Koruarvonta

tunnetila: jännitys

koruarvonta leopardit kiksVähän yli puolitoista kuukautta bloggaamista uuden portaalin alla on nyt takana ja fiilis on hyvä. Tykkään Re:fashionin selkeästä ja tyylikkäästä yleisilmeestä ja kanssabloggaajat ovat mukavaa porukkaa. Oman blogin ulkoasussa ja Re:fashionin mobiiliversiossa on vielä hieman viilaamista, mutta eiköhän nekin asiat saada vielä joku päivä kuntoon. Eniten iloitsen kuitenkin siitä, että olen saanut kommentteja täällä uuden blogin puolella jo pidempään Tunnetilaa lukeneilta ihanilta ihmisiltä. Iso joukko Teitä siirtyi siis blogin mukana uuteen osoitteeseen ja olen siitä valtavan iloinen.

Haluan kiittää ihan jokaista blogini lukijaa, uutta tai pidempään blogiani seurannutta siitä, että luette Tunnetilaa. Teette bloggaamisesta minulle jokapäiväisen ilon ja tuette minua myös kurjien asioiden sattuessa kohdalle. Olette korvaamattomia ihan jokainen!

Haluaisin, jos mitenkään voisin, antaa Teille jokaiselle pienen lahjan kiitokseksi siitä, että käytätte kallista aikaanne piipahtamalla blogissani. Roope Ankan kultarahoja eikä lottovoittoa ole valitettavasti pankkitililleni tupsahtanut, joten jokaisen lukijan ilahduttaminen ei ole mahdollista. Päätin kuitenkin ilahduttaa edes kolmea blogini lukijaa arpomalla kaikkien tätä postausta kommentoineiden ja Tunnetilasta FB:ssä tykänneiden kesken pienen korupalkinnon.

Palkintoja on kolme ja ne esitellään kuvissa yllä. Voit siis valita yhden palkinnoista jonka haluaisit mieluiten voittaa. Palkinnot on seuraavat: 1. näyttävä ja painava kullanvärinen statement -koru (Glitter)*, 2. trendikkäät leopardikorvikset ja -sormus (Italiasta) tai 3. kotimaiset pleksikorvikset (KIKS)*. Kerro kommentissasi alla minkä koruista haluaisit mieluiten ja mainitse myös jos tykkäät Tunnetilasta Facebookissa, saat silloin toisen lisä-äänen ja tuplaat arvontamahdollisuutesi.

Arvonta alkaa tänään (14.10.) ja kestää tämän viikon. Sunnuntai-iltana 20.10. klo 18.00 kisa sulkeutuu ja sen jälkeen arvon kolme voittajaa. Kiitos vielä kaikille että luette blogiani ja onnea arvontaan!!

*Glitterin koru ja pleksikorvikset saatu, leopardikorut ostettu itse Piacenzasta

0

(38) Kommentit

 1. Ihana arvonta! Ja leopardikorvikset sekä sormus olisivat minun valintani, jos onnetar olisi suosiollinen;)
  Seuraan myös febussa.
  Oikein hyvää alkanutta viikkoa!

 2. plussaa says:

  Leopardikorut veivät sydämen näin kissaihmisenä 🙂

 3. HeidiV says:

  2. trendikkäät leopardikorvikset ja -sormus (Italiasta) – kissaihmisen valinta (ja reijitän korvani, jos voitan) =)

  Ps. tykkään myös Facebookissa tunnetilasta!

 4. Kaisa says:

  Palkinto nro 2. olisi minunkin valintani, jos sattuisi onnekas voitto kohdalle. Omaa kissaa en voi hankkia, joten nämä piristäisivät päivää, kun kissakaipuu oikein kovaksi yltyisi (eli käyttäisin varmaankin harva se päivä 😀 ). Tykkään Tunnetilasta myös Facebookissa.

  Aurinkoista viikkoa!

 5. Mä oon täällä hissukseen seuraillut ja myötäelänyt NY ikävää 🙂 Ja nyt kun mun koti-ikävä on taas kasvanut, kun teillä siellä kuulemma on niin kaunis syksykin ja täällä vaan sataa ja tuulee, niin mulle kelpais kovasti mielellään nuo KIKS:n korvikset 🙂

 6. laalaa says:

  Ihastuin tuohon statement-kaulakoruun, en vielä omista sellaista ja mahdollisimman monikäyttöinen ja klassinen koru on ollut hakusessa jo pidemmän aikaa ja ylläoleva koru täyttäisi kyseiset kriteerit paremmin kuin hyvin! 🙂

 7. merikukka says:

  Apua, tykkään ihan hirveästi leopardikorviksista ja sormuksesta. Mutta minulla ei ole vielä yhtään statment-korua, joten valitsen 1. palkinnon, jos arpa osuu kohdalle. Ja nyt on tykätty myös fb-n puolellakin.

 8. sanna says:

  Hei, mukava blogi, eksyin tänne lempikauppani Palonin Facebook postauksen kautta. Diggailen Kiksiä, joten korvikset ois jees!

 9. Sonja says:

  Suuri ja näyttävä nro. 1 on aivan ihana!

 10. Ansku says:

  Tykkään kaikista koruvaihtoehdoista, mutta jos vaan yksi on pakko valita niiin kaulakoru!

 11. Piksu says:

  Oukei! Kotimaisuus kunniaan, eli pleksikorviksien kisaan osallistun!

  t, Piksu

 12. Palkinto nro 3. ois vähän erilaista ku mulla tavallisesti, niin sitä tavoittelen

 13. amalia says:

  Kiva arvonta! Jos onnetar suosii, haluaisin voittaa numeron 3 korvikset . Ja olen tykännyt fb:ssakin.

