Joululahjavalvojaiset

tunnetila: ilo

LAHJAvalvojaiset_logo
Inhoatko kaupoissa juoksemista? Ärsyynnytkö jouluruuhkista ja ihmispaljoudesta? Jätätkö joululahjaostokset aina viime tippaan? Tänä vuonna voit tehdä kaiken toisin! Bongasin äsken FB:stä todella hauskalta kuulostavan tapahtuman johon jokainen meistä voi osallistua.

Kotimaisia pikku butiikkeja pullollaan oleva verkkopalvelu Astubutiikkiin.fi järjestää ensi yönä lahjavalvojaiset! Ensi yönä (22.11.-23.11.) verkkoputiikeissa on tarjolla jouluisia yllätyksiä, alennuksia ja vinkkejä lahjojen paketoinnista kynttilöiden valamiseen ja joulukoristeiden askarteluun. Verkkopalvelussa ja palveluun kuuluvissa verkkokaupoissa tapahtuu kaikenlaista kahdentoista tunnin ajan, klo 21-09.00.

valvojaiset

rannekorut by DesignDomi, kangaskassi Andy Eats Only Candy,
huopalapikkaat Arctips, rahit Design Palet, yrttilusikka Beloved

Tosi hauska konsepti, ja miettikää miten helppo tapa hankkia joululahjoja läheisille (tai itselle). Kokosin ylle pienen kollaasin omista lempparituotteistani palvelussa. Mukana lahjavalvojaisissa ovat myös omat, jo aiemmin blogissa esitellyt suosikkini, ihania neuletuotteita (mm. kämmekkäät) valmistava Ululai, kauniita kodintekstiilejä valmistava Lempi Design sekä käsityönä luomukosmetiikkaa tuottava Vuotar.

Minulla on tänään ilta täynnä ohjelmaa, mutta kun pääsen illalliselta kotiin niin avaan koneen ja yritän bongailla kivoja alennuksia omilta suosikkimerkeiltäni. Isälle ja äidille lahjat on jo hankittu, mutta siskolle tuolta löytyy ihan varmasti vaikka mitä kivaa!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.