Itseensä pettynyt

tunnetila: pettymys

30days1 30days2

En tiedä kumpaanko olen juuri nyt enemmän pettynyt, itseeni vai näihin selluliitinpoistotuotteisiin.

Ostin pari kuukautta sitten 30 Days selluliittitabletteja ja saman sarjan selluliittia poistavaa vartalovoidetta. Selluliittitabletit on kehitetty muotoilemaan ja kaventamaan vyötäröä, takapuolta ja reisiä. Tämä viittä yrttiuutetta (kiinan angelica, isotakiainen, piharatamo, voikukka ja inkivääri) sekä beta D-glukaania sisältävä ravintolisä on tuotteen tiedotteen mukaan täsmätuote naisten tyypillisimpien ongelma-alueiden hoikistamisessa sekä selluliitin poistamisessa. Nimensä mukaisesti tuloksia pitäisi näkyä jo 30 päivässä.

Yksi suurimmista selluliitinaiheuttajista (ehkäisypillereiden ja perimän jälkeen) on kehossa jylläävä hormonaalinen stressi. Juuri tätä hormonaalista stressiä vastaan kehitelty ravintolisä vähentää kaloreiden imeytymistä sekä poistaa kuona-aineita kehosta. Ravintolisiä otettiin kuukauden ajan kaksi aamulla, kaksi illalla, yhteensä siis neljä kapselia päivässä.

Tablettejen toiminnan tehostamiseksi kehoitettiin ostamaan saman sarjan 30 Days selluliittivoide. Voiteen ominaisuuksiin kuuluu mm. verenkierron virkistäminen ja lymfanestekierron edistäminen ja nämä molemmat ominaisuudet vaikuttavat vartalon selluliittikertymiin. Voidetta kehoitettiin hieromaan iholle aamuin illoin niin ikään tuon 30 päivää.

Kuten arvata saattaa, 30 päivää (ja muutama ylimääräinen viikko tulosten odottelua) on nyt takana ja tabletit on syöty. Kuurin lopputulos? Selluliitti on ja pysyy, minkäänlaista muutosta ei ole reisissä havaittavissa.

Olen pettynyt itseeni kahdesta syystä. Olen pettynyt itseeni sillä menin taas lankaan ja ajattelin uuden vippaskonstin tehoavan selluliittia vähentävästi. Miten olinkaan niin naiivi että halusin uskoa helpotuksen löytyvän tällä kertaa tableteista ja pistin rahani moiseen hömpötykseen? Toinen syy miksi olen pettynyt itseeni on se, etten käyttänyt aamuin illoin hierottavaa selluliittivoidetta ohjeen mukaan kuin vajaan viikon. Päätin vakaasti kuurin aloittaessani että tällä kertaa jaksan hieroa voidetta ongelmakohtiin aamuin illoin kokonaisen kuukauden ajan. Viikon jälkeen läksin työmatkalle muutamaksi päiväksi enkä muistanut ottaa voidetta mukaan. Kotiin reissusta palattuani jaksoin käyttää rasvaa iltaisin, aamun käytöt unohtuivat. Pian tämän jälkeen läksin Italian matkalle enkä viitsinyt raahata purkkia mukanani. Italian matkan jälkeen lakkasin käyttämästä voidetta kokonaan.

Mitä jos voiteen ja tablettien yhteiskäyttö olisikin auttanut? Mitä jos olisin jaksanut hieroa 30 päivää voidetta jalkoihin säännöllisesti (ei pitäisi olla liikaa vaadittu), olisinko nyt sileiden reisien onnellinen omistaja? Miksi olen niin typerä että lankean aina uusiin ihmekeinoihin mutten kuitenkaan jaksa noudattaa sääntöjä edes kuukautta? Miten ihmeessä aamuin illoin rasvan levittämiseen kuluvat 5 minuuttia on niin mahdottomat toteuttaa? Joskus en vain ymmärrä itseäni, en sitten millään.

