Onni on ihanat ihmiset ympärillä

tunnetila: liikutus

fab findspanta Muka Va*, huivi Kristine Vikse*, neuletakki Heart of Lovikka*

Olin sunnuntaiaamuna lähdössä saattamaan äitiäni junalle. Ulkona oli kylmä joten kaivoin vaatehuoneen hyllyltä päälleni harmaan kashmirpoolon. Neuleen päälle kiskaistuani huomasin valitettavan tutun näyn. Kappas, oli sitten tuossakin neuleessa nälkäisen (tai muuten vain ärsyttävän) toukan mutustama reikä.

Olen vihannut, raivonnut, kiukutellut ja ahdistunut tuosta asiasta jo niin monta kertaa etten enää jaksa. Totesin vain äidilleni että onneksi reikä on helmassa ja sen saa helposti korjattua. Surullinen olen toki vielä, mutta en vaan enää jaksa hermostua puoli vuotta sitten tapahtuneista asioista joille en enää mahda mitään. Täytyy vain pyhittää joku viikonloppu pelastettavissa olevien neuleiden korjaamiselle ja paikata kaikki mikä paikattavissa on.

Saatoin äitini junalle ja samalla reissulla piipahdin postissa. Minulle oli tullut pakettikortti paketista, jonka lähettäjästä minulla ei ollut aavistusta. Käsiala paketin päällä oli kuitenkin tuttu ja sydän pamppaillen tulin paketti kainalossa kotiin. Paketin avattuani istuin keittiön lattialla syli täynnä vaaleanpunaista silkkipaperia ja itkin.

Maailman upein ja herttaisin Fanny Alexandra Boutiquen omistaja Virpi oli lähettänyt minulle paketin, jossa oli ihana neuletakki butiikin uudesta syysmallistosta, pitkään haaveilemani kaulahuivi, ja vielä korvikset, joita olin joskus blogissani ihastellut. Mukana oli käsin kirjoitettu kirje, jossa Virpi toivoi että yllätyspaketti ilahduttaa minua ja toivottavasti pidän neuleesta jonka hän lähetti toukkien syömien tilalle. En voi sanoin kuvailla miltä minusta tuntui kun avasin paketin ja luin kirjeen.

On suorastaan käsittämätöntä miten jotkut ihmiset voivat olla noin upeita! En varmasti osaa kiittää Virpiä kylliksi, mutta Virpi, jos luet tämän postauksen niin haluan vilpittömästi sanoa, että eleesi on yksi kauneimmista mitä minulle on koskaan tehty. <3

*saatu blogin kautta

Ps. Huomasin muuten FAB:in sivuilta äsken tuotelinkkejä hakiessani, että sivuilla on käynnissä suuri päivitys eivätkä kaikki tuotekuvat näy kunnolla. Päivityksen ajan koko verkkobutiikin valikoimasta saa ”remonttialennusta” -20%. Jos siis olet ajatellut hankkivasi jotain FABista niin kannattaa tehdä se nyt pikaisesti. En tiedä mihin asti alennus on voimassa, mutta ainakin juuri nyt ostoksia kannattaa tehdä!

Ps2. FABin Virpiltä terveisiä! ”Nettiputiikissa remonttialea 20% saa kirjottamalla ostoskorissa kuponkikohtaan: paivitys. Remonttiale on voimassa vielä ensi viikon sunnuntaille asti. Joten vielä ehtii! Pahoittelen todella tuota ”rakennussotkua”, mutta koitamme saada sivut kuosiin asap.” Eli vielä ensi viikon on ale käynnissä koodilla PAIVITYS.

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Jenni
  23/10/2013 at 08:52

  Voi, miten IHANA ele! <3 Minulla tuli melkein itku pelkästä ilosta puolestasi. Tällaiset pienet jutut luovat uskoa, että aika monilla on sydän paikoillaan. 🙂

  • Reply
   tunnetila
   23/10/2013 at 19:37

   Kyllä, tuo oli todella ihana ele! Ja käsin kirjoitettu kirje kruunasi vielä yllätyksen tänä sähköpostien kautena. <3

 • Reply
  virpi
  23/10/2013 at 16:35

  Todella kaunis ele kaimalta, varmasti ihanan lämmin ihminen. 🙂 ja olet kyllä lahjan ansainnut, niin ikävästi sinulle kävi ällöjen toukkien kanssa. Plus liikuttava kiitoksesi kertoo kuinka hyväsydäminen olet! <3

  • Reply
   tunnetila
   23/10/2013 at 19:39

   Voi Virpi, kiitos kauniista sanoistasi! Sinä ja kaimasi olette molemmat ihania ihmisiä! <3

 • Reply
  pauliina
  23/10/2013 at 19:19

  ihana virpi! kylläpä ilahduin puolestasi. 🙂 todella suloinen ele!

  • Reply
   tunnetila
   23/10/2013 at 19:40

   Kiitos pauliina! Pienet jutut ja yllättävä muistaminen saavat kyllä ihan valtavan hyvälle tuulelle!

