Pressipäivän asu

tunnetila: uuvahdus

071113 vaaka

Huh huh, viime torstai oli ihan järjetön päivä! Samalle päivälle sattui kymmenen (!) PR-toimiston pressipäivät ja jos olisin käynyt niissä kaikissa olisi päivä muuttunut nopeasti pressipäivästä stressipäiväksi. Valitsin itselleni tärkeimmät paikat ja kiinnostavimmat uutuudet ja vietinkin päivän leppoisasti paikasta toiseen liikuskellen, joka paikassa vähän herkutellen ja ensi kevään uutuuksia ihastellen. Bongailin tosi kivoja juttuja ja tulossa onkin monta postausta löydetyistä lemppareista.

071113 eka

kashmirneule Uniqlo, villakangashousut ja mokkakengät Samuji,
koru Lindex, laukku Chanel

071113 pk 071113 toka

Säiden viilentyessä olen huomannut (taas kerran), että minulla ei ole syyskenkiä. Olen potenut syyskenkäkatoa jo useamman vuoden ja jokaisena aamuna kun sataa vettä olen helpottunut kun saan vetäistä jalkaani kumisaappaat. Tai on minulla syyskengät, kahdetkin, mutta niissä molemmissa on sen verran korkea korko että koko päivän kävelyyn ne eivät oikein sovellu. Pressipäivän aamuna ei satanut joten laitoin jalkaan Samujin mustat mokkaiset herrainkengät ja toivoin ettei päivän aikana sadekuuro yllättäisi.

Selvisin päivästä kuivin jaloin, mutta paljaat nilkat ja paljaat jalat kengissä marraskuussa alkavat olla kaltaiselleni helposti palelevalle tyypille vähän liikaa. Varpaat jäässä piipahdin viime viikonloppuna ystävän kanssa muutamassa kenkäliikkeessä ja ilokseni bongasin vihdoin juuri ne kengät joita olen metsästänyt monta vuotta ympäri maailman. Jipii, nyt minulla on kunnolliset syyskengät ja saan pakata kaikki kevyemmät kengät odottamaan ensi kesää.

Postauksia ensi kevään kivoista uutuuksista ja uusista syyskengistä on siis tulossa ihan pian. Kun vain uusien kenkien ihailulta malttaisin istua koneen ääreen kirjoittamaan…

Kuvat: Aino / Visuaalisesti vaativa

0

(2) Kommentit

  1. CurryKaneli says:

    Todella kaunis kaulakoru sinulla. Mulla alkoi nilkkoja palentaa kun katsoin kuviasi, vaikka en niin nauti sukista, niin kyllänäillä kelillä kaipaan jo sukkia jalkoja lämmittämään. Onneksi olet löytänyt uudet syyskengät:)

    1. Kiitos CurryKaneli!

      Hih, nyt kun on hyvät syyskengät jalassa niin paleltaa minuakin kun katson näitä kuvia. 😀 Onneksi löytyi kengät ennen kuin flunssa löysi minut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.