Tukevat teippaukset

tunnetila: hämmästys

Puma Gym ACTV Power Layered Top

Törmäsin viime viikolla Milttonin pressipäivässä niin huikeaan sporttiuutuuteen että haluan ehdottomasti kertoa siitä myös Teille.

Kaikki paljon liikkuvat tai aktiivisesti eteenkin kesäisiä kenttälajeja tai jalkapalloa seuraavat ovat varmasti törmänneet viime vuosina kinesioteippeihin. Värikkäät kinesioteipit loistavat kentältä katsomoon sateenkaaren väreissä ja näyttävät itse asiassa aika hassuilta samalla hoitaessa kantajaansa.

Kinesioteippiä käytetään lihaskipujen lievittämiseen ja sen kompressiovaikutus lievittää myös turvotusta. Teippi antaa tukea ja varmistaa nivelen oikean liikeradan, ja näin se myös voi ennaltaehkäistä urheilutapaturmilta ja lihasten revähdyksiltä. Kinesioteipit ovat tulleet viime vuosina urheiluareenoilta tavallisen kansan käyttöön ja viime kesänä törmäsin lenkkipolulla useampaankin kirkkaan turkoosilla teipillä teipattuun pohkeeseen.

Puma Gym ACTW Power 3/4 Tight

Puma Gym ACTW Power Tight

Tulevana kesänä ei kuitenkaan tarvitse enää teippailla pohkeita tai kipeytyneitä lapoja. Puma nimittäin tuo S/S14 mallistoonsa Active & Recovery –tuotteet joissa on itsessään kinesioteippiä vastaava ominaisuus. Topin ja trikoiden nurjalle puolelle on lisätty tukea tarvitseviin kohtiin kinesioteipin ominaisuuksilla varustettua urheiluteippiä. Teippi tukee lihaksistoa samalla tavalla mitä kinesioteippi ja esim. topin teippaukset parantavat myös juoksuasentoa ja ryhtiä ja myös nopeuttavat palautumista.

Hiplailin showroomilla esillä olleita mallikappaleita ja teippi tuntui vaatteen sisäpuolella hyvin nahkealta. Tuntui että se todella tarraa kiinni ihoon ja tukee juuri oikeista paikoista. Treenivaatteita täytyy pestä jatkuvasti ja ainut asia mitä tuotteiden kohdalla hieman epäilin olikin se kuinka kauan teipit säilyttävät nahkeutensa ja toimivuutensa kymmenien, ellei satojen pesujen jälkeen.

Minulla on kipuileva oikea polvi joka vaikeuttaa tiettyjä treenimuotoja joskus kovastikin. Lyhyet trikoot joissa polvi on tuettu teipillä näyttävät niin huipuilta ja juuri tarpeisiini sopivilta, että niitä on pakko testata. Myös pohkeita tukevat teippaukset pitkissä juoksutrikoissa keventävät varmasti askelta ja toppi pitää korsetin paremmin koossa ja parantaa juoksuasentoa. Voi vitsit, pakko hankkia koko sarja ja päästä testaamaan alkaako juoksu kulkea uusissa treenivaatteissa paremmin!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.