoidoissa, tekee mieli nukahtaa rauhassa mutta Ninan kanssa on niin kiva jutella että on vaikea olla hiljaa. Tekisi mieli vaan vaihtaa kuulumisia koko ajan. 🙂 Mutta siis silloin ollaan hiljaa kun sen aika on, en jaksa itse jatkuvia pälättäjiä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.