Ampulleista apua?

tunnetila: kiinnostus

densifique vaaka1

Kerroin muutama viikko sitten testaavani lyhyttä ampullikuuria jonka toivon tuovan jonkinlaista muutosta alati oheneviin hiuksiini. Kérastasen Densifique -ampulleja myydään 30 päivän ja 10 päivän pakkauksissa ja tuotetta on tarkoitettu käytettävän jatkuvasti 3 kuukauden ajan. (30 ampullia maksaa 149€ eli 3kk:n kuuri yhteensä 447€). Sain Kérastaselta testattavaksi pienemmän, 10 ampullin pakkauksen, ja ajattelin ettei noin lyhyestä käytöstä ole luultavasti mitään hyötyä. Taisin kuitenkin olla väärässä.

Tuotteen kerrotaan lisäävän hiusten tiheyttä ja sitä hierotaan yksi ampulli päivässä suoraan päänahkaan. Kolmen kuukauden kuurin luvataan tuovan hiuskadosta kärsivälle jopa 1700 uutta hiusta! Tuotteessa käytettävä stemoxydine optimoi hiusten kantasolujen toimintaa ja saa aikaan enemmän aktiivisia hiustuppeja.

Hiustupet toimivat normaalisti niin, että kun hius irtoaa tietyn elinkaaren jälkeen päänahasta hiustuppi lepää hetken, ja vasta sen jälkeen alkaa tuottaa uutta hiusta pois lähteneen tilalle. Densifique ampullissa käytetyt aineet stimuloivat huispohjaa ja saavat hiustupet toimimaan nopeammalla syklillä.

densifique vaaka2

Minulta lähtee edelleen paljon hiuksia, mutta olen huomaavinani kymmenen päivän kuurin jälkeen päänahassa pientä sänkeä. Otsalle on alkanut kasvaa ns. baby hairia ja hiukset tuntuvat ehkä hitusen vahvemmilta kuin vielä hetki sitten. Aloitin heti 10 päivän ampullikuurin käytön jälkeen niin ikään testiin saamani Imedeen Hair & Nail -kuurin ja toivon että kuurien yhteisvaikutus olisi suotuisa.

Pesen normaalisti hiukseni noin joka toinen päivä, mutta ampullikuurin aikana pesin hiukset päivittäin. Vaikka ampulleista sanotaan että ne imeytyvät nopeasti eivätkä tahmaa, tuntuivat ne silti rasvoittavan hiuksia sen verran että hiukset teki mieli pestä joka päivä. Käytin kuurin ajan hyvin hellävaraista shampoota ja freesasin kampausta Lòrealin erinomaisella Tecni Art Fresh Dust kuivashampoolla. Moni kuivashampoo latistaa ohuet ja kevyet hiukseni. Fresh Dust toimii paremmin kuin muut kokeilemani eikä kevyesti hiusten tyveen suihkutettava kuivashampoo jätä hiuspohjaa valkoiseksi kuten moni muu hiusten tyveen ripoteltava tuote tekee.

Uskon että sain hyvän alun kymmenen päivän pikatestillä ja toivon nyt että Imedeen hoitaa lisää hiuspohjaa ja hiusteni kuntoa. Palataan taas asiaan kun Imedeen -kuuri on ohi!

0

(1) Kommentti

  1. […] on erinomainen päiväkirja näissä asioissa) ja selasin marraskuulle. Ja kas, viime marraskuussa käytin kymmenen päivän kuurin Kérastasen Densifique -ampulleja! Epäilin jo silloin ampulleista olleen hyötyä, mutta kun […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.