Järki karkuteillä

tunnetila: ihastus

 

Lämpötila ulkona pyörii parissa plusasteessa, mutta tämä tyttö uhmaa säätä ja huitelee ulkona henkäyksen ohuissa silkkihousuissa. Tykkään niin valtavasti näistä Isabel Marant pour H&M:n silkkipöksyistä etten voi olla käyttämättä niitä. Kuvittelin säästäväni ne kesään, mutta minkäs teet, ihastus on liian kova ja housut on pakko saada jalkaan.

Ohuiden silkkihousujen kaverina käytän paksuja neuleita jotka tuovat mukavasti lisälämpöä asuun. Ajatus kevyestä silkistä ja muhkeasta villasta saattaa kuulostaa haasteelliselta, mutta yhdistelmä toimii mielestäni aika kivasti. Ohuet silkkihousut sopivat yllättävän hyvin myös syysnilkkureiden kanssa eikä kokonaisuus näytä mielestäni lainkaan oudolta.

neule Dondup, housut Isabel Marant pour H&M,
huivi Marc Jacobs, laukku Coccinelle, nilkkurit Rizzo

Housut eksyvät päälleni monta kertaa viikossa ja yritänkin nyt käyttää niitä niin paljon kuin pystyn ennen lumen tuloa. Siinä vaiheessa kun lumi sataa maahan ja pakkaset kovenevat toivon, että järki käskee piilottaa housut vaatekaappiin ja kaivaa ne esiin vasta ensi keväänä. Jos sitä muutaman kuukauden malttaisi pukeutua johonkin muuhun kuin ohueen silkkiin…

0

(4) Kommentit

 1. Johanna says:

  Oi kuin sopot! Nain viime viikolla Parisiin Hennesissa viela aika paljon noita Isabel Marantin tuotteita ja noita housujakin piisasi aika monta – tosi kiva yhdistelma!

  1. Kiitos Johanna! Voi että, saattaisia ostaa noita housuja toisetkin jo törmäisin niihin jossain. Pelkään nimittäin jo nyt että kulutan ne puhki ihan liian nopeasti. Ohuen silkin huonoja puolia… :/

 2. Jipii, inspiraatioasu! Murehdin vähän, kun oikein mitkään talvikengistäni eivät muka sopineet housujen kanssa, mutta löysin alennuksista bikerbootsit ja nyt on idea valmiina 🙂 Olen myös ajatellut, että ilmojen kylmentyessä vedän tuonne alle muodikkaasti pitkät kalsarit. Heh. Trés chic.

  1. Jee, kiva olla inspiraatioksi! 🙂

   Ja tuo pitkät kalsarit silkkihousujen alla on tosi hyvä idea! 😀 😀 Mulla nämä vaan taitavat olla sen verran kireät että en tiedä mahtuuko kalsarit alle. Mutta erittäin hyvä idea, ja todellakin trés chic! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.