Haastava halkioneule

tunnetila: tyytyväisyys

Ensimmäinen asukuvaussessiomme Pupulandian Jennin kanssa meni niin hyvin että uskaltauduin tällä kertaa Jennin luo hieman haasteellisemman vaatteen kanssa. Olen yrittänyt kuvata COSin alesta jo aikaa sitten ostamaani neuletta vaikka kuinka monta kertaa, mutta koskaan neuleen juju, sivuhalkiot, eivät ole päässeet kuvissa oikeuksiinsa. Neuleen juttu näkyy sivulta otetuissa kuvissa, mutta vapaasti laskeutuva neule tekee helposti kuviin raskausefektin.

Kuvaajana kokenut Jenni myönsi vaatteen olevan haastava kuvattava, mutta otti haasteen vastaan ja onnistui mielestäni aika hyvin saamaan kuviin neuleen fiiliksen ilman pömpöttävää vatsakumpua. Siispä hip hei, julkaisen taas ilolla asukuvia!


neule COS, huivi Kristine Vikse*, nahkahousut Jimmy Choo for H&M,
laukku Tory Burch, sandaalit Tamaris, sormus ja rannekoru BRVTVS, kynsilakka Korres* (sävy 59, dark red)

Tämän päivän asuun pääsi jo hieman syksyisempiä elementtejä, merinovillainen neule ja nahkahousut. Molemmat vaatteista sopivat kuitenkin juuri näihin alkusyksyn säihin ja lämmittävät tarvittaessa mutta eivät ole kuitenkaan liian tukahduttavan kuumia. Ikisuosikki Kristine Viksen villa-silkkihuivi on edelleen täydellinen ja varmaankin käytetyin asusteeni.

Asun seuraksi päätyneet kesäiset sandaalit eivät ehkä olleet se luontevin asia jonka mielessään yhdistää nahkaan ja villaan, mutta niin kauan kun säät sallii aion pitää pukeutumisessani kesäisiä elementtejä. Paksuja UGGeja saan käyttää tulevana talvena varmasti enemmän kuin tarpeeksi!

* saatu blogin kautta

Kuvat: Jenni / Pupulandia

0

(13) Kommentit

 1. Mape says:

  Oi miten ihana asukokonaisuus, jopa kynnet juuri oikean väriset <3

  1. Kiitos Mape! Tuo kynsilakan väri on kyllä täydellinen viininpunainen. 🙂

 2. Kaisa says:

  Noi nahkahousut on ihanat! Pysyvätkö hyvin muodossaan, vai tuleeko helposti pussit polviin? Olen haaveillut pari kuukautta nahkahousuista, mutta tuo polvipussipelko jarruttelee… 🙂

  1. Kiitti Kaisa! Polvipussit taitaa tulla helposti heti kaikkiin pehmeästä nahasta valmistettuihin kapeisiin nahkahousuihin. 🙁 Näihinkin siis tulee polvipussit ahkeran käytön jälkeen. Pidän näitä kuitenkin aina kausittain ja laitan välillä jäähylle jolloin polvipussit hieman siliävät itsestään.

   Suosittelen kuitenkin hankkimaan laadukkaat nahkahousut, ne nostavat tavalliset asut aina ihan uusiin ulottuvuuksiin. 🙂

 3. No nyt on magee neule-asia!

  P.S. Hyvää matskua sun ja Jennin kuvaustreffeiltä, pitäkää hei homma yllä 😉

  1. Jee, kiitti Emmi! <3 Tykkään itsekin tuosta neuleasiasta kovasti.

   Ja kiitti, seuraavat asutreffit on jo sovittuna alustavasti. 😉

 4. Kuvat ovat hyviä; hienoa, että olet saanut Jennin kuvaajaksi!

  Tuosta neuleesta en itse innostu; liian outo minulle. Mutta mä tykkäänkin eniten mahdollisimman perinteisistä ja klassista vaatteista, joissa tosin voi olla jotain pientä vääntöä tai yllättävä materiaali. Sinulle neule toki sopii.

  1. Juu, mäkin olen kyllä iloinen tästä Jennin ja minun YYA -sopimuksesta. Molemmat hyötyvät kuvaussessioista samalla tavalla. 🙂

   Heh, taisin äsken nauraa ääneen kun luin kommenttisi loppuosan. 🙂 Jos joku kysyisi minulta kuinka sinä pukeudut niin perinteinen ja klassinen ovat ne viimeiset asiat mitä minulle tulee sinun pukeutumisestasi mieleen. 😀 Erilaiset hatut, leokuosinen turkkiasia, super mini nahkashortsit ja huikeat korot tekevät mielestäni sinusta kaikkea muuta kuin klassisen pukeutujan. Mutta ymmärrän silti että harmaa neule sivuhalkioilla on mielestäsi liian outo. 😀 😀 😀

 5. Ja hei, mun blogissa on sulle haaste! Toivottavasti vastaat siihen!

  1. Kiitos haasteesta! Minulla roikkuu hirveä kasa vastaamattomia haasteita ”to do” -listalla. Lisään tämän sinne ja toivon että ehdin joku kerta aktivoitua haasteiden suhteen.

 6. Kauniita kuvia taasen, mut hei voi himputti, ihan mielettömän hieno neule!!!!!!!!

  1. Kiitti Saara!! <3 Tuo neule on kaltaiselleni vilukissalle tosi mahtava löytö. Merinovillaisena se lämmittää, mutta kun sivut on auki sitä voi käyttää kesällä esim. iltaisin shortsien ja topin päälle heitettynä. Käytin neuletta kesällä tosi paljon.

 7. […] 1: asu01, asu02, asu03, asu04 rivi 2: asu05, asu06, asu07, asu08 rivi 3: asu09, asu10, asu11, asu12 rivi 4: asu13, asu14, asu15, asu16 rivi 5: asu17, asu18, asu19, […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.