Ihastuttavat Pernille Corydonin korut

tunnetila: ihastus

PernillexCorydonxDoublexStarxNecklaceIhastuin valtavasti herkkiin ja kauniisiin tanskalaisen Pernille Corydonin koruihin kun törmäsin niihin kierrellessäni äitini kanssa sisustusliikkeitä Helsingin keskustassa lokakuun lopussa. Äitini hypistellessä tyynyliinoja kauniissa Nougatissa minä en saanut silmiäni irti Corydonin koruista.

Sovittelin sormuksia ja ihastelin siroja ja pienikokoisia mutta silti katseen kiinnittäviä kaulakoruja pitkään ja päätin ostaa itselleni jotain kaunista. Kun vielä puolen tunnin ihastelun jälkeenkään en osannut tehdä päätöstä minkä koruista ostaisin, läksin kotiin tyhjin käsin ja päätin tulla ostoksille myöhemmin uudestaan.

pernille2pernille1En ehtinyt takaisin koruostoksille Nougatiin kun yllätyksekseni törmäsin Pernille Corydonin koruihin viime viikolla pressipäivillä. PR-toimistossa oli esillä valtava määrä Corydonin koruja ja täytyy sanoa että pidän merkistä todella. Korut ovat hopeisia ja niitä on hopean lisäksi tarjolla kullattuja, ruusukultaisia ja tumman harmaaksi hapetettuja. Sävyistä voi valita suosikkinsa, kaikki korut vaikkapa kultaisena, tai siroja koruja ja värejä voi yhdistellä mielensä mukaan.

Olin onneni kukkuloilla kun löysin pressikassista Pernille Corydonin kullatun tähti -sarjan sormuksen (ohut sormus jossa on pieni tähti) ja sormus onkin ollut sormessani viime viikosta lähtien koko ajan. Sormus oli kiva saada, mutta nyt olen koukussa. On pakko päästä pian ostoksille ja ostaa lisää Corydonia! Tiedän etten osaa liikkeeseen päästessäni valita sitä kauneinta korua, joten valinta täytyy tehdä etukäteen ja liikkeessä vain napata mukaan juuri se koru jonka ajattelin ostaa. Jos alan vilkuilla ympärilleni menen sekaisin ja saldona on joko pyöreä nolla tai uusi sormus joka sormessa.

pernille3

0

(11) Kommentit

 1. Ai että, mitä namusia! Nyt on aivan pakko saada tähtikorvikset..ja ja..tuo ympyräsormuskin houkuttelisi. Kaikkien niiden massiivisten korujen jälkeen sirot ja pienet tuntuvat viehkoilta! Osaatko muuten sanoa, missä hinnoissa nuo liikkuvat?

  1. Yksi korujen parhaita puolia on niiden hinta. Pienimmät korvikset maksavat 30€ ja hinnat nousevat siitä ylöspäin mutta jäävät kaikki alle sataseen. Todella kohtuuhintaisia siis, näihin on varaa jäädä koukkuun. 😀 Hinnat tosiaan on esillä Nougatin verkkokaupassa kuten Katri alla huomasi. 🙂

 2. Katri says:

  Heippa, todella kauniita, minuakin kiinnostaisi millä tasolla suurinpiirtein hinnat ovat.

  1. Kuten jo bongasitkin, hinnat on mielestäni hyvin kohtuullisia. Koruja voi ihan helposti ostaa kerralla useamman. 🙂

 3. Katri says:

  Sori turha kysymys, hinnathan löytyvät tuolta Nougatin verkkokaupasta;-))

  1. Jei, kiitettävää oma-alotteisuutta Katri! 🙂 Mutta juu, olisi ollut fiksua laittaa hinnat alkuperäiseen postaukseen. Kiitos kuitenkin että jaksoit kaivella tiedot itse. <3

 4. Nämä ovat ihania! Olen himoinnut noita sormuksia jo vaikka kuinka pitkään 🙂

  1. Sama!!! Noi korut on kyllä tosi ihania, mutta ihania ovat sinunkin korusi. Odottelen josko uusia juttuja tulisi verkkokauppaan niin pääsisin tekemään ostoksia… 😉

 5. Jaahas. Taidankin tietää mitä toivon joulu- ja/tai syntymäpäivälahjaksi mieheltä 🙂

  1. Heh, noita minäkin toivoisin jos me ostettaisiin toisillemme lahjoja. Ensimmäisenä seurusteluvuonna lahjoimme toisiamme jouluna, sen jälkeen lopetimme kokonaan lahjojen ostamisen. Eli täytynee ostaa korut itse. 🙂

 6. […] 6. Ehdoton pressikassista löytynyt lemppari oli tälläkin hetkellä sormessani viihtyvä Pernille Corydonin kullanvärinen tähtisormus. Ehdinkin jo kirjoittaa blogissani upeista Pernille Corydonin koruista. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.