Syksyn kaunein villatakki

tunnetila: ihastus

Muistanette kun kerroin saaneeni ”kaikki vaatteet reijillä” -masennukseni piristykseksi yllätyspaketin FABin Virpiltä? Paketista paljastui ihanan huivin lisäksi myös todella kaunis ja lämmin, ruotsalaisen Heart of Lovikkan villatakki. Pitkästä ja lämpimästä villatakista on muutamassa viikossa tullut yksi lempivaatteistani ja iloitsen sateettomista päivistä kun voin käyttää lämmintä villatakkia ulkokäytössä.

Olen jo useamman talven katsastellut pidempiä villatakkeja sillä silmällä. Jokainen sovittamistani villatakeista on kuitenkin ollut kaltaiselleni pätkälle ihan liian pitkiä. Puoleen pohkeeseen ulottuva muhkea villatakki näyttää upealta pitkien ja hoikkien ihmisten päällä, mutta lyhyt ihminen tarvitsee hieman lyhyemmän vaatteen näyttääkseen sopusuhtaiselta. Tämä polvet peittävä takki on kaunis ja antaa mielestäni kivan silhuetin olematta ”liian iso säkki”.

neuletakki Heart of Lovikka*, housut LiuJo*, laukku Coccinelle, kengät Vagabond,
hanskat Moschino, korvikset Cecilie Melli
*

Heart of Lovikkan pitkän villatakin lisäksi olen tänä syksynä hankkinut myös toisen pidemmän villatakin. Onnistuin nappaamaan Samujin Sample Salessa käsiini kauniin sinapinkeltaisen (!!) palmikkoneuletakin ja vaikka väri oli minulle aika erikoinen veto niin Suomessa tehty 100% pehmeää villaa oleva neuletakki oli ihan pakko ostaa.

Pari vuotta siihen meni että löysin myös lyhyelle ihmiselle kauniisti istuvia pidempiä neuletakkeja. Nyt ihania neuletakkeja löytyy kaapista jo useampi kappale joten voin jättää aktiivisen etsimisen sikseen. Nyt on kyllä huippuhyvä fiilis upeista neuleista!

Ps. Juuri kun ajattelin etten tarvitse enää pidempiä neuletakkeja niin törmäsin Fanny Alexandra Boutiquen verkkokaupassa tähän neuletakkiin. Niiiiiiin hieno, niin trendikäs ja varmasti niin lämmin. Voi ei!!!! En siis enää tarvitse pidempiä neuletakkeja mutta haluuuuuuuun!!!!

* saatu blogin kautta

Kuvista kiitos miehen siskolle

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Lady of The Mess
  06/11/2013 at 09:34

  Kertakaikkisen ihana villatakki – ja niin myös tuo haaveissasi oleva;)
  Ja kyllä sitä haluta saa vaikkei tarvitsisikaan!

  • Reply
   tunnetila
   06/11/2013 at 13:57

   Hih, eikö olekin?! Nyt yhtäkkiä tuntuu joka paikka olevan täynnä kauniita pidempiä neuletakkeja. Tuntuu että etsin niitä turhaan monta vuotta. Ja totta, aina saa haluta. Eikö ostaa ole pakko vaikka haluaisikin. Vaatteita voi ihailla katalogeissa tai muiden päällä, kaikkea ei ole pakko omistaa. 🙂

 • Reply
  Emilia
  06/11/2013 at 11:46

  Ihana neuletakki! Äiti V selkäni takaa juuri kommentoi samaa eli todellakin, täydellinen neuletakki! Pitkät neuletakit ja sopivan mittaiset housut ovat se lyhyen ihmisen kompastuskivi. Murr, ollapa vaikka viisi senttiä pitempi. Mutta mutta, huomioni kiinnittyi myös noihin kauniisiin korvakoruihin!! Mistä tuollaiset kaunokaiset ovat? 🙂
  ps. en saa silmiäni irti tuosta Samujin neuletakista (!) ja nuo hapsut tuossa toisessa neuletakissa saivat heti hymyn kasvoille 🙂

 • Reply
  Tarja
  06/11/2013 at 19:20

  Ihana, ihana neuletakki! Oih ja voih! Tahtoisin! Virpi minulle kehuikin noita Heart of Lovikan neuletakkeja, kun häneltä tilasin sen kuuluisan Kristine Viksen sudenkorento-huivin (että sekin on ihana!). Että ovat ihania, eivätkä kutita – minua tahtoo kaikki villa kutittaa ainakin vähän.
  Kaunis on tuo Samujin neulekin.

