Haastava halkioneule

tunnetila: tyytyväisyys

Ensimmäinen asukuvaussessiomme Pupulandian Jennin kanssa meni niin hyvin että uskaltauduin tällä kertaa Jennin luo hieman haasteellisemman vaatteen kanssa. Olen yrittänyt kuvata COSin alesta jo aikaa sitten ostamaani neuletta vaikka kuinka monta kertaa, mutta koskaan neuleen juju, sivuhalkiot, eivät ole päässeet kuvissa oikeuksiinsa. Neuleen juttu näkyy sivulta otetuissa kuvissa, mutta vapaasti laskeutuva neule tekee helposti kuviin raskausefektin.

Kuvaajana kokenut Jenni myönsi vaatteen olevan haastava kuvattava, mutta otti haasteen vastaan ja onnistui mielestäni aika hyvin saamaan kuviin neuleen fiiliksen ilman pömpöttävää vatsakumpua. Siispä hip hei, julkaisen taas ilolla asukuvia!


neule COS, huivi Kristine Vikse*, nahkahousut Jimmy Choo for H&M,
laukku Tory Burch, sandaalit Tamaris, sormus ja rannekoru BRVTVS, kynsilakka Korres* (sävy 59, dark red)

Tämän päivän asuun pääsi jo hieman syksyisempiä elementtejä, merinovillainen neule ja nahkahousut. Molemmat vaatteista sopivat kuitenkin juuri näihin alkusyksyn säihin ja lämmittävät tarvittaessa mutta eivät ole kuitenkaan liian tukahduttavan kuumia. Ikisuosikki Kristine Viksen villa-silkkihuivi on edelleen täydellinen ja varmaankin käytetyin asusteeni.

Asun seuraksi päätyneet kesäiset sandaalit eivät ehkä olleet se luontevin asia jonka mielessään yhdistää nahkaan ja villaan, mutta niin kauan kun säät sallii aion pitää pukeutumisessani kesäisiä elementtejä. Paksuja UGGeja saan käyttää tulevana talvena varmasti enemmän kuin tarpeeksi!

* saatu blogin kautta

Kuvat: Jenni / Pupulandia

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Mape
  23/09/2013 at 10:55

  Oi miten ihana asukokonaisuus, jopa kynnet juuri oikean väriset <3

  • Reply
   tunnetila
   24/09/2013 at 20:42

   Kiitos Mape! Tuo kynsilakan väri on kyllä täydellinen viininpunainen. 🙂

 • Reply
  Kaisa
  23/09/2013 at 11:49

  Noi nahkahousut on ihanat! Pysyvätkö hyvin muodossaan, vai tuleeko helposti pussit polviin? Olen haaveillut pari kuukautta nahkahousuista, mutta tuo polvipussipelko jarruttelee… 🙂

  • Reply
   tunnetila
   24/09/2013 at 20:45

   Kiitti Kaisa! Polvipussit taitaa tulla helposti heti kaikkiin pehmeästä nahasta valmistettuihin kapeisiin nahkahousuihin. 🙁 Näihinkin siis tulee polvipussit ahkeran käytön jälkeen. Pidän näitä kuitenkin aina kausittain ja laitan välillä jäähylle jolloin polvipussit hieman siliävät itsestään.

   Suosittelen kuitenkin hankkimaan laadukkaat nahkahousut, ne nostavat tavalliset asut aina ihan uusiin ulottuvuuksiin. 🙂

 • Reply
  emmi / NO FASHION VICTIMS
  23/09/2013 at 22:16

  No nyt on magee neule-asia!

  P.S. Hyvää matskua sun ja Jennin kuvaustreffeiltä, pitäkää hei homma yllä 😉

  • Reply
   tunnetila
   24/09/2013 at 20:46

   Jee, kiitti Emmi! <3 Tykkään itsekin tuosta neuleasiasta kovasti.

   Ja kiitti, seuraavat asutreffit on jo sovittuna alustavasti. 😉

 • Reply
  Vimps
  24/09/2013 at 15:56

  Kuvat ovat hyviä; hienoa, että olet saanut Jennin kuvaajaksi!

  Tuosta neuleesta en itse innostu; liian outo minulle. Mutta mä tykkäänkin eniten mahdollisimman perinteisistä ja klassista vaatteista, joissa tosin voi olla jotain pientä vääntöä tai yllättävä materiaali. Sinulle neule toki sopii.

  • Reply
   tunnetila
   24/09/2013 at 20:51

   Juu, mäkin olen kyllä iloinen tästä Jennin ja minun YYA -sopimuksesta. Molemmat hyötyvät kuvaussessioista samalla tavalla. 🙂

   Heh, taisin äsken nauraa ääneen kun luin kommenttisi loppuosan. 🙂 Jos joku kysyisi minulta kuinka sinä pukeudut niin perinteinen ja klassinen ovat ne viimeiset asiat mitä minulle tulee sinun pukeutumisestasi mieleen. 😀 Erilaiset hatut, leokuosinen turkkiasia, super mini nahkashortsit ja huikeat korot tekevät mielestäni sinusta kaikkea muuta kuin klassisen pukeutujan. Mutta ymmärrän silti että harmaa neule sivuhalkioilla on mielestäsi liian outo. 😀 😀 😀

 • Reply
  Vimps
  24/09/2013 at 16:47

  Ja hei, mun blogissa on sulle haaste! Toivottavasti vastaat siihen!

  • Reply
   tunnetila
   24/09/2013 at 20:52

   Kiitos haasteesta! Minulla roikkuu hirveä kasa vastaamattomia haasteita ”to do” -listalla. Lisään tämän sinne ja toivon että ehdin joku kerta aktivoitua haasteiden suhteen.

 • Reply
  saara
  24/09/2013 at 16:56

  Kauniita kuvia taasen, mut hei voi himputti, ihan mielettömän hieno neule!!!!!!!!

  • Reply
   tunnetila
   24/09/2013 at 20:54

   Kiitti Saara!! <3 Tuo neule on kaltaiselleni vilukissalle tosi mahtava löytö. Merinovillaisena se lämmittää, mutta kun sivut on auki sitä voi käyttää kesällä esim. iltaisin shortsien ja topin päälle heitettynä. Käytin neuletta kesällä tosi paljon.

 • Reply
  Vuoden 2013 asuja | Tunnetila
  29/12/2013 at 10:32

  […] 1: asu01, asu02, asu03, asu04 rivi 2: asu05, asu06, asu07, asu08 rivi 3: asu09, asu10, asu11, asu12 rivi 4: asu13, asu14, asu15, asu16 rivi 5: asu17, asu18, asu19, […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.