Ilmaista suklaata

tunnetila: vinkkaus

mariage freresOstohyvityksen kautta Finnish Design Shopista tilaamani messinkinen Nappula -kynttilänjalka kerrytti Ostohyvytys -tiliäni 0,89€ ja ilahduttaa minua keittiönpöydällä päivittäin

Tilasin alkusyksystä Ostohyvitys -palvelusta sisustusjuttuja Re:fashionin blogikampanjan tiimoilta. Kiinnostuin tuolloin palvelusta kovasti ja olenkin tilannut palvelun kautta syksyn aikana tuotteita jo muutaman kerran. Jokaisesta tilauksesta ropisee rahaa Ostohyvitys -tililleni ja ajattelinkin kerätä sinne nyt mukavan potin jolla sitten voin käydä taas ostoksilla. On aika huippua tehdä hankintoja ostoista kertyneillä bonuksilla. Tuohan on käytännössä ihan ilmaista rahaa!

Nyt vinkkaan taas Ostohyvityksen uudesta kampanjasta joka puree täydellisesti ainakin kaltaiseeni suklaahiireen. Jokainen uusi, blogini kautta rekisteröitynyt asiakas nimittäin saa ensimmäisen ostoksensa yhteydessä ilmaisen suklaalevyn! Ostoksen tehtyään uusi palvelun käyttäjä saa Ärrä -koodin jolla voi noutaa R-kioskilta 200g Fazerin suklaalevyn.

Sain viime keväänä jostain tuollaisen Ärrä -koodin suklaalevyä varten ja unohdin koodin saapuneiden tekstareiden joukkoon. Muistan sen ilon kun eräänä tylsänä päivänä istuin ratikassa ja tyhjensin puhelimesta vanhoja viestejä. Viestien joukosta löytyi Ärrä -koodi! Marssin saman tien R-kioskille ja tiedättekö, tuo ilmaiseksi saatu suklaalevy pelasti päivän ja maistui paremmalta kuin koskaan ennen. Heh, miten ihminen, tai ainakin allekirjoittanut, voikin olla niin (ilmaisen) suklaan perään!

Jos ostoksista Ostohyvitys -tilille kertyvä ilmainen raha ja enismmäisestä ostosta saatava ilmainen Fazerin suklaalevy kiinnostaa, niin klikkaa tästä, rekisteröidy, tee tilaus, odota Ärrä -koodia, marssi lähimmälle R-kioskille ja nauti!

0

(1) Kommentti

  1. Arttu says:

    Haluan ärräkoodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.