Luksuslaukkuja arkikäyttöön

tunnetila: tykkäys

tumi1Kävin pari viikkoa sitten tutustumassa luksuslaukkuja valmistavan Tumin laukku-uutuuksiin ja huomasin että minulla on todella paha matkalaukkufiksaatio. Hyllyt notkuivat toinen toistaan kauniimpia klassisia ja laadukkaita nahkalaukkuja, mutta huomasin palaavani kerta kerran jälkeen sivelemään uusien Tegra Lite -matkalaukkujen kylkiä. Testailin laukkujen painoa, tutkin pyörien kestävyyttä ja kyselin merkin edustajalta materiaalin kestävyydestä ja osien vaihdettavuudesta.

Mitä tahansa kysyinkin, sain aina vastauksen joka sai minut nyökyttelemään tyytyväisenä. Kaikki osat, mm. vetokahvat ja pyörät ovat vaihdettavissa jos niihin tulee vikaa. Takuuhuollon saa (usein jopa saman päivän aikana) missä tahansa maassa jossa myydään Tumin tuotteita. Laukkujen materiaali on maailman kestävintä, samaa materiaalia käytetään mm. NASCAR -ralliautoissa! Edullisia laukut eivät ole, mutta kestävyys ja tuotetakuu ovat vertaansa vailla.

tumi3tumi4tumi10tumi8Ensi kevään uusin ja värikkäin TUMI -uutuus on yhdessä amerikkalaisen, kuoseistaan ja rohkeista värivalinnoistaan tunnetun suunnittelija Jonathan Adlerin kanssa yhteistyössä tehty mallisto. Laajaan ja värikkääseen mallistoon kuuluu kaikkea matkustamiseen, korttikoteloista matkalaukkuihin ja meikkipusseista kevyisiin kankaisiin mutta kestäviin käsilaukkuihin.

Värit ja kuosit olivat upeita ja Adlerille hyvin ominaisia, mutta suomalaisen maun (”mustaa sen olla pitää”) tuntien kysyin brändin edustajalta millä mielellä he ottavat malliston myyntiin. Eivät malta kuulema odottaa! Kuulin hämmästyksekseni että viime aikoina mustat laukut ovat odottaneet liikkeen hyllyillä ostajaansa, mutta värikkäitä nahkalaukkuja saa olla tilaamassa liikkeeseen jatkuvasti lisää. Voitteko kuvitella, suomalaiset ovat alkaneet löytää värien maailman!

tumi6tumi7tumi9tumi11tumi12Jonathan Adler tuo aina mieleeni New Yorkin ja Adlerin malliston matkalaukku tekstillä ”Are We There Yet?” sopisi malttamattomalle luonteelleni hienosti. En kuitenkaan näe itseäni kantamassa räikeää laukkua käsipuolessani, joten palasin taas uusien kevyiden matkalaukkujen luo. Viininpunainen (bordeaux) tai oranssin-ruskea (iridium) nelipyöräinen lentolaukku olisi niin kiva omistaa, varsinkin kun yli 15 vuotta palvellut kankainen lentolaukkuni alkaa olla jo rispaantunut aika monesta kohdasta. Olisiko tässä yhdistetyn joulu- ja synttärilahjan paikka? Kyllä itseään saa hemmotella edes kerran vuodessa.

Lupaattehan, että jos joskus huomaatte että matkalaukkufiksaationi menee niin pitkälle että näette minut arjessa vetämässä perässäni lentolaukkua olalla kulkevan käsilaukun sijaan, niin tulette ja ravistatte minua kunnolla ja viette lähimpään liikkeeseen jossa myydään käsilaukkuja eikä yhtään matkalaukkua. Sovittu?!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.