Pressipäivän parhaita

tunnetila: tykkäys ja tutkailu

Muutama viikko sitten kävin kiertelemässä PR-toimistojen pressipäiviä ihan urakalla. Kaikki toimistot laittavat yhtä aikaa esille ensi kevään uutuudet, oli kyse sitten vaatemallistoista, uusista kosmetiikkalanseerauksista tai vaikkapa Suomeen rantautuvista uusista brändeistä.

PR-toimistot esittelevät uusia tuotteitaan ja antavat lehdistölle ja bloggaajille näytteitä uusista jutuista. Vaikka pressimateriaaleissa on aina mukana myös kirjalliset tiedotteet uusista tuotteista, on uutuuksiin paljon helpompi tutustua näytteiden avulla. Näytteitä tulee usein kassi kaupalla ja jos jo pressipäivillä juokseminen käy työstä niin, toinen työpäivä, välillä kaksikin, menee uutuuksiin tutustuessa ja tiedotteita kiinnostavista tuotteista lukiessa.

Poimin omat suosikkituotteeni saamistani pressikasseista ja tässä tulee pientä esimakua mitä kaikkea kivaa tänä talvena ja ensi keväänä on tulossa markkinoille. (Osa tuotteista saatavilla jo nyt.)

1. Kotimaisen luksusbrändi Balmuirin pronssin värinen pallokynttilä näyttää ylelliseltä ja tuo juhlavan fiiliksen vaikkei kynttilään laittaisi edes tulta. Kynttilä on täydellinen lahjaidea sillä kynttilä on pakattu niin kauniisti ettei pakettia raaskisi edes avata!

2. Joe Blasco tuo ensi keväänä markkinoille monia kiinnostavia meikkituotteita. Omat suosikkini ovat ProTouch Highlight -korostuspuuteri ja Pink Bronze -huulikiilto. Korostuspuuterilla luodaan hehkua kasvojen korkeimmille kohdille, mutta se sopii myös häivyttämään tummia silmänalusia. Olen testannut tuotetta ja keksinyt sille ihan uuden käyttötarkoituksen. Postausta aiheesta tulossa!

3. Paljon matkustavana ilahduin saadessani minikokoisen Marviksen lakritsihammastahnan ja tyylikkään mustan hammasharjan. Marviksen tuotteita saa Suomessa jo vaikka mistä, esim. Turussa Sisustuksen Koodista, Helsingistä ja Tampereelta putiikki Rannalla -liikkestä jne. Minitahna ja uusi harja pääsevät mukaan heti tällä viikolla kun suuntaan muutamaksi päiväksi koulutukseen Tampereelle.

4. Make Up For Everiltä on tullut tähän talveen niin mieletön Midnight Glow -luomiväripaletti, että jokaisen luomivärejä harrastavan kannattaa hankkia se itselleen. Paletin sävyt sopivat juuri omaan makuuni. Kimaltelevien vaaleampien helmiäissävyjen rinnalla olevat intensiivinen mattamusta ja metallinen ruskea (taupe) tekevät paletista todella monipuolisen. Myös tämä paletti lähtee ehdottomasti Tampereen reissulle mukaan.

5. Niin ikään matkalla näppärän kokoinen näytepakkaus uudesta Schwarzkopfin Fibre Forcesta, todella huonokuntoisten hiusten hoitonaamiosta, pääsee mukaani viettämään rentoa aamua hotellissa. Ra-kas-tan aamusaunaa ja tapanani onkin saunoa hotellissa aina aamulla pitkän kaavan kautta. Aamusaunarutiiniin kuuluu aina hiuksissa vaikuttava naamio, ja tällä kertaa kokeiluun pääsee Fibre Force.

6. Ehdoton pressikassista löytynyt lemppari oli tälläkin hetkellä sormessani viihtyvä Pernille Corydonin kullanvärinen tähtisormus. Ehdinkin jo kirjoittaa blogissani upeista Pernille Corydonin koruista.

7. Bonuksena valitsin lempituotteisiini vielä Monkin mustavalkoiset sukat. Käytän normaalisti ainoastaan mustia sukkia, mutta tuo varpaiden päällä hassusti pälyilevä Monkin hahmo saa minut niin hyvälle tuulelle että nämä sukat pääsevät ehdottomasti käyttöön!

0

(3) Kommentit

  1. Tervetuloa Tampereelle 🙂
    Paljon pieniä kivoja juttuja… täytyisikin pyörähtää Putiikki Rannalla liikkeessä taas joku kerta.

    1. Kiitos Iduska! Olipa Tampereella kivaa!!! 🙂

      Käyn siellä nykyään ihan liian harvoin ja liian lyhyitä aikoja kerrallaan. Olen asunut Tampereella opiskeluaikoina 10 vuotta ja joskus olisi ihana kiertää kaikki vanhat lempparipaikat läpi ja katsoa miten paljon ne ovat muuttuneet vuosien kuluessa.

  2. […] ← Edellinen 29.11.2013 08:30 […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.