Aamun teehetki

tunnetila: ilo

raparperivaniljatee1


Kävin jokunen viikko sitten tutustumassa Fazerin uuteen kahvilakonseptiin Munkkivuoren Fazerilla. Sain tutustumistilaisuudesta mukaani kassillisen Fazerin herkkuja ja olen kyllä pitänyt huolen siitä että herkut ovat kadonneet kovaa vauhtia parempiin suihin.

Yksi lempparituotteistani on ollut vihreä raparperi-vanilja tee. Hauduttelin teetä viimeksi sunnuntaiaamuna ja käytin hauduttimena Eva Solon hauskaa teesihtiä. Ostin teräksisen teepussin muotoisen sihdin Stockan Hulluilta päiviltä ja tuo teesihti tuo kyllä iloa teehetkiin!

0

(3) Kommentit

  1. Aivan ihastuttava teesihti! En edes juo yleensä teetä mutta ihastutti silti. 😀

    1. Minustakin tuo oli niin hauska että oli pakko ostaa itselle. Onneksi ostin, se ilahduttaa joka päivä! 🙂

  2. Hei onko tuo nyt se teesihti mitä jo pitemmän aikaa olit pantannut kaapissasi? Vai oliko se joku muu.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.