Korkojen kopinaa

tunnetila: ilo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä ei olekaan aikoihin näkynyt, ei blogissa eikä kyllä muutenkaan. Maailman mukavuudenhaluisimmaksi balleriina- ja UGG -tyypiksi muuttuneella Ninalla on korkkarit jalassa! Nyt on kuitenkin löytynyt niin kauniit, simppelit ja jalassa yllättävän mukavat avokkaat että näitä on pakko käyttää.

Myönnän, että kenkien hyvästä istuvuudesta ja kohtalaisesta mukavuudesta huolimatta askellus kaikilla koroilla on mielestäni tuskaa enkä siksi käytä korkoja arjessa. Kuitenkin silloin, kun tavallinen työasu (valkoinen silkkipusero ja tummanharmaat villakangashousut) tarvitsee nopean muutoksen toimistolookista vähän juhlavammaksi, on yksinkertaiset mustat peruskorot paikallaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA silkkipaita ja valkoinen toppi Club Monaco, housut Samuji,
laukku Coccinelle, avokkaat H&M Premium Quality, kaulakoru Dogeared

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvien korkkarit on H&M Premium Quality -mallistosta. Kengät ovat nahkaa päältä ja sisältä ja vähän reilu koko takaa sen, että kenkä ei paina eikä purista. Pidän kenkien klassisesta mallista ja kivan yksityiskohdan niihin tuo jalan näkyvä holvikaari.

Ihailin kenkiä jo viime kesänä kun bongasin kaunokaiset H&M:n kenkäosastolla. Sovittelin kenkiä muutamaan otteeseen mutta ajattelin avokkaiden koron olevan niin korkea etten käyttäisi kenkiä koskaan. Niinpä jätin kengät ostamatta. Tänä syksynä törmäsin kuitenkin noihin kenkiin sattumalta H&M:n aleosastolla, ja kun oikeasti 60€ maksaneet nahkakengät maksoivat nyt 20€ ja koko oli sopiva ostin ne hetkeäkään miettimättä. Eihän parilla kympillä saa edes keinonahkaisia kenkiä, saati nahkaisia kaunokaisia. Sanoisin että harvinaisen hyvin käytetyt 20€!

Kuvat: Jenni / Pupulandia

0

(7) Kommentit

 1. Tarja says:

  Onpa kaunis ja tyylikäs asu! Etenkin nuo housut. Samujin vaatteet alkavat miellyttää silmää yhä enemmän ja enemmän. Noista housuistakin näkyy hyvä suunnittelu ja laatu tosi kauas. 20 euroa nahkakengistä on kyllä sellainen hinta, että sillä olisi ollut rikos jättää kengät kauppaan! Nämä tällaiset löydöt ovat kyllä kaikista parhaita ja ne myhäilyttävät pitkään 🙂
  Itse en myöskään (enää) käytä korkoja kuin juhlatilaisuuksissa. Kiilakorkoja on arkikengissäkin kyllä (maltillisena), mutta varsinaiset korot ova mielestäni myös aina epämukavat. Tai sitten en vain ole löytänyt niitä oikeita kenkiä. Sitä on kyllä näin iän myötä tullut kovin mukavuudenhaluiseksi. Nuorempana pieni epämukavuus oli merkityksetön seikka, kunhan vain vaate tai kenkä oli muutoin makea 🙂

  1. Kiitos Tarja! Minä tykkään ihan älyttömästi Samujin vaatteista ja omistankin niitä jo vinon pinon. Useissa tuotteissa laatu on todella kohdallaan. Ohuimpia ja hienoimpia materiaaleja täytyisi ehkä käyttää vähän ”hellemmin”, itse olen esim. jäänyt laukkujen vetoketjuihin yms. kiinni aika monesta kauniista neuleesta ja ne ovat jo täynnä pieniä reikiä. Mutta tuo on ihan omaa tyhmyyttä, Samujin vaatteet on kyllä maailman ihanimpia. 🙂

   Voi meitä vanhoja ja mukavuudenhaluisia! 🙂 Mukavuus on minulla mennyt jo monta vuotta tyylin edelle. Noh, terveys on kuitenkin tärkein!

 2. Minä olen katsellut noita ihan samoja kenkiä, upeat! Ja tosi hieno löytö, nehän ovat melkein ilmaiset! Tarvitsisin kyllä itsekin tuollaiset nahkaiset, mustat, teräväkärkiset avokkaat, mutta en ole löytänyt vielä sopivia. Kävisin heti tarkistamassa, löytyisikö noita jostain, mutta ärsyttää tuossa H&M:n premium quality -mallistossa se, etten ikinä löydä niitä myymälästä ja tykkäisin kuitenkin sovittaa ja hipelöidä vaatteita ennen ostopäätöstä…

  1. Sini, löysin omat kenkäni Forumin H&M:ltä. Ystäväni ihastui kenkiin kun näki ne minulla jalassa ja kävi heti ostamassa itselleen samanlaiset. Eli ainakin Forumissa näitä pitäisi vielä olla. Lähde äkkiä etsimään! 🙂

   1. Kiitos vinkistä, kävin heti eilen Forumissa, jossa olikin noita kenkiä kyllä koossa 38, 39 ja 40, mutta ei sitten minulle sopivaa kokoa 37… H&M:n asiakaspalvelu on kyllä jotenkin niin surkeaa ja myymälä niin sekava, että sieltä ei ikinä löydä mitään. Olisin halunnut katsoa muitakin Premium Quality -tuotteita, mutta en löytänyt niitä mistään ja noista kengistäkin kysyin, löytyisikö sopivaa kokoa mistään myymälästä, mutta myyjä ei viitsinyt edes soittaa toiseen myymälään kysyäkseen löytyisikö sieltä kokoa.. Olivat kyllä super kauniit kengät myös livenä! 🙂

    1. Voi harmi ettei omaa kokoasi löytynyt! Minä käytän joko 37 tai 38 kokoa, ja näistä otin 38 sillä 37 ei silloinkaan ollut, ja luulen että se olisi ollut vähän pieni sillä tämä on aika ok, vain hieman reilu.

     Forumin liike on kyllä sekava enkä itsekään usein löydä sieltä mitään jos on joku tietty juttu mitä haen. Sattumalta onneksi eteen voi osua myös kivoja juttuja, kuten nämä kengät.

 3. […] rivi 2: asu05, asu06, asu07, asu08 rivi 3: asu09, asu10, asu11, asu12 rivi 4: asu13, asu14, asu15, asu16 rivi 5: asu17, asu18, asu19, […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.