Re:fashionin lanseerauskemut

tunnetila: ilo

Kuvassa yllä kaikki Refa -tytöt ja minulla osa liimatuista viiksistä leualla, loput pudonneet rinnuksille… 🙂

Olipa eilen hauska ilta! Juhlistimme eilen Re:fashionin syntymää ja erinomaisesti käyntiin lähtenyttä blogiportaalin alkutaipaletta blogikemujen muodossa. Paikalla oli Refa -tyttöjen ja taustatiimin lisäksi jonkin verran muita bloggaajia, mutta ennen kaikkea juhlissa haluttiin tutustua paremmin yhteistyökumppaneihin ja kiittää heitä onnistuneesta portaalin alkutaipaleesta.

Juhlailtaa vietettiin Kauppatorin tuntumassa, Pohjoisespalla Aschan Café Jugendin kauniissa tilassa ja illan aikana kuulin monesta suusta miten onnistunut tilavalintamme oli. Olin eilen tilassa ensimmäistä kertaa ja voin yhtyä juhlatilan kehuihin. Viehättävä tila oli suuri, mutta samalla tarpeeksi intiimi saattaakseen juhlakansan yhteen, ja korkealle nouseva, 1800-luvulla rakennetun juhlatilan katto piti huolen siitä, ettei tila muuttunut illan aikana tukahduttavan kuumaksi.

Tunnelma juhlissa oli koko illan mukavan välitön (mitä muuta voi odottaa juhlilta joiden teema on #muschtail (=mustache + cocktail) ja kaikki tuntuivat olevan tuttuja keskenään. Ihastuttavan Krista Siegfridsin keikka kaikui kauniissa juhlatilassa ja herkulliset tarjoilut katosivat nopeasti juhlakansan suihin.

Refashion -tiimin Senni ja Nina Viiksi-Valluina
mekko Promod, laukku Coccinelle, kengät H&M Premium,
hiuksista kiitos Dynastian Taaville <3

Viime viikot ovat olleet yhtä juhlaa. Ensin juhlittiin muutama viikko sitten Gloria Blog Awardseja, sen jälkeen viime perjantaina oli ohjelmassa firman henkilökuntajuhla ja eilen juhlittiin Re:fashionia. Minulla on hyvin vähän juhlavaatteita joten päätin että yksi ja sama asu saa kelvata juhlaan kuin juhlaan. Tiedän, että moni kauhistuu ajatuksesta pukeutua jatkuvasti samaan juhla-asuun, mutta itse en halunnut ostaa uutta sillä viihdyn tuossa asussa ja käytettäväksi olen sen ostanut.

Löysin mustan mekon kesällä Nizzasta ja pidän mekosta paljon. Mekko ei ole liian juhlava, mutta siinä on kuitenkin edessä niin kauniit helmikirjailut että ne tekevät siitä sopivan lähes tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Arvaatteko mikä juhlista toiseen liihottelevassa mekossa on hauskinta? Sen ostohinta. Löysin mekon alennusmyyntien loppurysäyksestä ja mekon hintaa oli alennettu neljä kertaa. Maksoin mekosta lopulta 14€. Hih, mekko on palvellut minua jo enemmän kuin hintansa arvoisesti ja palvelee ihan varmasti jatkossakin.


Kuten sanottua, ilta oli omalta osaltani todella onnistunut ja ehdin kerrankin jutella kunnolla yhteistyökumppaneiden kanssa ja kiittää kaikkia onnistuneesta yhteistyöstä. Olen valtavan onnekas että saan blogata Re:fashionin bloggaajatiimissä ja työskennellä huikeiden ja todella osaavien ihmisten kanssa yhteistyökumppanuuksien muodossa. Kiitos vielä kaikille että tulitte juhlimaan kanssamme!

Kuvat Heli Hirvelä

0

(2) Kommentit

  1. Heh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan… Halusin ehdottomasti tulla juhlistamaan teitä, joten hyvä että ’heräsin’ 🙂

    1. Joo, kiva Mikko että kuitenkin tulit vaikka meinasit nukkua onnesi ohi. 😀 Toivottavasti nähdään taas pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.