Uusi sohva

tunnetila: ilo

sohva hay2

Kerroin hetki sitten tehneeni onnistuneen löydön Design Marketista. Menin Kaapelitehtaalle pääasiassa katsomaan 2or+ByYATin näytöstä, mutta ajattelin ennen näytöstä kiertää messuhallit läpi pikaisesti. Suunnitelmissa ei ollut ostaa mitään, katsella vain. Kymmenen minuuttia myöhemmin olin tehnyt heräteostoksen. Olin ostanut meille sohvan!

Luovuimme maaliskuisessa muutossa vanhasta mustasta nahkasohvastamme sillä se oli jo niin vanha että nahka oli revennyt muutamasta kohtaa. Sohva pääsi jatkamaan elämäänsä miehen työhuoneen lounge -tilassa ja kovassa käytössä se siellä onkin. Olemme kuitenkin olleet itse siitä lähtien ilman sohvaa ja se oikea on ollut hakusessa yli puoli vuotta.

Tarkoituksena oli hankkia kolmen istuttava, hieman tilavampi sohva, mutta kun törmäsin Finnish Design Shopin myyntiosastolla kahden istuttavaan, silti aika reilun kokoiseen sohvaan hyvällä hinnalla, päätin saman tien antaa sohvalle kodin. Hayn sohva koostuu sitä paitsi erillisistä moduuleista, eli jos joskus haluamme suuremman sohvan voimme käsittääkseni hankkia tähän lisäpalikoita.

sohva hay

Sohva tuli meille Italian matkani aikana ja oli jännittävää tulla kotiin kun olohuoneessa odotti muitakin kalusteita kuin yksinäinen lepakkotuoli keskellä lattiaa. Mies oli lisännyt sohvan löhöilymukavuutta ottamalla sohvalle pari suurinta tyynyä sänkymme päältä ja sopiipa sohvalle täydellisesti myös suuresti rakastamani Missoni Homen Humbert torkkupeittokin.

Uusi sohva on saanut minut kiinnostumaan sisustusjutuista aiempaa enemmän ja olenkin viime viikkojen aikana päässyt tutustumaan muutamaan kivaan kotimaiseen sisustustuotteita valmistavaan brändiin. Sisustusaiheita blogiini toivoneiden lukijoiden pyyntöjä on siis kuultu, ja vielä tämän syksyn aikana on blogiini tulossa lisää sisustusaiheisia postauksia.

0

(5) Kommentit

 1. Tämä oli kyllä niin loistolöytö! Onneksi olkoon uudesta sohvasta. 🙂

  1. Kiitos Jenni! Täytyy kyllä sanoa että tämä oli löytöjen löytö! 😀

 2. Woopwoop!!! 😀 Teillä on sohva ja vielä Hayn sohva!!! Hyvä te!!! Sisustusintoilija täällä landella on ihan fiiliksissä.
  Ps. koskas tätä ihanuutta pääsee ihastelemaan ihan livenä? 😉 ja muistinhan jo sanoa että mahtavaa!

  1. Mulle on ihan sama minkä merkkinen tuo sohva on, mutta jonkinlainen sohva meillä nyt on ja se on kyllä ihan parasta. Kiitos siis kanssaintoilusta! 🙂

   Täytyy sopia joku aika jolloin voit tulla koeistumaan uutukaisen. 🙂

 3. […] sohvamme ostin myös hetken mielijohteesta ja se osoittautui erinomaiseksi hankinnaksi. Ostin sohvan vuonna 2013, eli kymmenen vuotta se ehti […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.