Muhkea outletlöytö

tunnetila: ilo

En tiennyt hetki sitten Italiaan lähtiessäni että parin viikon päästä löydän vaatehuoneesta pahvilaatikollisen reikiä täynnä olevia neuleita. Onneksi en tiennyt, sillä muuten olisin metsästänyt reissusta ainoastaan neuleita ja jo yhden paksun neuleen mahduttaminen käsimatkatavaroihin aiheutti hieman hankaluuksia.

Jo viime talvena haaveilin muhkeasta ja lämpimästä valkoisesta neuleesta mutten silloin löytänyt mieleistäni. En halunnut neuleessa olevan palmikoita enkä muitakaan kuvioita, kaipasin lämmintä ja yksinkertaista valkoista hattaraa talvipäivien iloksi. Vaikka Italia kylpi muutama viikko sitten vielä lähes kolmenkymmenen asteen helteissä, pidin silti silmäni auki valkoisten neuleiden suhteen. Onneksi pidin, löysin nimittäin juuri kaipaamani neuleen eräästä outletista Piacenzasta.

neule Dondup, huivi Marc Jacobs, housut Samuji,
laukku Coccinelle, balleriinat Minna Parikka*, valkosafiiri Sri Lankasta

Italialaisen Dondupin muhkea neule osui silmiini kun olimme jo lähdössä outletista ulos. Neule roikkui yksinäisenä rekillä jossa myytiin poistoja superalennuksin. Hienoa merinovillaa ja alpakkaa olevan neuleen ovh. oli yli 200€ mutta sen hintalappuun oli raapustettu mukavat numerot, yksi ja viisi. Varmistimme vielä myyjältä hinnan ja kun hinta todellakin oli vain 15€ sovitin neuletta vaikka se oli kokoa L.

Onneksi sovitin, reilunkokoinen rento neule läksi samantien mukaani ja olen käyttänyt sitä jo monta kertaa säiden hieman kylmetessä. Meinasin viime talvena ostaa monta ”vähän sinnepäin” olevaa valkoista neuletta, onneksi en ostanut. Aina ”se oikea” tulee kuitenkin vastaan kun vain malttaa tarpeeksi odottaa.

Olen etsinyt pidempään myös mustaa pikkulaukkua jonne mahtuu puhelin, avaimet, huulipuna ja korttikotelo, muuta ei tarvita. Milanossa italialaisen Coccinellen liikkeitä tuntui olevan joka kulmalla ja lopulta teinkin Coccinellesta kaksi ostosta. Yksinkertainen ja näppärä musta pikkulaukku pääsi käyttöön jo Milanossa, iltalaukku odottaa vielä sitä oikeaa hetkeä kun pääsee ensimmäistä kertaa ulkoilemaan. Kuvissa siis tuo pikkuruinen näppäryys joka on jo muutaman viikon aikana osoittautunut aarteeksi ja sopivan joka paikkaan.

Kuvat Jenni / Pupulandia

0

(6) Kommentit

 1. Hieno löytö – neule näyttää ihanan lämpöiseltä. Nuo Samujin housut ovat kyllä upeat!

  1. Kiitos Lady of The Mess! Neule on kyllä lämmin ja tykkään siitä tosi paljon. Ja tuo hinta, se lämmittää aina ajatuksissa vähän lisää. 🙂

 2. Tarja says:

  Ihana neule ja ihana asu! Kaikki on taas niin omaan makuuni, että voisin omia koko asusi laukkua ja kenkiä myöten itselleni 🙂 Haaveilen Parikan kengistä, mutta en ole vielä päässyt sovittamaan niitä jalkaani ja melkeinpä toivon, etteivät ne istuisi lainkaan 😉 Niin monia houkuttelevia pareja siellä mallistoissa on…

  Ihanaa sunnuntaita!

  1. Kiitos Tarja! Viihdyin kyllä itsekin hyvin tuossa asussa, ainut vaan että jalat oli päivän jälkeen ihan jäässä. 🙂 Minulla ei ole tällä hetkellä yksiäkään matalia syysnilkkureita joten sinnittelin ensin balleriinoilla ja nyt olen pari päivää lontostellut kaupungilla kumppareissa. 🙂 Täytyisi hankkia uudet kengät etten palelluta itseäni ihan kokonaan. 🙂

   Ihanaa sunnuntaita sinullekin Tarja!!

 3. Aivan ihanan lämpöisen näköinen tuo neule! Samoin tuo laukku on niin söpö 🙂

  1. Kiitos Reetta! Tein kyllä kivoja löytöjä Italianreissultani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.