Oranssit juhlahuulet

tunnetila: tyytyväisyys

Saan kehuja huulimeikistäni poikkeuksetta joka kerta, kun sipaisen ennen juhlaa huulilleni viime syksynä ostamaani NARSin oranssia huulikynää. Ostin kynän alun perin rajauskynäksi lemppari huulipunalleni (Make Up Storen Redelicious), mutta olen käytännön kautta huomannut huulikynien näppäryyden ja nykyään väritän huuleni usein kokonaan pelkällä kynällä.

Pelkkä kynä kuivattaa huulia enemmän kuin kosteuttava puna, mutta samalla kuivempi kynä myös pysyy huulilla paremmin mitä huulipuna. Kynä ei myöskään tahmaa, eikä siitä jää niin paljon jälkiä juomalasin reunaan.

huulilla NARS Red Square, korvikset Noir

Minusta ei ole normaalisti juurikaan lähikuvia saatavilla, mutta nyt bongasin ilokseni naapurini Kaisan tontilta kuvan itsestäni Re:fashionin lanseerauskemuissa. Ei tuokaan nyt mikään ihan lähikuva ole, mutta kuvassa näkyy ainakin vähän tuota oranssin punan sävyä.

Vaikka sävy on aika räikeä, niin silti se jollain tavalla sopii omaan oliivinsävyiseen ihooni ja muuhun väritykseeni. Jos räikeän huulimeikin sävy on väärä eikä sovi kasvojen ihoon, voi lopputulos olla aika kamala. Nyt tuo kirkas sävy hieman rauhoittuu kun se näyttää niin omalta.

Kaisan ottamassa kuvassa näkyy kunnolla myös Noirin korvis. Tilasin korvikset joskus The Outnetista ja olin jo palauttaa ne sillä ne ovat niin painavat että tuntuvat korvissa hieman oudoilta. Onneksi en kuitenkaan palauttanut niitä. Korvikset ovat vakiinnuttaneet paikkansa parhaina juhlakorviksina ja saan heti päälle juhlafiiliksen kun laitan korvikset korviini.

Niin helposti, oikeilla korviksilla ja kivalla huulipunan sävyllä, saa loihdittua nopeasti juhlatunnelman arjen keskelle.

Alin kuva Kaisa / Sí Moda

0

(4) Kommentit

 1. HeidiV says:

  Hyvän väriset huulet! Just luin Ellestä kanssa, että huulikynällä voi värittää huulet kokonaan. Hyvä vinkki, pitääkin testata!

  1. Ai samasta vinkattiin Ellessäkin? Hauska sattuma! 🙂 Hyvä vinkki tuo kyllä on! Siis ihan tavalisella ohuella rajauskynällä ei varmaankaan saa niin hyvää lopputulosta kuin näillä paksummilla kynillä, eli jos kaapista löytyy paksuja huulikyniä niin kannattaa testata.

 2. CurryKaneli says:

  Todella hyvin sopii oranssit huulet sinulle. Mä olen myös käyttänyt usein pelkkää huulikynää, varsinkin jos tiedän, että en pääse korjailemaan huulipunaa.
  Eilisen postauksen villatakin väri myös sopii mielestäni sinulle hyvin. Nyt vaan käyttämään muuallakin kuin kauppareisuilla!

  1. Kiitos CurryKaneli! Huulikynä todellakin pysyy huulilla paremmin ja on erinomainen kikka meikata huulet jos ei pääse jatkuvasti peilin ääreen.

   Taidan yrittää heti ensi viikolla uskaltautua töihin sinapinkeltaisessa neuleessa. Olen ihan varma että aiheutan kollegoissa hämmennystä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.