Syysuutta (ja ystävämyynti) Palonissa

tunnetila: tykkäys

Kävin pari viikkoa sitten ihastelemassa konseptimyymälä Palonin syysuutuuksia joita esiteltiin upean muotinäytöksen muodossa. Näytös oli laaja ja kertoi hyvin miten valtavan monipuolinen Palonin tarjonta on tällä hetkellä. Pidin kovasti näkemästäni ja kun mukana oli useampi ”oi, tuon haluan!” -fiiliksen aiheuttanut juttu, päätin esitellä omat lempparini myös Teille. Tässä siis ”Nina tykkää” listan kärki.

1. Koko asu
Yllä oleva asu oli kokonaisuudessaan niin kivan rento ja samalla hauska ja söpö, että olisin voinut pukeutua asuun saman tien. Muhkea pampulahuivi on super söpö ja lämmin, harmaa reilunkokoinen collegemekko on ihan täydellinen syysvaate (pampulahuivi ja harmaa college Vietto / Minna Kaartinen) ja mustavalkoiset hiihtarit (MUKA VA / Emilia Kiialainen ja Anna Mattelmäki) tekevät asuun ”sen” jutun. Pehmeyttä ja hempeitä sävyjä asuun tuo mokkajäljitelmäpaloista ommeltu laukku (KIKS / Katja Iljana). Asu näyttää tosi kivalta!

2. Otsapanta
Kuvan pitsimekko ja kierrätysnahasta ja ketjuista tehdyt korut ovat kaikki Netta Kervisen käsialaa. Netta Kervisen Ainokainen on ennenkin ihastuttanut minua kauniilla tuotteillaan, mutta tässä asussa iskin silmäni ennen kaikkea tuohon kauniiseen pääkoruun. Olen aika huono käyttämään hiuksissani koruja, pinnejä tai muita yksityiskohtia, mutta tuo panta kolahti tällä kertaa yllättävän kovasti.

3. Koiracollege
POGOSTICK failuren maailman hauskin koiracollege näytti viimeistelemättömineen helmoineen ja päänteineen niin rennolta, että kääriytyisin ilolla kyseiseen puseroon syksyn viileinä päivinä. College on saatavilla myös harmaana, ja kirkkaita värejä hieman arastelevana oma valintani olisikin luultavasti tuo harmaa versio. Puseron koiraa katsoessa ei vaan voi olla huonolla tuulella!

Kuvassa collegeen yhdistetty musta kaulakoru TOHONO / Anna Talvi ja Nadia Kuu. Merinovillaiset sydänshortsit Kaino / Sanni Salonen ja Niina Sinisalo.

Siinä siis lempparini Palonin näytöksestä. (Palonista löytyi myös aiemmassa postauksessa näkynyt nahkainen kaulus (RARA) josta tykkään kovasti.) On mahtava huomata miten kotimainen, eettisyyttä, kierrätystä ja kädentaitoja arvostava yritys on saanut markkinoilla jo pienessä hetkessä valtavasti jalansijaa ja löytänyt kattonsa alle upeita kotimaisia suunnittelijoita. Niin pitkään kun pienyrittäminen, käsityöläisyys ja ekologisuus ovat arvossaan meillä ei ole mitään hätää. Nostankin virtuaalisen maljan jokaiselle Palonin näytökseen osallistuneelle yrittäjälle, ja suurimman kulauksen otan lasista Palonin perustajan, Minna Särelän kunniaksi. Omistautuminen jolla työtäsi teet on ihan huikeaa!

Ja hei muuten, jos tykkäätte Palonista, niin vinkkinä mainittakoon että tänään torstaina alkaa Palonin ystävämyynti! Ystis-päivät kestävät lauantaihin saakka ja tarjolla on vanhempien mallistojen tuotteita, mallikappaleita sekä paljon muuta hyvään hintaan. Menkää penkomaan, ajattelin itsekin käydä paikalla aarteen etsinnässä.

Kuvat: Erika Belazreg

0

(4) Kommentit

  1. Kaisa says:

    Paloni on ihana♥Mulla on yksi Vieton collegemekko, jota oon pitänyt ihan hirmupaljon. Nyt voisin käydä katsomassa josko löytyis toinenkin 🙂 Kiitti vinkistä, Nina!

    1. No, ehditkö Kaisa käydä Palonissa? 🙂 Minä piipahdin siellä perjantai-iltana mutta tällä kertaa mukaan ei tarttunut mitään.

  2. Kaisa says:

    Voi, en! Flunssa kaatoi sängynpohjalle 🙁 Ystikset meni siis tällä kertaa ohi suun, mutta onneksi Paloniin tulee poikettua muutenkin!

    1. Voi höh! Pikaista paranemista Kaisa!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.