Punanenä piiloon

tunnetila: sooloilu

Vihjailin Pressipäivän parhaita -postauksessa testanneeni Joe Blascon kevätuutuutta, pakkaukseltaan uudistunutta ProTouch Highlight -korostuspuuteria ja keksineeni sille ihan uuden käyttötarkoituksen. Sain kokeiluun korostuspuuterista sävyn Special Yellow ja jostain syystä hetken avonaista pakkausta (ilman ”käyttöohjeen lukemista”) tuijotettuani toimin vaiston varaisesti ja laitoin puuteria nenääni.

Minulla on viileällä säällä aina ihan punainen nenä ja vaikka punaisen nenän neutraloimiseen on olemassa omatkin tuotteet, niin olen huomannut että korostuspuuterin sävy Special Yellow on omiaan häivyttämään nenän punaisuutta. Meikki-ihmiset varmaan kauhistuvat tuotteen väärinkäyttöäni, mutta itse olen vain iloinen että ratkaisu ongelmaani löytyi tuosta tuotteesta!

Puuteria kuuluisi siis oikeasti käyttää freesaamaan meikkiä päivän aikana ja korostamaan haluttuja kohtia kasvoissa. Kuivana sitä voi käyttää myös luomivärinä, ja lopputulos luomilla on hyvin kaunis, luonnollinen matta. Kostealla siveltimellä puuteria voi käyttää myös ryppyjen ja juonteiden häivyttämiseen.

Tuote onkin siis varsinainen monitoimituote ja kuuluu tätä nykyä meikkipussini vakiovarusteisiin. Meikin freesaus päivän aikana onnistuu helposti ja samalla tuotetta voi sipaista nenälle piilottamaan punaisuutta ja silmien alle häivyttämään väsymystä. Kivasti ominaisuuksia yhdelle pienelle meikkinapille.

Onko Teillä tuotevinkkejä jotka on tarkoitettu oikeasti punanenäisyyden häivyttämiseen? Syksyt ja talvet Nasse-sedältä näyttäminen kun ei varsinaisesti ole kovin kivaa…

0

(4) Kommentit

 1. Tara says:

  Kiitos vinkistä. Mulla nenänpää etenkin näin talvisin on kuin petteri punakuonolla.
  Joko tätä on kaupassa vai tuleeko vasta keväällä.

  1. Toinen Petteri täällä terve! 🙂

   Tuote on jo nyt kaupoissa mutta siinä saattaa olla vielä erilainen pakkaus. Tämä uudistunut pakkaus on käsittääkseni tulossa kohta myyntiin.

 2. Superkiinnostava tuote, Nina! Juu, punaisuutta löytyy näistäkin kasvoista aina kelien mukaan, ja tummaa silmän alusta. Eli tällainen monitoimituote olis ihan täydellinen. Tiietkö, tai oletko kuullut, sopiiko Joe Blasco herkkäihoisille? Luulisin ite, että sopii..?

  1. Tykkään kyllä tästä tuotteesta tosi paljon. Laitan tuotetta nenälle jo meikkivoiteen alle ja sitten vielä lisäilen sitä päivänmittaa meikin päälle. Toimii ainakin minulla kivasti.

   Joe Blascon nettisivuilla sanotaan seuraavaa:
   ”Joe Blasco -tuotteet ovat myös ihotautilääkäreiden suosittelemia.” Luulen siis että tuotteet sopivat myös herkemmällekin hipiälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.