Gaala-asu

tunnetila: juhlamielellä


Arvatkaa mikä on ärsyttävää? Se, että aina niinä hetkinä kun laittautuu oikein kunnolla juhlia varten ei tule koskaan otettua asukuvia. Yleensä juhlat alkavat niin myöhään illalla että ulkona on jo liian pimeää asukuvien ottamiselle. Juhlissa taas keskittyy hauskanpitoon ja unohtaa kokonaan kameran olemassaolon.

Vietin viime perjantaina hauskan illan Gloria Fashion Awardseissa ja oli pitkästä aikaa kiva laittautua juhlaan ihan ajan kanssa. Tälläkin kertaa olin valmis vasta pimeän koittaessa mutta napsittiin silti (valitettavasti laadusta tinkien) muutama kuva asusta ja hiuksistani kun kerrankin oli kuvaaja paikalla. Kiitos miehen siskolle kuvista!

mekko Promod, korvikset Noir, laukku Coccinelle, kengät H&M Priemum

Päälle juhlaan valitsin kesällä Nizzasta ostamani helmikirjaillun ja brodeeratun mekon josta tykkään kovasti. Mietin pitkään onko mekon helma liian lyhyt, mutta sitten totesin että elämä se taitaa olla liian lyhyt moisten asioiden pähkäilyyn ja kannoin omalla mittapuullani aika lyhyen mekon reippaasti läpi juhlan. Jalkaan pääsivät H&M Premium -malliston korkkarit jotka näyttävät kauniilta mutta muutaman tunnin seisoskelun jälkeen tuntuvat kamalilta. En tiennyt että gaala oli ns. ”seisoskelutilaisuus” joten päkiät olivat illan päätteeksi tulessa.

Laukuksi valikoitui kuukausi sitten Milanosta ostamani Coccinellen kirjekuorilaukku joka pääsi käyttöön nyt ensimmäistä kertaa. Täytyy ottaa laukusta (ja oikeastaan koko asusta) joskus parempia kuvia. Mekon kirjailut eivät pääse kuvissa oikeuksiinsa ja laukku yksityiskohtana jäi myös ikuistamatta.

Minulla on niin vähän juhlaan sopivia vaatteita että luultavasti seuraavien kemujen koittaessa päälle löytää tiensä tismalleen sama asu. Toivottavasti silloin saisin otettua hieman parempia ja valoisampia kuvia kokonaisuudesta.

0

(5) Kommentit

 1. CurryKaneli says:

  Minusta mekon pituus on ok. Ja varmasti tuli oikeuksiinsa juuri ”seisomajuhlissa”. Kauniita kuvia miehesi sisko on ottanut.

  1. Kiitos CurryKaneli! Kuvausolosuhteet oli ihan kamalat kun oli niin vähän valoa ja jouduttiin käyttämään salamaa (heti oli kuvat tärähtäneitä kun ei ollut salamaa, esim. postauksen eka ja viimeinen kuva), mutta julkaisin kuvat kuitenkin sillä paremmin niistä asua näkee kun pelkästä kirjallisesta kuvailusta. 🙂

 2. HeidiV says:

  Uh la la! Upea leidi. Sama harmi minulla; olin pari vuotta sitten tälläytynyt 20-luvun Flapper girl -mekkoon ja lainekampauskin oli viimeisen päälle… eipä sitten otettu kuvaa juhliin lähtiessä… ja juhlapaikalla tuli räpsäistyä vaan pari kännykkäkuvaa… No, jospa tulisi taas tilaisuus laittautua samaan mekkoon, niin sitten otan vahingon takaisin!

  Ja ensi kesänä Milanossa erään tapahtuman dinner galassa pitää muistaa pyytää miestäni ottamaan kuva iltaeleganssista…

  1. Voi kiitos Heidi! <3 Miten sitä oppisi ottamaan itsestä kuvia silloin kun sitä on parhaimmillaan?!

   Ja todellakin ensi kesän gaalassa laitat miehen hommiin! 😉

 3. […] viikot ovat olleet yhtä juhlaa. Ensin juhlittiin muutama viikko sitten Gloria Blog Awardseja, sen jälkeen viime perjantaina oli ohjelmassa firman henkilökuntajuhla ja eilen juhlittiin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.