Kaipa se on tällaisen laiskimuksen kohtalo, kärsiä ikuisesti kipeästä ja rumasta selluliitista. Ja rahat, ne meni taas sinne kuuluisaan kankkulan kaivoon!

0

(14) Kommentit

 1. Riina says:

  Kuivakuppaus! Saa taatusti selluliitin poistumaan/vähenemään, kuonat liikkeelle, kupit käyvät myös hartiahieronnassa jne.

  Suosittelen todellakin, kipeät selluliitit poistuivat ja senttejä lantiolta poistui. Eivätkä kupit maksaneet edes paljon, googlettamalla kuivakuppaus löytyy paljon lisätietoa.

  Onnellinen sileät reidet omaava 39vuotias kahden lapsen äiti 😉

  Ja kiitos ihanasta blogista, tätä on ilo seurata!

  1. Kiitos Riina! Minulle on ennenkin kehuttu kuivakuppausta mutten ole saanut aikaiseksi hankkia noita välineitä. Nyt aion hankkia kupit, sait kommentillasi minut todella vakuuttuneeksi. 😀

   Kiitos kivoista sanoistasi, mukava kuulla että viihdyt blogini parissa. 🙂

 2. En tiennytkään että selluliitti voi olla kivuliasta? Mulla on ollut selluliittia jo ihan teinistä asti enkä oikein koskaan ole osannut suhtautua siihen ongelmana. Se on osa mun kroppaa ja that’s it.
  Tää tietty ei sua asiassa juurikaan lohduta mutta tiede-lehden artikkeli kertoo että selluliitti on ja pysyy. Artikkeli ei varsinaisesti kerro että mikä auttaisi kivuliaaseen selluliittiin, mutta ehkä voisit yrittää helpottaa sitä hieronnalla? http://www.tiede.fi/artikkeli/865/selluliitti_on_ja_pysyy

  1. Voi kyllä, oma selluliittini on kyllä kipeää. Selluliittejä on käsittääkseni kolmea eri tyyppiä. Yksi näkyy ihoa puristamalla, toinen näkyy koko ajan ja kolmas näkyy ja on kipeä, ts. tulehtunut. Luulen että omani on jo tuossa kolmennessa kipuiluvaiheessa ja joskus koko päivän istuminen töissä sattuu ihan pirusti. 🙁 En tykkää enkä pysty mitenkään hyväksymään sitä. Usko pois, olen yrittänyt, en vaan voi sietää selluliittia millään tapaa. 🙁

   Hieronta ja kuivakuppaus, ne taitavat olla ainoat toimivat aseet.

 3. Kuivahieronta taitaa olla se ainoa tapa, jolla saa selluliitin sihteen oikeasti tuloksia. Mutta kuka sitä jaksaa 1-2/krt/pvä tai muistaa, en minä ainakaan. 😀 Mekaaninen toiminta, kun hajottaa niitä selluliittimöykkyjä.

  1. Voi Jonna, kuka tosiaan oikeasti jaksaa kuivaharjata kroppaansa noin usein?! Miksi minun pitää olla tällainen laiskimus?! Kiva kierre syntymässä tästä hommasta… Ensin inhoan pelkkää selluliittiä ja lopulta alan inhoamaan myös laiskaa itseäni. 😀

 4. Saana says:

  Itse uskon selluliittihommissa pilates-tyyppiseen jumppailuun ja veden juontiin. Ainakin olen vakuuttunut että se toimisi, jos vaan jaksaisin/muistaisin tehdä säännöllisesti terveisin löllöpylly. 🙂

  (p.s tavallaan oleen vain kokeillut että miten se toimii, jos pinterestissä pinnailee paljon selluliittijumppaohjeita.. ei toimi!)

  1. Haahahaha, vai ei Pinterest toimi selluliitin poistossa? 😀 😀

   Mä olen harrstanut joogaa 16 vuotta ja pilatesta myös useita vuosia ja vettäkin juon ihan kivasti päivän aikana. Eipä toimi tässä osoitteessa nuokaan keinot… Se on myös yksi juttu mikä harmittaa. Vaikka treenaan kuinka paljon tahansa reidet on kamalat sellumöykyt. Monilla kavereillani jotka eivät urheile lainkaan ei selluliittia ole. Niiiiiiiin epäreilua!!!