  Olen myöskin melko lailla pätkä ja juuri pidemmät neuleet ja istuvat, sopivan mittaiset housut ovat kaikista hankalimpia hankittavia. Kiinnitin huomioni noihin mustiin housuihisi, ovat siis Liu Jo:t? Mikähän malli se mahtaa olla? Minulla on etsinnässä kapeat, istuvat, mustat housut, mutta energia ei ole vielä riittänyt yhtä kauppaa (ei onnistanut) kauemmas. Housujen osto vain on niin työlästä, huoh. Liu Jo:n farkkuja on minulla monelta suunnalta kehuttu, mutta en ole jaksanut lähteä sovittamaan niitäkään. Odotan inspiraatiota 🙂

  Ihanaa viikon jatkoa aina tyylikkäälle Ninalle!

  PS: En muistanut kehua sitä ihanaa untuvatakkiasi! Olipa se kaunis ja istui hyvin. Olet kyllä löytänyt vaatekaappiisi kivoja juttuja viime aikoina 🙂

  • Reply
   tunnetila
   06/11/2013 at 21:19

   Kuvien housuista on tullut aivan lempparit jo muutaman käyttöviikon jälkeen. Hauskaa siis että bongasit ne. 🙂 Housuista on tulossa oma postauksensa sillä voin suositella niitä lämpimästi. Mallin voin kuitenkin kertoa jo ennen postauksen julkaisemista eli malli on Liu Jo:n Bottom Up Slim Leg Pants. Kyseessä on mustat puuvillahousut, ei farkut. Mutta pysy kuulolla, inspiraatiopostausta siis tulossa! 🙂

   Kiitos kauniista sanoistasi ja oikein ihanaa viikon jatkoa myös sinulle Tarja!

   • Reply
    Tarja
    06/11/2013 at 22:41

    Jään siis jännityksellä odottamaan Liu Jo -postausta 🙂 Pitääköhän minun ihan oikeasti kohta lähteä sovittelemaan tuota merkkiä, kun ei sitä ole juuri muuta kuin kehuttu. Bottom up -efektikin olisi pelkkää plussaa, nimimerkki: maanvetovoima on kauhea asia naiselle 😀

    • Reply
     tunnetila
     07/11/2013 at 20:47

     Hahahhahaha!! 😀 Minä taas omistan sellaisen takaliston että bottom up on minulle vähän turha ominaisuus, mutta kun housut istuvat muuten kuin unelma niin otan myös kohottavan vaikutuksen vastaan. 😀

 • Reply
  tunnetila
  06/11/2013 at 21:19

  Kuvien housuista on tullut aivan lempparit jo muutaman käyttöviikon jälkeen. Hauskaa siis että bongasit ne. 🙂 Housuista on tulossa oma postauksensa sillä voin suositella niitä lämpimästi. Mallin voin kuitenkin kertoa jo ennen postauksen julkaisemista eli malli on Liu Jo:n Bottom Up Slim Leg Pants. Kyseessä on mustat puuvillahousut, ei farkut. Mutta pysy kuulolla, inspiraatiopostausta siis tulossa! 🙂

  Kiitos kauniista sanoistasi ja oikein ihanaa viikon jatkoa myös sinulle Tarja!

 • Reply
  Johanna
  07/11/2013 at 10:42

  Aivan ihana pitka villatakki! Itsellenikin tuollainen kelpaisi kun Pariisissa tarkenisi vahemmallakin..hhmmm…Mistakohan lahtisi metsastamaan….

  • Reply
   tunnetila
   07/11/2013 at 20:49

   Oih, Pariisi…. <3 <3 Voi sinua onnekasta Pariisissa asustelijaa!

   Jos kiinnostuit ko. neuletakista ja kokoja on vielä FABissa jäljellä, niin luulen että ihana Virpi postittaa paketin kyllä vaikka Pariisiin asti. FABissa on maailman paras palvelu! 🙂

 • Reply
  Sinapinkeltainen ihme | Tunnetila
  23/11/2013 at 08:41

  […] diili oli myöskin Samujin Sample Salesta löytämäni sinapinkeltainen neuletakki jonka väriä päivittelin taannoin blogissa ääneen. Toki olisin […]

 • Reply
  TUNNETILANJOULU | Tunnetila
  01/12/2013 at 09:32

  […] ja ihanista Heart of Lovikkan villatuotteista ottaisin minkä vain (onneksi minulla on jo tämä neuletakki). 25% alennuksen saa myös Minna Parikan laukuista ja kengistä sekä joulupöytää kaunistavista […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.