Helsinki Fashion Weekend

tunnetila: ilo

paparazzi4paparazzi3paparazzi2paparazzi1 Elokuun viimeisenä viikonloppuna järjestettiin Suomessa ensimmäistä kertaa suuri ja näyttävä muotitapahtuma, Helsinki Fashion Weekend. Loistavalle paikalle Helsingin ydinkeskustaan pystytetty teltta kuhisi neljän päivän ajan muodista kiinnostuneita ihmisiä ja muotialan ammattilaisia.

Muualla maailmassa muotiviikot tarjoavat katsauksen tulevaan, syksyllä esitellään kevään mallistot ja keväällä syksyn, Helsinki Fashion Weekend oli kuitenkin kuluttajille suunnattu tapahtuma ja lavalle kävelytetyt asukokonaisuudet löytyvät kaupoista jo nyt.

Muotiviikonlopun huikeinta antia olivat lavalla esiintyneet vanhat ja nykyiset huippumallit jotka Paparazzi kävelytti lavalle juhlistaakseen 30 vuotista taivaltaan Suomen johtavana mallitoimistona. Angelika Kallio, Vera Jordanova, Ninja Sarasalo, Niina Backman, Kim Herold, Suvi Koponen, siinä vain muutamia huippumalleja jotka ovat lähtöisin piskuisesta Suomestamme ja jotka ovat työskennelleet Paparazzille vuosien aikana.

gloria1 gloriashow1 gloriashow2 gloriashow3 gloriashow6Lauantaina nähdyssä Glorian muotinäytöksessä lavalla nähtiin myös ensimmäistä kertaa yhdessä Kirsi Pyrhönen ja Suvi Koponen. En voinut kuin haukkoa henkeäni ja hymyillä typerästi kun nämä uskomattoman kauniit nuoret naiset kävelivät lavalla. Näin Suvi Koposen perjantai-iltana paikalla lähes ilman meikkiä hyvin rennoissa arkivaatteissa, ja hän näytti myös silloin ihan yhtä kauniilta kuin lavalla. Miten jotkut voivatkin olla niin valovoimaisia ja viehättäviä?

Paparazzin juhlanäytöksen asut olivat kokonaan kotimaisten brändien tuotantoa ja mukana olivat mm. Vuokko, Siloa & Mook, Laitinen, Daniel Palillo, Saara Lepokorpi, Ivana Helsinki sekä Samuji. Samuji sekä Siloa & Mook olivat esillä myös Glorian näytöksessä ja täytyy sanoa että nuo kotimaiset brändit miellyttävät todella silmääni. Samujin vaatteita minulla onkin jo kaapit täynnä mutta Siloa & Mook on kotimaisessa suunnittelussa uusi tuttavuus josta voisin kirjoittaa tarkemmin ihan omassa postauksessaan.

Loppuunmyyty muotitapahtuma onnistui varmasti tavoitteessaan saada muodista kiinnostuneet suomalaiset liikkeelle. Toivottavasti uudesta tapahtumasta tehdään vuotuinen. Ainakin tapahtuman suosio voisi enteillä hyvää myös tulevaisuudessa.

Kuvat Mikael Rantalainen, Mikael Rantalainen Photography

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.