 14. Evita says:

  Heippa, blogiasi olen seurannut jo vuosia, mutta taitaa olla eka kerta ainakin muistaakseni kun kommentoin.

  Nuo pleksikorvikset ovat hurmaavat, joten jos onni on myötä, valintani kohdistuisi niihin.

 15. Tiina says:

  Heips! Oon alkanut lukea sun blogia vasta re:fashionin myötä, ja olen miettinyt miksi en aiemmin. 🙂 Haluaisin voittaa tuon numero ykkösen koska a) se on tosi hieno ja oon viime aikoina tykästynyt kullanvärisiin koruihin, ja b) mulla ei ole reikiä korvissa, joten en tee korviksilla mitään. 😀

 16. Sanjana says:

  Tuo kakkonen ois kiva setti! En ole ihan kissaihmisiä, mutta nuo on kyllä siistit! Tukka nutturalle ja voilà, näyttävä kokonaisuus ois helpolla valmis. 🙂

 17. Mmie says:

  Ihana arvonta 🙂 Ja vanan blogin lukija tunnustautuu täälläkin 😀
  Nro. 3 ois kaikkein mukavin 🙂 Ja fb:ssäkin tykätään.

 18. Virpi says:

  Kiitos itsellesi ihana Nina! Eihän täältä halua lähteä pois, kun on jälleen kerran kotiuduttu niin täysin. =) Harmi vain, että työt vievät tänä syksynä niin ison osan ajastani, etten ehdi kommentoimaan kaikkeen mihin haluaisin (mm. hirveään kokemukseesi toukkien kanssa). Onneksi täällä on upeita ihmisiä myös kommenttiboksin puolella, voin usein allekirjoittaa heidän sanomisensa ja olla ajatuksissani läsnä. =) Koruarvontaan en osallistu (en osaa käyttää koruja), mutta toivotan siihen muille paljon onnea!

 19. Tarja says:

  Käytän paljon koruja ja nuo leopardikorut ovat kyllä aivan mahtavat, mutta koska en osaa juuri korvakoruja käyttää, niin saakoon ne joku muu 🙂 Eli en kaipaa palkintoa, tulin vain sanomaan, että
  Kiitos, Nina, kun olet jaksanut blogata ja kaiken päälle vielä säilyttää oman, ihanan tyylisi! Blogistasi tulee hyvä mieli <3

 20. Kaijas says:

  No valinta on vaikea, ykkönen pähkäilyn jälkeen. Fb-liittynyt.

 21. Ooooh! Tykkään!

  Niin pleksikorviksista kuin Tunnetilasta Facebookissakin!

 22. Sannuliini says:

  Numero 2 on ihanin <3

 23. Laku says:

  olen tuollaisesta statement-korusta jo pidemmän aikaa haaveillut mutta en ole raaskinut sellaista itselleni ostaa (=opiskelijan arki, opiskelijan budjetti). eli numero 1.! <3

 24. hermy says:

  Hei apua miten kivat nuo pleksikorvikset on, osallistutaanpa siis ja suunnataan katseet numeroon 3. Muoto ennen kaikkea.

 25. Saara says:

  Nro. 1 on ihana ja oikeastaan ainoa vaihtoehto, sillä en omista korvareikiä. Kiitos ihanista postauksista <3

 26. Hih, tuo statement-koru näyttää ihanalta! Mä melkein aina unohdan osallistua kaikkiin arvontoihin, mutta mulla tuli tästä arvonnasta mieleen yksi tunnetilan arvonta vuosien takaa, kun osallistuin siihen toiveenani voittaa Antti Asplundin ristikoru. En voittanut, mutta sain blogin kautta myöhemmin paljon parempaa: ihanan ystävän <3

 27. pauliina says:

  Jos onnetar suosii, niin ihana leopardisormus olisi tervetullut (vaikka koiraihmisiä olenkin).

 28. Millppu says:

  Oon rakastunut noihin statement koruihin eli se olis mun valinta. Hopeisena muutama jo löytyy mutta kultainen olisi kyllä tervetullut lisä vielä toistaiseksi vaatimattomaan kokoelmaan.

 29. Ihanat leopardikorut veivät sydämeni ♥ Näyttää ne olevan monen muunkin mieleen 😀

 30. Xeve says:

  Leopardikorvikset ovat hurmaavat! 🙂

 31. Ritsku says:

  1. on minun valinta. Aivan mahtava ja pelastaa asun kun asun! 🙂

 32. Kakkonen on ykkönen! 😀

 33. Ph says:

  1. Ykkönen ehdottomasti! Kultaa ja ketjua…:)

 34. Tuulia9 says:

  Blogiasi olen lukenut varmaan alkuajoilta asti kun olen tykännyt simppelistä, hienostuneesta tyylistäsi ja teet mahtavia löytöjä esim. Citymarketista! Toivoisin arpajaisonnea korun 1. kanssa, koska mulla ei ole vieläkään yhtään statement korua ja tuo olisi hauska! Terkuin, Tuulia joka teki savulohi-lasagnea

 35. ahle says:

  Palkinto nro 1 olisi minunkin valintani. Tuollaisen korun kanssa olisi helppo laittaa jotain yksinkertaista ja mukavaa vaatetta ylle ja silti näyttää tyylikkäältä.

 36. lentoemo says:

  Suosin statement -koruja, mitä näyttävämpi, sen parempi. Suosikikseni valikoitui siis koru nro 1.

 37. tiiti66 says:

  Iso näyttävä, kultainen statement-koru ála Glitter olisi täydellinen pikkujouluvaatetuksen täydentäjä. Valintani näistä.

 38. Maaria says:

  Kissakorut ovat näistä eniten mieleeni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.