Piacenzalaisilla portailla

tunnetila: onni

210913 kolmas

Terveiset Italiasta! Sanomattakin lienee selvä että ihanaa oli ja lentokoneessa kotia kohti oli itku silmässä. Lämmintä reissussa piisasi ja pahinta kotiin paluussa olikin vaihtaa balleriinat ja hihaton kesämekko takkiin ja hanskoihin. (Huomenna on pakko laittaa jalkaan myös ne inhoamani sukat, tänään oli paljaat nilkat ihan jäässä. Nyyh!)

Muistanette varmaan miten koko kesän etsin itselleni kesämekkoa hyvin laihoin tuloksin. Italiassa oli vielä nyt syyskuun puolivälissä niin kuuma, että kun löysin ruokaostosten lomassa ale-rekiltä sievän (ja edullisen) kesämekon ostin sen heti sen kummempia miettimättä. Onneksi ostin, käytin sitä matkan loppuun asti joka päivä!

210913 neljasjakku H&M, mekko Italiasta, laukku Gianni Chiarini*,
koru Cecilia Melli*, balleriinat Minna Parikka*

210913 toka210913 vaaka210913 eka

Sain Italiassa asuvan serkkuni (jonka perhettä olin tapaamassa reissuni muutaman ensimmäisen päivän) napsimaan minusta asukuvat Piacenzassa kauniilla portailla. Kiitos serkku-rakas kauniista kuvista, pyydän sinua kyllä kuvaamaan asuni seuraavankin kerran!

Mitäs sanotte asustani? Vaikka kesämekkoni hieman outo harmaan-beige väri ei ehkä olekaan se perinteisin väri kesämekoksi, niin hulmuava helma ja kevyt viskoosi tekevät mekosta päällä todella kevyen ja ilmavan. Pääsin testaamaan mekkoa heti kesäisissä olosuhteissa kun ulkona oli +29 astetta ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Voi kuinka rakastankaan kesää!!

*saatu blogin kautta

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  virpihelena
  25/09/2013 at 16:07

  Oi, oi, Oi, mitä kuvia! Ihana tuo mekkosi! Sopii sinulle ja näytät – kuten aina – supertyylikkäältä! Ja ihanat portaat, joilla olette kuvailleet! Voin kuvitella, että oli haikea tulla taas kylmäksi käyneeseen Pohjolaan. Ja jaan täydellisesti tuon sukka-jutun – oon vielä tänään ilman ja ballerinoissa, mutta maata viistävillä housuilla. Huomenna joutunen kuitenkin taipumaan, tuntuu kuin nilkat olisivat jäässä sisälläkin (vaikka sen ei pitäisi olla mahdollista). Takin ja kaulahuivin olenkin jo joutunut kaivamaan esille ja päälle tällä viikolla. Mihin se kesä noin yhtäkkiä katosi?! 🙂

  • Reply
   tunnetila
   25/09/2013 at 20:12

   Kiitos Virpi! Oli kyllä mukava helteisen päivän kuvaussessio Piacenzassa. 🙂

   Minulla oli tänään jo sukat, hanskat ja takki, huomenna otan vielä ihan varmasti myös pipon päähän ainakin aamuksi. Miten tuolla voikin olla yhtäkkiä noin jäätävän kylmä?! Hrrr, onneksi meillä molemmilla taitaa olla edes sama huivi joka lämmittää. 😉

 • Reply
  HeidiV
  25/09/2013 at 18:23

  Oikein tyylikäs kesämekko – ei aina tarvi olla kukkakuosinen =) Oi, ihana Italia… No, minä suuntaan sinne ensi kesänä…!

  Ja täällä satoi tänään jo lunta, voi itku…

  • Reply
   tunnetila
   25/09/2013 at 20:14

   Kiitos Heidi! Sitä minäkin ajattelin, ettei aina tarvitse olla niin kesäiset sävyt jos materiaali on kohdallaan. 🙂 Kivaa Italian odotusta sinulle, kiva että pääset taas lempparikohteeseesi. On siellä aina vaan niin ihanaa! 🙂

 • Reply
  Salka
  25/09/2013 at 22:11

  Upea look ja hei, tuohan on sun versiosi kesämekosta, en ihan heti voisi kuvitellakaan sellaista riemunkirjavaa kesämekkoa teikäläisen ylle, mudanvärinen unelma sen sijaan on just sua :)!

  Ja kyllä, tuonne ulos JÄÄTYY. Lähdin tänään liikenteeseen ohuessa trenssissä, alla aika kepeä vintagemekko..ja palelin. Onneksi älysin sentään napata mukaan villahuivin, se sentäs vähän auttoi 😀 Ja onneksi en nyt ihan aamupakkasilla ollut liikenteessä, vaan plus 5 asteen aikoihin 😀

  • Reply
   tunnetila
   26/09/2013 at 09:52

   Heh, mudanvärinen unelma kuulostaa hauskalta! 🙂

   Arvaa miten mulle kävi? Heräsin yöllä kovaan kurkkukipuun ja nyt makaan flunssan kourissa sängyssä. Ääää, pitikin tulla tänne Suomeen palelemaan. 🙁

 • Reply
  Marjut
  26/09/2013 at 08:10

  Nina, tuo mekko on todella kaunis! Ja kukkakuosit menee ehkä justjust pienissä yksityiskohdissa yhdistettynä johonkin yksiväriseen – mustaan, valkoiseen, harmaaseen – mutta että koko mekko! Tuo väri on juuri sopiva kesään, ja tuo materiaali näyttää aivan ihanalta 🙂

  Laitan sinulle auringonsäteitä ja lämpöä Kyprokselta ensi viikolla 🙂

  mm

  ps. huomasitko, kommentointikammoni on kadonnut 😉

  • Reply
   tunnetila
   26/09/2013 at 09:55

   Kiitos Marjut, ihana että kommentointikammosi on kadonnut! <3

   Ja kiitos auringonsäteistä, niitä tarvitaan. Varsinkin kun tulin heti kipeäksi Suomeen palattuani ja pötköttelen nyt sängyssä ja yritän toipua nopeasti. Ihanaa reissua teille!!

 • Reply
  Ritva
  27/09/2013 at 18:53

  Wau…Ihana mekko! Mäkin haluan…
  -Ritva

  • Reply
   tunnetila
   27/09/2013 at 20:29

   Kiitos Ritva! Tuo oli kyllä kaunis löytö.

 • Reply
  Vuoden 2013 asuja | Tunnetila
  29/12/2013 at 10:32

  […] 1: asu01, asu02, asu03, asu04 rivi 2: asu05, asu06, asu07, asu08 rivi 3: asu09, asu10, asu11, asu12 rivi 4: asu13, asu14, asu15, asu16 rivi 5: […]

 • Reply
  Messupäivän asu | Tunnetila
  20/04/2014 at 08:36

  […] aika usein, joskus jopa pari kertaa vuodessa. Yksi syy on Milanon lähellä asuva serkkuni (joka nappaili kauniit asukuvat kun viimeksi syksyllä kävin hänen luonaan) ja toinen syy on mieheni työmatkat Milanoon. Tällä […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.