 • Reply
  Nasu
  23/10/2013 at 22:21

  Olipa kaunis ele. Tuollainen lämmittää kyllä mieltä (ja tässä tilanteessa vielä ihan fyysisestikin lämmittää). Tuota huivia ihailin kovasti. Villan ja silkin sekoitus on niin käytännöllinen ja huivin kuvio on kaunis. Toivottavasti noita saa tilattua jatkossakin, kun nyt pitää olla säästäväinen. Tuli meinaan ne kaksi lamppua Finnish Design Shopista tänään (siellä on hyvä lamppukampanja menossa ja itse asiassa toinen lamppu tuli käytännössä ilmaiseksi ja toisestakaan ei joutunut maksamaan alkuperäistä hintaa).

  • Reply
   tunnetila
   24/10/2013 at 22:37

   Tuo huivi on ihana, ja vielä pehmeämpi kuin se vaalea joka minulla oli koko kesän super ahkerassa käytössä. Todella ihana siis, suosittelen!

   Oih, onnea uusista lampuista! Hei minäkin haluan uusia lamppuja käytännössä ilmaiseksi! Miten ihmeessä pystyit tuohon? 🙂

   • Reply
    Nasu
    25/10/2013 at 21:45

    Finnish Design Shopissa on kampanjatuotteena Design House Stockholmin Work lamp hintaan 135€ (ovh 189€) ja kun tilasin myös Muuton valaisimen, niin yli 150€ tilauksesta sai alennusta vielä 25€ lisää! Maksoin siis vain 169€ eli vähemmän kuin work lamppu normaalisti yksinään. Lamput tulevat esikoululaispoikani huoneeseen ja olivat haavelistalla, joten nyt oli kannattavaa tilata molemmat kerralla. Toivottavasti lamput kestävät aikaa ja poika voi viedä ne sitten mukanaan opiskelijaboksiinsa aikanaan. Lamput ovat niin kivat, että niitä voi sitä ennen vaikka kierrättää huoneesta toiseen. Harrastan aika paljon tekstiilien, huonekalujen ja lamppujen paikkojen vaihtoa, kun sitten saa uutta ilmettä kotiin eikä tarvitse ostaa mitään uutta. Yritän olla ekologinen ja täytyy sanoa, että laadukkaisiin ostoksiin en ole kyllästynyt. Sama koskee myös kenkiä, laukkuja, vaatteita ja asusteita. Sä tunnut onnistuneen toimivan vaatekaapin luomisessa ja sama pyrkimys itsellä.

    • Reply
     tunnetila
     26/10/2013 at 11:24

     Vau, kuulostaa kyllä että teit loistavat lamppuhankinnat!

     Tuo tavaroiden vaihtelu huoneesta toiseen on tosi toimiva juttu. Meilläkin on niin samat värit kaikissa huoneissa että esim. sisustustyynyjen vaihtelulla saa jotain muutosta aikaan. Verhoja meillä ei ole ollenkaan ja mattoja on hankala vaihdella kun yksi on selvästi olohuoneeseen ja toinen keittiöön, mutta lamppujen vaihtelu on tosi hyvä idea. Meillä ei ole tällä hetkellä lamppuja muuta kuin katossa ja tarve pöytälampuille olisi, joten taidanpa piipahtaa tuolla Finnish Design Shopissa… 😉 Kiitos vinkistä!

 • Reply
  virpi helena
  25/10/2013 at 13:57

  Oi, Nina on kyllä pehmeän paketin ansainnut!! Hirveä juttu se toukkahomma, puistattaa yhä pelkkä ajatuskin. :S Kiitos kauniista sanoistanne sekä sinulle, ihana Niina että teille, ihanat lukijat!! <3

  Huomasin juuri, ettei meillä nyt näy se tarjousinfo etusivulla, joten laitan sen tänne Ninan tekstin jatkoksi: Nettiputiikissa remonttialea 20% saa kirjottamalla ostoskorissa kuponkikohtaan: paivitys
  Remonttiale on voimassa vielä ensi viikon sunnuntaille asti. Joten vielä ehtii! Pahoittelen todella tuota "rakennussotkua", mutta koitamme saada sivut kuosiin asap.

  Ja juu, koitan pitää noita huiveja valikoimissa mahdollisuuksien mukaan, riippuen tietysti huivien saatavuudesta. Ne on todellakin superihania, asun itsekin niissä syksystä lähtien koko talven – ja olenpa käyttänyt huiveja kesälläkin viileinä päivinä ja jopa uintireissun jälkeen lämmittelyyn. <3

  • Reply
   tunnetila
   25/10/2013 at 14:49

   Ihana Virpi, kiitos! <3

   Kiitos myös lisäinfosta, lisään sen postauksen perään!

 • Reply
  Syksyn kaunein villatakki | Tunnetila
  06/11/2013 at 08:34

  […] kun kerroin saaneeni ”kaikki vaatteet reijillä” -masennukseni piristykseksi yllätyspaketin FABin Virpiltä? Paketista paljastui ihanan huivin lisäksi myös todella kaunis ja lämmin, […]

 • Reply
  TUNNETILANJOULU | Tunnetila
  01/12/2013 at 09:32

  […] puoleen. Ja niin voitte kääntyä Tekin, joko ostaessanne lahjoja läheisille tai itsellenne. Maailman ihanin FABin Virpi nimittäin halusi ilahduttaa blogini lukijota huimalla tarjouksella. Virpi lupasi blogini […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.