TUNNETILANJOULU

tunnetila: innostus

Se on sitten joulukuun ensimmäinen päivä! Odotan joka vuosi joulua ihan valtavasti sillä joulu on perheessämme SE tärkein juhla vuodessa. Jouluna olemme koko perhe yhdessä monta päivää, pidempään kuin koskaan muulloin vuoden aikana, ja leppoisa yhdessäolo perheen kanssa on parasta mitä tiedän.

Äitini alkaa joululeivonnaisten suunnittelun lokakuussa ja lahjatoiveita kysellään samaan aikaan itse kultakin. Tänä vuonna olen hankkinut lahjat vanhemmilleni jo ajoissa ja olen tosi tyytyväinen hankintoihin. Siskon kanssa lähdemme tänään Tukholmaan josta ajattelimme hankkia lahjat toisillemme jos jotain oikein kivaa löytyy.

Jos Tukholma ei jostain syystä tarjoile parastaan, käännyn siskoni lahjan hankinnassa luottobutiikkini Fanny Alexandra Boutiquen puoleen. Ja niin voitte kääntyä Tekin, joko ostaessanne lahjoja läheisille tai itsellenne. Maailman ihanin FABin Virpi nimittäin halusi ilahduttaa blogini lukijota huimalla tarjouksella. Virpi lupasi blogini lukijoille eksklusiivisen alen, -25% alennusta koko ostoskorista!! Ihan huikea alennus!

Yleensä alennusmyynnit alkavat joulun jälkeen mutta eniten sitä alennusta kaipaisi ennen joulua kun on lahjojen hankkimisen aika. Nyt siis kannattaa ehdottomasti klikkailla ostoskoriin FABista kaikkea ihanaa, saat kaikista ostoksistasi -25% alennusta kun kirjoitat tilausta tehdessäsi alekoodin TUNNETILANJOULU.

Kokosin ylle omia suosikkituotteitani FABista ja täytyy sanoa että tarjolla on taas ihan valtavasti kauniita asioita. Huikean kauniita koruja, lempparihuiveja ja ihanista Heart of Lovikkan villatuotteista ottaisin minkä vain (onneksi minulla on jo tämä neuletakki). 25% alennuksen saa myös Minna Parikan laukuista ja kengistä sekä joulupöytää kaunistavista astioista. Lisää kollaaseja omista lempparituotteistani FABin valikoimasta löytyy täältä ja täältä.

Mukavaa ensimmäistä adventtia kaikille ja ihanaa joulun odotusta! Minä aloitan nyt pakkaamisen ja toivon että sunnuntai-maanantai väliseksi yöksi luvattu myrsky jää tulematta ja pääsemme siskoni kanssa laivamatkalle Tukholmaan ilman tolkutonta matkapahoinvointia!

Ps. FABin Virpi lupasi myös paketoida teille tekemänne ostokset jos siitä on maininta tilauksen kommenttiboksissa. Jos siis haluatte päästä helpolla ja saada valmiit paketit postitse, niin kertokaa siitä tilausta tehdessänne. FABista saa aina ensiluokkaista palvelua!

0

(11) Kommentit

 1. Tarja says:

  Kuka tulisi istumaan käsieni päälle, jotten näpyttele tilaukseen koko putikin sisältöä?! 😉

  Se Kristine Viksen tummempi huivi polttelee edelleen…

  1. Hahahhaha, arvelinkin että tämä tarjous on sinulle Tarja aika paha juttu. 😀 Toisaalta suosittelen ostamaan vain tarpeeseen, mutta tuo huivi on kyllä ihan super ihana… 😀

 2. Ellu says:

  Voi että kun se valkoinen perhoshuivi olis ihana!! Mä en vaan saanut muutettua sitä summaa euroiksi. Oon ihan älyttömän huono tilaamaan nettikaupoista yhtään mitään. Ihan oikeasti en ole koskaan tilannut vaatteita (enkä mitään muutakaan) netistä :O

  1. Kuten sanoin, FABista saa aina tosi hyvää palvelua ja tuossa alla Virpi jo kertookin sinulle hinnan ja vinkkaa toisen, vähän henkilökohtaisemman tavan ostaa verkkokaupasta. 🙂 Palvelu siis pelaa erinomaisesti! 🙂

