Peppuhousut

tunnetila: tykkäys

Olen jo useamman vuoden kuunnellut Iinan ja Jonnan LiuJo:n ”peppufarkkujen” ylistystä. Kyseessä on siis housut joiden malli, istuvuus ja takataskujen sijoittelu on kaikki toteutettu niin, että housut eivät litistä takamusta vaan enemmänkin kohottavat hieman pienemmänkin pepun muodokkaamman näköiseksi.

Käytän itse aika harvoin farkkuja enkä voi varsinaisesti sanoa kärsiväni pienestä takalistosta. (Köh..) En siis ole aiemmin ajatellut että LiuJo:lla voisi olla minulle juuri mitään annettavaa. Muutama viikko sitten kuitenkin kun manasin kovassa käytössä ohueksi hiutuneita ja sittemmin revenneitä lempihousujani, sain kyselyn Fashionstoresta kiinnostaisiko minuakin testata LiuJo:n kuuluisia ”peppuhousuja”. Skeptikkona ajattelin ettei LiuJo:lta löydy minulle mitään kuitenkaan, mutta lupasin silti ottaa paketin vastaan jos minulle lähetettäisiin farkut testikäyttöön.

raitapaita Samuji, housut LiuJo*, laukku Coccinelle, kengät Vagabond, korvikset Cecilie Melli*

Paketti saapui ja paketista paljastui kahdet housut joista sain valita suosikkini. Paketissa oli kaksi LiuJo:n housumallia joista kummatkaan ei ollut farkkukangasta! Jee, olin aina luullut että ”peppuhousuja” saa vain farkkukankaisena ja olin tosi iloinen laadukkaan tuntuisista mustista puuvillahousuista. Toiset housut olivat malliltaan Bottom Up Slim Leg ja toiset Bottom Up Slim Leg Pants.

Tykkäsin molemmista housuista yhtä paljon, mutta lopulta housuvalinnan ratkaisi se, ettei toiset housut mahtuneet minulle takapuolesta. Jep, en siis todellakaan taida olla pepunkohotusta vailla kun J Lo -takamukseni ei sopinut normaalisti käyttämääni housukokoon kohotuspöksyissä… Valintani oli siis Bottom Up Slim Leg Pants ja siitä hetkestä kun laitoin housut jalkaani olen käyttänyt noita housuja ihan joka päivä! Housut istuu päälle tolkuttoman hyvin.

Käytän mustia kapeita housuja noin 300 päivää vuodessa, joten silloin kun löydän hyvät housut haluan hamstrata niitä kaappiin useamman parin. Esimerkiksi muutama vuosi sitten käytin puhki neljä paria samanlaisia Lindexin housuja. Nyt ajattelin tilata myös näitä housuja toiset samanlaiset, mutta kokoni on Fashionstoren verkkoputiikista loppu. Harmin paikka, näin hyvin istuvia housuja kun tuntuu harvoin löytyvän.

*saatu blogin kautta

Kuvista kiitos mieheni siskolle <3

0

(2) Kommentit

  1. Kävin keväällä 2009 Etelä-Italiassa asuvan ystäväni luona kylässä. Äärimmäisen merkkitietoiset ja tyylikkäät paikalliset vannoivat tietty normaalien superbrandien kuten LV, Gucci, Versage (joka itseasiassa oli kotoisin siitä kylästä, jossa olin tuolloin lomalla..) nimeen, mutta törmäsin myös aiemmin itselleni tuntemattomiin merkkeihin. Yksi tuolloin ehdottomasti hypetetyimmistä oli juuri LiuJo. Tietty olin niin nolo, että en ede tajunnut testata farkkuja tuolloin, mutta tosi hauska nähdä, että ne sopivat moneen tyyliin,

    1. Sanos muuta Minttu! Yleisilmeeltään LiuJo on merkkinä sellainen, etten oikeasti ajatellut löytäväni sieltä omaan tyyliini mitään sopivaa. Housuvalikoima on kuitenkin erinomainen ja haaveilen nyt jo malliston toisista housuista, jos vain Fashionstorelle tulisi pikaisesti kokotäydennystä.. Ja myös yhdet LiuJo:n kengät kiinnostaisi ja neule ja… 🙂

      Moni merkki josta ajattelee ettei sieltä löydy itselle mitään, osoittautuu usein kivaksi kun pääsee tutkailemaan valikoimia vähän tarkemmin. Näin kävi minulle LuiJo:n kanssa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.