Kymmenen kysymystä

tunnetila: haaveilu

pariisi2

Sain Visuaalisesti vaativalta ihanuudelta kymmenen kohdan haasteen. Mitäpä sitä muutakaan maanantai-illan ratoksi tekisi kun vastailisi blogihaasteisiin?!

1. Minne matkustaisit juuri nyt?
Juuri nyt matkustaisin kaikista mieluiten Pariisiin. En ole ollut Pariisissa muutamaan vuoteen ja poden parhaillani ihan hirvittävää Pariisi-ikävä!

2. Lontoo vai Pariisi?
Pakko tässä Pariisi-ikävässä vastata yksi elämäni suurista rakkauksista, eli Pariisi.

3. Missä maassa/kaupungissa haluaisit asua?
Seuraavat 5-10 vuotta haluaisin asua New Yorkissa, mutta pysyvästi en Jenkkeihin haluaisi muuttaa. Eläkepäiviä voisin viettää ihan helposti vaikkapa Nizzassa tai Thaimaan lämmössä, tai serkkuni kanssa yhteisessä talossa Pohjois-Italian maaseudulla. Tätä suunnittelimme jo kovasti muutama viikko sitten kun tapasimme.

pariisi3pariisi5

5. Rakkain laukkusi?
Luulenpa että rakkain laukkuni on Rimowa Salsa Air -matkalaukku. Aina kun kaivan tuon laukun esiin on tiedossa jotain kivaa!

6. Mitä et missään tapauksessa pukisi yllesi?
Uutta turkista. Vintage-turkikset on tapauskohtaisesti harkittavissa (harkitsin mm. rakkaan mummoni turkin ottamista muistoksi mummon poismenon jälkeen, mutta lopulta lopulta en halunnut sitäkään, tunnearvosta huolimatta), mutten tällä hetkellä pukeudu edes niihin sillä en pidä minkäänlaisista turkiksista.

7. Paras / huonoin nettikauppa kokemuksesi?
Huonoin nettikauppakokemus on niin tuoreessa muistissa että menee hermo heti kun edes ajattelen asiaa. Tilasin siis verkkokaupasta kengät. Ne tulivat nopeasti mutta paketissa oli ihan väärät kengät super pienessä, lähes lasten koossa. Sain luvan palauttaa kengät ja siihen yhteydenpito yrityksen puolelta sitten loppuikin. Palautin kengät, maksoin itse postikulut (yli 30€) enkä sen jälkeen ole kuullut firmasta mitään. Sinne katosi yli 100€ joita en luultavasti tule enää koskaan näkemään.

Parhaita kokemuksia on tuohon kokemukseen verrattuna ihan kaikki muut tekemäni nettiostot ikinä.

pariisi1OLYMPUS DIGITAL CAMERA Postauksen kuvat viimeisimmiltä Pariisin reissuiltamme

8. Kuinka kauan voisit olla shoppailematta?
Varmaan aika kauan. Käyn nykyäänkin hyvin harvoin kaupungilla, ehkä kerran kuussa, ja kun kauppoihin ei mene ei tule ostettuakaan mitään. Nettikaupat on toki kotonakin vaaranpaikka, mutta kun ei vain avaa verkkoputiikkien sivuja ei ostoksiakaan tule tehtyä. Shoppailen nykyään pääosin ulkomailla, arki kotimaassa on niin kiireistä ettei kauppoihin edes ehdi.

9. Suosikkisuunnittelijasi?
Vaatesuunnittelijoista tällä hetkellä Samu-Jussi Koski. Kauniita ja mystisen kiinnostavia kuoseja taiteilee Klaus Haapaniemi.

10. Syksyn must have hankinta?
Tänä syksynä omalla must have listallani on ollut paksu pörröneule, uusi untuvatakki ja matalat nilkkurit. Kaksi ensimmäistä listalta on jo hoidossa, enää puuttuvat nuo nilkkurit.
Haasteen saa tästä napata jokainen joka haaveilee matkustavansa pian jonnekin. Minne Sinä lähtisit jos saisit matkustaa ihan minne vaan?
0

(4) Kommentit

 1. HeidiV says:

  Milanoon olen oikeasti menossa ensi kesänä… mutta jos minne tahansa pääsisin, lähtisin Champagneen, Ranskaan, sampanjaa maistelemaan! Taikka tästä loka-marraskuun pimeydestä jonnekin valoisaan ja lämpimään…

  1. Oih, jonnekin lämpimään tai shampanjan juontiin, molemmat kohteet kelpaisi kyllä minullekin. *jää haaveilemaan*

 2. CurryKaneli says:

  Pariisi on ihana kaupunki. Tosin olen vieraillut siellä vain kolmesti, mutta joka kerran olen aivan myyty. En tiedä oletko huomannut että uusimmassa Matkaopas -lehdessä on juttu Pariisista. Juttua lukiessa kyllä ilmeni äkillistä matkakuumetta :D.

  1. Pariisi on kyllä todella, todella ihana! En ole minäkään käynyt siellä kymmeniä kertoja, mutta aina kun olen ollut Pariisissa olen ollut siellä vähintään kaksi viikkoa kerrallaan, eli yhteensä siitä tulee pidempi aika kuin monissa muissa matkakohteissa joissa olen ollut vain viikon tai pari.

   Kiitos juttuvinkistä CurryKaneli! Luulen tosin että tässä Pariisi-tuskassa minun ei kannata lukea tuota artikkelia sillä se saattaisi aiheuttaa akuutin matkanvaraamissyndrooman. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.