Iloksi kääntynyt unohdus

tunnetila: ilo

marant neuletakitTorstaiaamuna nähtiin kuulema H&M:n edessä valtavat jonot ympäri maailmaa. Myyntiin saatiin vihdoinkin tuo pitkään odotettu Isabel Marant pour H&M -mallisto. Ihastuin mallistoon kun pääsin showroomilla konkreettisesti hipelöimään ihania materiaaleja ja tutustumaan vaatteiden leikkauksiin. Kokosin tuolloin vaatteista kollaasin johon poimin kuusi suosikkivaatettani. Vaatteet olivat niin laadukkaan oloisia ja tarvitsemiani perusvaatteita, että päätin vakaasti yrittää metsästää niitä verkkokaupasta. Mutta kuinkas sitten kävikään?

Unohdin torstaina koko Marantin! Olin aamulla kokouksessa klo 8.30, sen jälkeen koulutuksessa kahteen asti ja vasta iltapäivällä ehdin avaamaan Facebookin jossa ihmiset kertoilivat ostoksistaan ko. mallistosta. Voi vitsit mikä unohdus! Tuotteet oli tietenkin myyty verkosta loppuun ja huhupuheiden mukaan Helsingin liikkeen hyllyt ammottivat tyhjyyttään. Myöhemmin kuulin että kaikki naisten tuotteet oli myyty loppuun klo 8-10 välillä!

En kuitenkaan suostunut luovuttamaan vaan marssin eilen iltapäivällä mallistoa myyvään liikkeeseen. Kuinka ollakaan, liikkeeseen oli juuri hetkeä ennen saatu uusi erä Marantin vaatteita! Sain napattua sovitukseen kaikki muut kollaasiin kokoamani ”himotusvaatteet” paitsi värikästä neuletakkia ei ollut enää jäljellä. Bongasin kuitenkin yhden neuletakin lasten osastolta ja sovitin päälleni tyttöjen neuletakkia (yläkuvassa vasemmalla). Takki oli ihan sopiva vaikka sen koko oli 158/164!

Neuletakki on luonnossa pidempi kuin tuo kuvan malli, aikalailla samanlainen kuin naisten versio. Eroja neuletakeissa värityksen lisäksi on niiden materiaaleissa ja hinnassa. Naisten takki on 81% villaa, 13% akryylia ja 6% alpakkaa, tyttöjen takki on 100% villaa. Naisten neuletakin hinta oli 129€, tyttöjen takki maksoi 59,95€! Ostin takin välittömästi ja kotisovittelun jälkeen olen valtavan tyytyväinen löytööni. Parempi matsku ja alle puolet halvempi hinta. Kerrankin jotain konkreettista hyötyä siitä että on tällainen pätkä!

Onnistuitteko Te nappaamaan mallistosta haluamianne vaatteita tai asusteita?

0

(11) Kommentit

 1. Sain tilattua netistä kahdet pöksyt ja eilen tuli viesti, että tilaukseni on mennyt pakattavaksi, joten ehkä saan ne oikeasti jopa tänne kotiin saakka! Nettikauppa oli jumissa ainakin 11.-12.30 välisen ajan, itse sain nuo napattua vielä hieman ennen yhtä 🙂 Ainakin ulkoapäin näytti siltä, että Tampereen Hennesillä oli vielä jotain jäljellä eilen… on muuten ensimmäinen yhteistyömallisto josta tein ostoksia. Jännityksellä odotan, miten housut istuvat.

  1. Huippua Iduska! Kävin eilen iltapäivällä pari kertaa väijymässä verkkokaupassa ja kaikki oli jo myyty loppuun tai sivuille ei päässyt ollenkaan. Sinulla kävi tosi hyvä tuuri kun pääsit sivuille ja onnistuit ostamaan haluamasi.

   Ostin itse neuletakin lisäksi musta-valkoiset silkkihousut ja ne on täydelliset!!! Koko vaan vähän mietityttää… Tykkäsin housuista kapeina ja ostinkin niistä koon 34. Nyt kotona testaillessa vähän mietityttää kestääkö ohut silkki sittenkään kapeana housuna vai repeääkö saumat heti… Olisi ehkä sittenkin pitänyt ottaa koko 36…

 2. Kuolen kateuteen. O_o

  1. Voi rakas, älä kuole! Saat vaikka lainata tota neuletakkia joskus. 🙂 <3

 3. Itse sain äsken tilattua netistä muutamat marantit, oli lisätty sinnekin tuotteita. Aion väijyä sivustoa haukkana, kohta pianhan sinne pärähtää ne jotka jengi palauttaa 🙂 Olin kyllä mestoilla Hgin H&M:llä kello 9, mutta tuolloin oli kaikki haluamani jo mennyt- juhlavampia silkkimekkoja ja housuja lukuunottamatta.

  Mutta sun löytö: ooooh.

  1. Hei sanos muuta, tuo neuletakkilöytö oli ihan huippu!

   Ja vau, taasko niitä tuotteita on saatavilla netistä?! Kiitos vinkistä Tiina! Käynkin heti väijymässä olisiko tarjolla musta-valkoisia silkkihousuja koossa 36. Kuten yllä sanoin, hirvittää jos (liian?) kireät housut repeävät käytössä saumoista. Mutta vitsit kun tykkään niistä kapean mallisina… Onpa minulla nyt outo ongelma. 😀

 4. Kävelin tampereen henkalle klo 12:30 sisään, hain hyllystä haluamani hapsusaappaat, kävelin kassalle, ja ulos. Ihanaa olla tamperelainen 😀

  1. Eikä?!?! Voihan Tampere!! Olen itsekin huomannut yhteistyömallistoiden kohdalla tuon mahtavuuden ja Marnia olinkin odottelemassa Tampereella työmatkan yhteydessä. Täytyisi aina saada työmatkat osumaan Henkan yhteistyömallistojen lanseerauksen yhteyteen. 😀

   Onnea uusista hapsusaappaista!!!

 5. merikukka says:

  Upea takki! Harmi ettei, meillä myydä noita.

  1. Kiitos merikukka! Nyt vain täytyy toivoa että noita tulee asiakaspalautuksena verkkokauppaan ja pääset nappaamaan sieltä omasi. Tuo neuletakki on ihan älyttömän lämmin. Istuin tänään se päällä koneella ja tunnin jälkeen olin tukehtua. Takki on siis täydellinen bloggausvaate pakkaspäiville jolloin yleensä palelen koneen ääressä tunti kausia istuessani. 😀

 6. […] kuvissa on itseoikeutetusti perjantain huippulöytö, Isabel Marant pour H&M -malliston neuletakki. Neule löytyi siis lasten osastolta ja on kokoa […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.