Hiusten pelastus?

tunnetila: ilo

11.10.2013 Helsinki Day Spa: Imedeen hair & nails. Kuva Nina Kaverinen

Vietin viime perjantaina niin kivan hemmotteluaamupäivän Helsinki Day Spassa, että muistelen sitä vieläkin lämmöllä. Nautimme hoitojen lomassa herkullisen aamiaisen ja kuulimme samalla Imedeenin uutuustuotteista, hiuksille ja kynsille tarkoitetuista sinkki-biotiinikapseleista.

Olen tuskaillut blogissa jo aikaisemminkin ohentuneita hiuksiani, ja silloin minulle suositeltu Priorin sai paljon kannatusta ja kehuja erinomaisuudestaan. Tuote on kuitenkin sen verran hintava etten ole raaskinut vieläkään satsata useamman kuukauden kestävään kuuriin. Pärjäsin sitä paitsi kesällä hiusteni kanssa hyvin ja ne tuntuivat päivä päivältä tuuheammilta ja ihan hyvinvoivilta. En värjännyt hiuksiani lähes puoleen vuoteen ja tuo aika teki hiuksille selvästi hyvää. Syksyn saapuessa sävytin hiuksiani ja tuon jälkeen ollaan tultu alas aikamoisella ryminällä.

Hiuksia lähtee ihan järjettömät määrät! Jokaisen hiustenharjauskerran jälkeen harja on ihan täynnä hiuksia, ja kun pesen hiukseni suihkussa, hiuksia valuu viemäriin sellaisella tahdilla että viemäri on jatkuvasti tukossa. Olen ollut tilanteesta jo hieman huolissani ja testaankin parhaillani erästä lyhyttä päänahkaan hierottavaa ampullikuuria josta kerron kuurin loputtua lisää.

Olen käyttänyt aikaisemmin pelkkää biotiinia kynsien ja hiusten vahvistamiseen, ja kun viime viikolla huomasin biotiinin olevan Hulluilla päivillä tarjouksessa lisäsin kapselit ostoslistalleni. Olin siis perjantaina menossa Imedeenin tilaisuudesta biotiiniostoksille, mutta tilaisuuden jälkeen sain jättää Stockan väliin. Saimme nimittäin tilaisuudesta testiin uudet hiuskapselit ja aloitan kuurin parin päivän päästä, heti kun saan aikaisemmin mainitsemani ampullikuurin loppuun.

11.10.2013 Helsinki Day Spa: Imedeen hair & nails. Kuva Nina Kaverinen 11.10.2013 Helsinki Day Spa: Imedeen hair & nails. Kuva Nina Kaverinen 11.10.2013 Helsinki Day Spa: Imedeen hair & nails. Kuva Nina Kaverinen

(kuvassa yllä tehdään käsille ihanaa parafiinihoitoa)

Voi että toivon että sinkkiä ja biotiiniä sisältävä Imedeen -kuuri toimisi, kuuri on nimittäin todella järkevän hintainen. Pakkauksessa on 60 kapselia 2kk:n tarpeisiin (kapseleita otetaan siis yksi päivässä) ja paketin suositushinta on 39€. Parhaan tuloksen saavuttaa jos käyttää kapseleita noin 6kk. Puolen vuoden kuurin hinnaksi tulee siis 117€, eli lähes puolet vähemmän mitä Priorin -kuuri maksaisi.

Imedeen kapselit sisältävät biotiinin ja sinkin lisäksi piitä sekä B2- ja B12 -vitamiinia. Tuote sopii myös vegaaneille sillä kapselin kuoressa ei ole käytetty liivatetta. Tuote on lanseerattu vasta hetki sitten Suomessa joten sen saatavuus ei ole vielä paras mahdollinen. Tällä hetkellä tuotetta saa ainakin Stockmannilta, apteekkeihin ja Sokoksille sitä pitäisi olla myös tulossa muiden Imedeen -tuotteiden rinnalle.

Aloitan kuurin parin päivän päästä. Nyt peukut pystyyn että kuuri toimii ja pääsen ostamaan lisää kapseleita seuraavaksi puoleksi vuodeksi! Pidän Teitä tilanteen tasalla ja kerron muutaman kuukauden kuluttua mitä hiuksilleni kuuluu.

Kuvat Nina Kaverinen

0

(1) Kommentti

  1. […] muutama viikko sitten testaavani lyhyttä ampullikuuria jonka toivon tuovan jonkinlaista muutosta alati oheneviin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.