 3. Sen ihanan vaalean Viksen huivin tämän hetkinen eurohinta on 87,42. Systeemi muuttaa kruunuhinnat euroiksi aina sen hetkisen kurssin mukaan. 🙂

  Jos et Ellu tykkää ostaa nettikaupoista, voit aina ottaa minuun suoraan yhteyttä, joko soittaa tai laittaa sähköpostia. Postittelen paketteja myös muita kanavia kautta tulevien tilausten mukaan. Asiakas yleensä maksaa tilisiirtona tai halutessaan Paypalin kautta. Kaikesta voidaan aina sopia! 🙂

  Ihanaa ekaa adventtia teille!! Ja Nina, miten onnistut aina tekemään niin superhyvän näköisiä kollaaseja!! <3

  1. Kiitos Virpi kivasta alesta ja kivoista sanoistasi! Ihanaa joulunodotusta sinullekin!

 4. Liisukka says:

  Hei,
  Olen melko tuore lukija ja jäin miettimään että miten kerrot kaupallisista yhteistyöstä? Ilmeisesti saat tässäkin postauksessa mainitsemastasi butiikista jotain itsellesi ja olen huomannut,että mainostat kauppaa ajoittain, niin termi ”luottobutiikki” vähän haiskahtaa, varsinkin jos saamasi tuotteet ovat sinulle ilmaisia. Olisi sellainen kauppa minunki luottobutiikkini.
  Lukijana toivoisin, että yhteistyöstä olisi jokin maininta postauksen alussa. Kuvissa näkyvien vaatteiden kohdalla oletkin ilmoittanut, jos vaate on saatu blogin kautta ja se on mielestäni toimiva. Minulla ei ole mitään kaupallisia yhteistöitä vastaan, päinvastoin suon bloggarille työstään saatavan palkan ja ekstran. Toivoisin vain, että yhteistyöstä kerrottaisiin meille lukijoille reilusti.

  Mutta tosi ihana blogi sulla ja tyylisi on kaikessa minimalistisuudessaan pettämätön ja erittäin chic! Mukavaa joulun odotusta, tämä aika on minullekin vuoden kohokohtia!

  1. Hei Liisukka, kiitos kommentistasi!

   Merkitsen aina postauksiini jos joku tuote on saatu tai saan yhteistyöstä jonkin korvauksen. Tästä postauksesta en ole saanut itselleni mitään, ainoastaan hyvän mielen. Mietimme FABin pitäjän Virpin kanssa että blogini lukijoita olisi kiva ilahduttaa alekoodilla ja tein sen ihan ilmaiseksi. En ole siis saanut yhtään tuotetta enkä rahaa tästä postauksesta. Tarkoitus on siis ainoastaan ilahduttaa lukijoita.

   Mutta kiitos kommentistasi, nuo mainonta-asiat puhuttavat paljon ja mietityttävät monia, myös itseäni ja on hyvä saada kaikenlaista palautetta aiheen tiimoilta.

 5. Ellu says:

  Suuret kiitokset Virpille joustavuudesta!!! Sain vähän apua tilauksen tekemiseen ja olen tehnyt alkuviikosta ostoksen sieltä nettikaupasta ihan perinteisesti 🙂 Mulle tuli tosi hyvä mieli kun luin äsken nämä kommentit 🙂 Nyt odottelen vaan sitä ihanaa perhoshuivia ja kiitän ale-lahjasta 🙂

  1. Voi miten ihana kuulla!!! Ellu, palautteesi on kullan arvoinen ja merkitsee minulle ihan valtavasti! Toivottavasti tilauksesi menee yhtä nappiin kuin omanikin aina ovat menneet. Ja ihana myös kuulla miten Virpi palvelee kaikkia todella ensiluokkaisesti!

 6. […] Tunnetilan lukijana saa muutamasta super kivasta verkkokaupasta alennusta jouluun asti. Koodilla TUNNETILANJOULU saa -25% alennuksen koko ostoskorista nettibutiikki FAB:issa. Koodilla TWISTJOULU taas saa -10% […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.