Syksyn pörröisin neule

tunnetila: ilo

Muistatteko kun kävin elokuun puolivälissä H&M:n showroomilla ihastelemassa syksyn uutuuksia ja ihastuin siellä mustaan superpörröiseen, H&M Paris Show Collectioniin kuuluvaan angoraneuleeseen? Ainakin Tunnetilan Instagramin seuraajat saivat kuulla hehkutustani täydellisestä neuleesta pariinkin otteeseen.

Otin ylös viikon jolloin tuo neule tulee kauppoihin ja kävin etsimässä neuletta H&M:n liikkeistä tuolla viikolla joka päivä. En ehtinyt löytää neuletta liikkeistä kun huomasin sen jo tulleen myyntiin verkkokauppaan ja myyneen loppuun saman tien. Hetken ehdin jo luulla että jäin ilman syksyn pörröisintä neuletta, kunnes lähetti soitti ovikelloa.

neule H&M Paris Show Collection*, huivi Faliero Sarti, laukku Tory Burch,
farkut Pull&Bear, paitapusero alla Lindex, kengät Vagabond, kynsilakka Lumene Trend Collection sävy 32 Viileät yöt*


Showroomin maailman parhaat neitokaiset olivat pistäneet muistiin neuleihastukseni ja kun mallistot vaihtuivat uusiin, he päättivät ilahduttaa minua showroomin mallikappaleneuleella. Olin hypätä lähetin kaulaan kun huomasin mikä ihanuus pussista pilkotti! Neule on maailman lämpöisin ja pörröisin ja näytän se päällä paksulta painonnostajalta. Tykkään paksuntavasta efektistä huolimatta neuleesta ihan valtavasti.

Showroomilla esillä olevat tuotteet ovat aina mallikappaleita ja lopulliset, myyntiin tulevat versiot saattavat olla vähän erilaisia mitä mallit. Tämäkin neule on muuttunut myyntiversiossa entistä paremmaksi. Myyntiversiossa on nimittäin taskut! Jos siis kaipaatte itsenne ja syksyisen maailman väliin jotain lämmintä ja pehmeää, suosittelen rientämään pika pikaa H&M:lle ja tsekkaamaan vieläkö näitä ihanuuksia on liikkeissä saatavilla. Oma angoraunelmani on jo tähän mennessä pelastanut oman syksyni.

*saatu blogin kautta

Kuvat: Wikke / Luukku

0

(5) Kommentit

  1. Hei mahtavasti ovat onnistuneet kuvat tuosta upeasta neuleesta. 🙂 Ja huippu-kuvausrinki meillä. 😀

    1. Heh, nauratti kun huomasin Wiken ottaneen myös sinun asukuviasi. 🙂 Ollaan Wiken kanssa ystäviä jo monen vuoden takaa ja otettu asukuvia toisistamme jo pitkään. Kiva että tekin löysitte nyt toisenne. 😉

  2. I-H-A-N-A neule!!! Ja Hennesille mars! 😀
    Hehehe, jos sinä mielestäsi näytät tuossa paksulta painonnostajalta niin odotapa kun näet millainen tuo on minun päälläni.. 😉

    1. Kiitti Emilia! Mäkin tykkään tästä ihan hurjasti. On vaan näille keleille vielä vähän liian paksu, olin ihan hiki päässä noissa kuvissa. 😀

  3. […] Syksyn must have hankinta? Tänä syksynä omalla must have listallani on ollut paksu pörröneule, uusi untuvatakki ja matalat nilkkurit. Kaksi ensimmäistä listalta on jo hoidossa, enää […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.