Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen for BikBok

tunnetila: tyytyväisyys

bikbok2bikbok1bikbok3Kävin eilen showroomilla tutustumassa ennakkoon tässä kuussa julkaistavaan BikBokin Mary-Kate Olsen ja Ashley Olsen -yhteistyömallistoon. Muoti-ikoneiksi maailmalla kohonnut kaksikko julkaisi ensimmäisen yhteistyömallistonsa BikBokin kanssa kesällä, ja nyt oli toisen osan vuoro. Pidin jo ensimmäisestä yhteistyömallistosta, mutta tämä toinen oli mielestäni napakymppi!

Mallisto oli täynnä vaatekaapin peruspilareita valkoisesta kauluspaidasta mustiin nahkahousuihin ja siisteistä päällystakeista täydelliseen karvakauluksiseen bikeriin. En ole oikein koskaan pitänyt biker-mallisista nahkatakeista ainakaan itselläni, mutta tämän malliston takki sai mieleni hiukan horjumaan. Valkoinen silkkipaita, musta nahkainen kynähame, harmaa neule ja pikkumusta, kaikki löytyivät mallistosta ja olisivat voineet siirtyä vaatekaappiini suoraan showroomin rekeiltä.

Voi kunpa taannoinen keskustelu vakuutusyhtiön kanssa olisi mennyt hieman toisin. Tietäisin heti mistä hankkisin vaatekaappiini uusia vaatteita toukansyömien tilalle. En olisi itsekään uskonut sanovani tätä, mutta toimivien ja laadukkaiden perusvaatteiden perässä kannattaa tässä kuussa suunnistaa BikBokiin. Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen -mallisto on oikeasti tutustumisen arvoinen!

0

(2) Kommentit

 1. Nasu says:

  Mäkin voisin ottaa nuo kaikki vaatteet suoraan vaatekaappiini. Tai nahkahousuja pitäisi vähän miettiä, mutta nekin näyttää kyllä aika tyylikkäiltä…
  BikBok on itselle tuntematon merkki tai siis en ole koskaan kauppaan asti sisään mennyt. Ehkä nyt pitää mennä kokeilemaan ainakin tuota valkoista kauluspaitaa. Vaatekaapista puuttuu meinaan sellainen, koska edellinen on ostettu siihen aikaan, kun paidat oli käsittämättömän lyhyitä (2004 tienoilla). Kiitos vinkistä!
  Niin ja todella kurja tuo toukkaongelma. Ymmärrän, että harmittaa ihan valtavasti.

  1. Noi oli Nasu livenäkin tosi kivoja kaikki! Olin oikeasti todella iloisesti yllättynyt mallistosta. Ja laatu vaikutti myös hyvältä. Toki hinnat eivät ole tavallista parin kympin BikBokia, mutta laadukas aito nahka ja paksu silkki nyt vaan maksavat materiaaleina enemmän kuin halvemmat matskut.

   Ja kiitos myös sinulle myötätunnosta toukkaongelmassa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.