Tyttöjen takissa

tunnetila: tyytyväisyys

Keksittiin eilen miehen kanssa paras diili ikinä! Tai mies sen oikeastaan keksi.

Meillä oli Pupulandian Jennin kanssa sovittu asukuvatreffit sunnuntaille, mutta kun iltapäivä koitti meistä kumpaakaan ei huvittanut lähteä ulos kovan tuulen riepoteltavaksi. Siirsimme treffit ja toivoimme että saamme seuraavilla treffeillä kuvailla paremmassa säässä. Mutisin miehelle asukuvauksen hankaluudesta ja taisinpa tokaista että ”olisipa helppoa jos voisi vaan mennä suojaisalle sisäpihalle ottamaan kuvia eikä tarvitsisi aina lähteä hakemaan kuvausapua kauempaa”. Mies mietti hetken ja ehdotti seuraavaa. ”Jos hierot mun hartioita voin ottaa susta ne kuvat tuolla takapihalla.”

Herramunjee mikä idea!!! Sovimme saman tien että jokaisesta kuvatusta asukokonaisuudesta mies ansaitsee 10 minuutin hieronnan. Pistettiin homma heti käyntiin ja eiliseltä mies ansaitsi huimat 20 minuuttia hierontaa ja minä sain kaksi juttua kuvautettua blogiin. Hurraa, olen super iloinen diilistämme!

neuletakki Isabel Marant pour H&M, farkut C Wonder,
hanskat Moschino, nilkkurit Rizzo


Päällä kuvissa on itseoikeutetusti perjantain huippulöytö, Isabel Marant pour H&M -malliston neuletakki. Neule löytyi siis lasten osastolta ja on kokoa 158/164. Mitäs sanotte? Eikö neuletakki näytäkin minulle aika sopivalta? Kuinkahan suuria ne naisten malliston neuletakit olisivat minulle olleet kun tyttöjen takki on näin hyvän kokoinen…

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Johanna
  18/11/2013 at 10:53

  Voi kun ihana tuo neuletakki! Maa olen itse kans aika lyhkanen, mutta leveytta sitten enemman niin en kylla mahdu lastenvaatteisiin…Mun sisko on sellainen keijukainen etta usein ostelee vaatteita lastenosastolta. Usein lasten puolella on vaikeutena liianlainen lapsellisuus vareissa ja kuvioissa, mutta tuo neuletakki on aivan huippu!
  T.Johanna

  • Reply
   tunnetila
   18/11/2013 at 17:38

   Kiitos Johanna! Usein lasten osastolla on tosiaan aika lapsenomaisia vaatteita, mutta tästä mallistosta olisin ihan hyvin voinut ottaa useammankin vaatteen siltä puolelta. 🙂 Onneksi löysin edes tämän. 🙂

 • Reply
  CurryKaneli
  18/11/2013 at 12:27

  Toihan sopii todella hyvin sinulle. Pituus ja kaikki kohdallaan. Sitähän se avioliitto miehen kanssa on, jos pyydät jotain niin pitää olla luvata jotain tilalle =D.

  • Reply
   tunnetila
   18/11/2013 at 17:41

   Kiitos CurryKaneli! Kiva että sanot noin, minustakin tämä neuletakki on tosi kiva, super lämmin ja kooltaankin oikein hyvä. Hauskaa että satuin löytämään tuon neuletakin yksinäisenä rekiltä roikkumasta, ja hauska että tulin kokeilleeksi sitä vaikka se olikin tarkoitettu lapsille. 🙂

   Heh, meidän miehen kanssa saa kyllä olla varsinainen diplomaatti jos haluaa saada asiat hoidettua. 😀 😀

 • Reply
  Emilia
  18/11/2013 at 12:39

  Ihana neuletakki ja aivan passelin kokoinen! Ja hei, iso peukku teidän diilille! 🙂

  • Reply
   tunnetila
   18/11/2013 at 17:41

   Kiitos Emilia!! Takki on hyvä ja diili vielä parempi! Saa nähdä miten kauan tätä autuutta kestää.. 😉

   • Reply
    Emilia
    19/11/2013 at 11:09

    Pidän peukkuja, että se kestää mahdollisimman pian! 🙂 Ps. ihanat nuo nilkkurit!!! <3

    • Reply
     tunnetila
     19/11/2013 at 19:17

     Kiitos Emilia! Tulet näkemään nilkkurit pian livenä, käytän näitä ihan koko ajan ja olen tosi iloinen että löysin ne! 🙂

 • Reply
  pauliina
  19/11/2013 at 18:27

  Mahtava neulelöytö! Onnitttelut siitä. Eikä arvaisi lasten osastolta ostetuksi, jos ei tietäisi.

  • Reply
   tunnetila
   19/11/2013 at 19:18

   Kiitti Pauliina! Joskus kannattaa tehdä vähän outojakin kokeiluja, ne nähtävästi palkitaan joskus ruhtinaallisesti. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.