Steve Madden Suomeen

tunnetila: ilo

Madden2Tiedän että höpötän blogissa (ja muutenkin) jatkuvasti kaipuustani New Yorkiin ja olen siitä pahoillani. Joskus kuitenkin kannattaa nähtävästi kaipailla ääneen, nyt nimittäin tuntuu siltä, että kun en pääse töiltäni lähtemään Jenkkeihin niin universumi on päättänyt järjestää New Yorkin luokseni tänne Helsinkiin!

Ensin Akateemisen kirjakaupaun yhteyteen avattiin hetki sitten Starbucks ja nyt Jenkkien suosituin kenkämerkki Steve Madden tulee Suomeen.

Madden1Kävin viime syksynä Steve Maddenin liikkeissä jatkuvasti. Varsinkin yksi ihan kotimme lähellä Lower East Sidella ollut Steve Madden Outlet oli sydäntäni lähellä. En tainnut koko syksynä ostaa sieltä kenkiä, mutta pakenin sinne minut yllättänyttä sadekuuroa, piipahdin liikkeessä ruokakauppareissun yhteydessä ja helteellä kävin vilvoittelemassa liikkeessä hurisevan ilmastointilaitteen edessä.

Vielä viime keväänä yhdistin Steve Maddenin järjettömän korkeisiin korkoihin joilla en osaisi kävellä muutamaa metriä enempää. Syksyn aikana bongasin liikkeestä kuitenkin nilkkamittaisia bootseja, bikereita sekä yksinkertaisen kauniita talvisaappaita. Mielikuva Steve Maddenista monipuolistui huomattavasti ja kun nyt selasin Maddeneita nettiputiikista niin valikoima oli edelleen hyvin laaja. Mallistosta löytyy myös nuo Maddenin signature-mallit super korkeilla koroilla, mutta löytyipä sieltä monenlaisia kenkiä myös meille hieman matalampien kenkien ystäville.

Omaa lippulaivaliikettä Suomeen ei vielä Maddenilta saada, mutta ainakin Stockan valikoimista Steve Madden taitaa jo löytyä. En malta odottaa sitä päivää kun pääsen shoppailemaan Steve Maddenin omaan liikkeeseen Helsingissä (toivotaan että saisimme liikkeen tänne pian). Haen varmasti Starbucksista mukaan kuuman omenasiiderin (jos sitä saa Suomesta), marssin Maddenille ja puhun myyjättärille englantia. Jei, tiedossa on halvin New Yorkin reissu ikinä!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.