 5. On vain inhimillistä uskoa välillä tablettikuureihin, Nina. Olen yhden syönyt itsekin, ja ei lähtenyt selluliitit, ei. Houkutus on ollut suuri myöhemminkin kokeilla, mutta toistaiseksi olen saanut pidettyä sen kurissa – läpsimällä itseäni sormille purkkihyllyjen äärellä. Eikä muuten toimi nuo voiteetkaan, ei ainakaan minulle. Juu, olen kokeillut. 😉 Enkä usko enää, että toimisivat yhdessäkään. Tuo mekaaninen juttu, esim kuivakuppaus, on kokeilematta. Mutta pilates kiinnostais ihan muutenkin, notkeutta ja voimaa ja siinä sivutuotteena solakampi, kiinteämpi kroppa.. on vaan sekin täysin sillä ”kiinnostais” -asteella vielä. ;D Toisaalta, kuten Rhia kirjoitti, olen minäkin tainnut päästä jossain määrin rauhaan omieni kanssa. Tärkeintä ainakin itselleni on kehon ja mielen hyvinvointi – ja riittävä uni (=> kiinteämpi keho). 🙂

  1. Kiitos lohdullisista sanoistasi Virpi! Ihana kuulla etten ole ainut joka pistää uskonsa kaiken maailman poppakonsteihin. 🙂

   Kuivakuppaus kuulostaa kyllä niin mahtavalta että se taitaa nyt olla viimeinen oljenkorteni. Jos se toimii kerron siitä heti sinulle. 😀

   Ihana kuulla että maailmasta löytyy naisia jotka ovat saavuttaneet rauhan itsensä kanssa. <3 Minä olen muuten itseni kanssa aikalailla sinut ja tyytyväinen siihen mitä olen, mutta tuo selluliitti, varsinkin kun se on usein kipeääkin, on niin ärsyttävä juttu että en vaan pääse siitä yli. 🙁

 6. Katri says:

  Hei, olen nyt monen kauneushoitolan sivuilla lukenut tuollaisesta vartalonmuokkaushoidosta, joka perustuu radiofrekvenssiteknologian ja alipaineimun yhdistelmään. Kuulostaa aika tehokkaalta, mutta onkohan kellään kokemuksia. Tehoaakohan oikeasti, onko kellekään tuttua, on aika hintavaa sekin? Ei kyllä harmittaisi maksaa, jos siitä oikeasti tulisi näkyviä tuloksia.

  1. Oooooh, mikähän tuo hoito on?! Pakko heti googletella ja tutustua tarkemmin. 🙂 Tuollaiset hoidot on ihan älyttömän kalliita mutta jos toimii niin olisi ehkä sen arvoista. Itse kävin joskus kavitaatiohoidossa ja reisi kapeni hieman mutta selluliitti ei hievahtanutkaan. 🙁

 7. Jos et ole vielä tätä lukenut niin taas vähän lisää infoa selluliitista: http://th-valmennus.blogspot.fi/2012/10/selata-selluliitti-osa-2.html

  Itselläni ainakin iho tuntui silenevän keväällä jo muutaman viikon tiukan ruokavalion ja salitreenikuurin jäljiltä. Sen perusteella jaksan uskoa, että samaa (vähän kevennettyäkin) kaavaa jatkamalla, ne selluliititkin alkaisi lähteä. Esteenä on vain oma mukavuudenhaluni eli laiskuus. 🙂

 8. […] sitä taas ollaan. Kevät lähestyy ja selluliittivoidepurkki eksyy käteen. Joka kevät menen samaan lankaan ja koskaan mikään voide ei toimi. Joka kevät soimaan itseäni blogissa ”Miksi taas ostin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.