Sinapinkeltainen ihme

tunnetila: tyytyväisyys

221113 kolmas vaaka

Huomaatteko positiivisen muutoksen blogissani? Miehen hartiat alkavat olla kohta paremmassa kunnossa kuin koskaan ja minä saan jatkuvasti blogiin kuvia asuistani. Kuvausdiilimme saattaa olla paras diili minkä olen koskaan tehnyt!

Hyvä diili oli myöskin Samujin Sample Salesta löytämäni sinapinkeltainen neuletakki jonka väriä päivittelin taannoin blogissa ääneen. Toki olisin ostanut neuletakin luultavasti mielummin vaikkapa luonnonvalkoisena, mutta kun tarjolla mallikappalemyynnissä oli ainoastaan sinapinkeltainen takki niin nappasin sen väristä huolimatta mukaani. Ja nyt, nyt tässä on käynyt juuri kuten mukana ostoksilla ollut ystäväni aavisti, olen alkanut pitää neuletakin väristä todella paljon.

221113 toka

trenssi Benetton, neuletakki Samuji, housut C Wonder,
kaulaliina Kristinen Vikse*, hanskat Moschino, nilkkurit Rizzo 

221113 puoli

Harjoittelin neuletakin käyttöä ensin vaivihkaa kotioloissa. Kun aloin kotona tottua neuletakin väriin siirsin sen hienovaraisesti ensin ylleni kauppareissuille ja nyt odottelen hetkeä kun olen valmis menemään sinapinkeltaisessa neuletakissa töihin.

Neuletakki on todella laadukkaan tuntuista villaa ja se on tehty Suomessa. Ei moista aarretta voinut jättää, väristä huolimatta, ostamatta, kun valtavassa tungoksessa sain iskettyä siihen näppini kiinni.

221113 detalji 221113 eka

Kokomustaan asuun yhdistettynä neuletakki tuo habitukseen kivasti lämpöä ja pehmeyttä. Joskus sitä vaan käy niin, että niistä vaatteista joita eniten ostohetkellä epäilee, tulee lopulta ihan lemppareita!

Nyt on muuten tällä neidolla niin monta upeaa pidempää neuletakkia että en tarvitse uusia ainakaan kymmeneen vuoteen. Ainakaan jos viholliseni pullerotoukat eivät tee paluuta vaatehuoneeseen…

* saatu blogin kautta

0

(8) Kommentit

 1. Toivottavasti pullerotoukkien aika on ohi! Ja se on kyllä kummaa miten ne lempivaatteet muodostuu. Joskus heti ja joskus ottaa aikaa tajuta jonkun vaatteen päälle 🙂 Sain eilen ne H&M:n Isabel Marant- pöksyt postissa. Molemmat olivat huippukivat, ennustan näille pitkää ikää vaatekaapissani. Huraa!

  P.s harmittaa kun en ole eilen ollut koneen äärellä, lahjavalvojaiset vaikutti huipulta idealta! toivottavasti uusisivat ajatuksen vielä ennen joulua…;)

  1. Jee, kiva että tykkäät Marantin pöksyistäsi! Mä rakastan niitä Marantin silkkihousuja. <3 Viimeksi eilen käytin niitä ja jäädyin ulkona. Oli silti sen arvoista. 😀

   Ja arvaa, minäkin missasin lopulta nuo valvojaiset. Piti käydä vaan illallisella ja lopulta olin kotona aamuyöllä kolmelta.. Hupsis! 🙂

   1. Kuulostaa onnistuneelta illalta 🙂
    Mun ja Marantin silkkipöksyjen rakkauteen tuli ryppy (kirjaimellisesti,eh) kun aloin niitä tarkemmin tutkimaan. Vyötärökaitaleen kuminauha on useammasta kohdasta ommeltu kierteelle, eikä vyötärökaitele näin ollen tietenkään pysy suorana… buu. Uusia en tietenkään voi saada mutta lupasivat asiakaspalvelussa onneksi tulla hinnassa vastaan. Harmittaa vähän silti… osaan olla tällaisten juttujen kanssa aika tarkka 🙁 Päätin nyt kumminkin pitää housut, koska muuten niistä tykkään niin paljon.

    1. Hyvä että huomasit valmistusvirheen, aina kannattaa olla tarkkana! Toivottavasti housujen käyttömukavuus ei kärsi virheestä liikaa. Kauniit ne kyllä on!

 2. Tarja says:

  Tuo neuletakki on niin kaunis! Väri sopii sinulle hyvin. Tuo lämpöä asuun, kuten itsekin sanoit. Ymmärrän kyllä täysin tuon värikauhistelun: olenkin kertonut, että oma vaatekaappini on musta-harmaa ja tummansininen on jo suorastaan väri-iloittelua mielestäni 🙂 Ostin viime keväänä jossain mielenhäiriössä kauniin kirkkaan vihreän neuleen alerekistä, koska se kuulemma on ”minun värini” – arvaapa, olenko rohjennut laittaa neulettä vielä päälle!?! Ihailen sitä säännöllisesti kaapissa, mutta kynnys pukea se ylle ihmisten ilmoille on jostain syystä korkea. Joku päivä vielä ylitän itseni 🙂

  Ihanaa viikonloppua Nina!

  PS: tuo Kristine Viksen huivi… Voi voi. Se on niin ihanan näköinen sinulla, että en tiedä, miten estän sormia näpyttelemäst itseni FAB:in sivuille… 😉 Huivivarastojeni suuruus on tainnut muutossa paljastua miehelleni, joten nyt olisi parasta pysyä ruodussa…

  1. Kiitos Tarja, ihana kommentti!

   Jos minä ostaisin vihreän puseron niin olen aika varma että sille kävisi samalla tavalla kuin sinun puserollesi. Miten sitä vaan ei osaa käyttää värejä, ei sitten millään?

   Hihihihii, ihana tuo ” Huivivarastojeni suuruus on tainnut muutossa paljastua miehelleni” 😀 😀 Miksei miehet ymmärrä että huiveja tarvitsee tosi paljon? Ja kun mekin, siis sinä ja minä, käytämme niitä päivittäin, niin täytyy sitä nyt olla vaihtelun varaa. 😉

 3. Oih, harmittaa kovasti, kun en päässyt tuonne Sample Saleen, keväällä tein siellä niin hyviä löytöjä. Huusin kyllä juuri huutonetistä yhden Samujin mekon ja toivon, että se on sopivan kokoinen. Olen sovitellut tuota neuletakkia ja vastaavaa neuletta täyshintaisena sekä valkoisena että keltaisena, molemmat olivat ihania. Yllätyin, miten paljon tykkäsin tuosta keltaisesta, sen murrettu sävy taitaa sopia meille suomalaisille hyvin, kun sinunkin päälläsi näyttää ihanalta! Heti vaan töihin sen kanssa!

  1. Samujin Sample Salessa oli tällä kertaa niin järkyttävä tungos ettei ole ikinä ollut. Aloin jo harkita että jätän kemut ensi kerralla kokonaan väliin, niin mahdotonta siellä oli katsella mitään tai välillä edes liikkua. Aika ahdistavaa. Mutta onneksi tein pari kivaa löytöä, ensi kerralla saatan jättää ryntäilyn muille.

   Toivottavasti Huutiksesta löytämäsi mekko olisi sopiva!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.