Silkkiä ja untuvaa

tunnetila: tyytyväisyys

251113 puoli

Yksi eniten käyttämistäni vaatteista kuluneen vuoden aikana on ollut viime syksynä New Yorkin ensimmäisiin viileisiin päiviin hankkimani Uniqlon kevytuntuvatakki. Maailman kevyin ja pehmein untsikka pelasti minut viime syksynä supermyrsky Sandyn jälkimainingeissa paleltumiselta, ja on kulkenut siitä lähtien mukanani lähes joka paikassa. Mm. viime kesänä untsikka oli mukana super helteisessä Nizzassa, ja uskokaa tai älkää, käytin sitä tyytyväisenä lentokoneessa.

Takki oli mukanani viilenevissä kesäilloissa ja nyttemmin kun säät ovat viilentyneet aika rutkasti, käytän ohutta untuvatakkia sellaisenaan tai trenssin ja muiden kevyempien syystakkien alla. Takki lämmittää minua usein myös töissä, sillä työhuoneessani on usein aika viileä. Takin vajaamittaiset hihat tekevät siitä vähän elegantin ja hieman jakkumaisen sisäkäyttöön, ulkoillessa takin kaveriksi on kiva laittaa pitkät nahkahanskat.

251113 eka untuvatakki Uniqlo, neule Samuji, kaulakoru* ja housut Isabel Marant pour H&M,
hanskat Lumi, kengät Rizzo

251113 closeup251113 toka251113 shoes2

Nyt alkaa muuten olla käsillä viimeiset silkkihoususäät. Reippaasti paikasta toiseen kävellessä kylmyyttä ei vieläkään liiaksi huomaa, tai ei minulla ainakaan sen kylmempi näissä housuissa ole kuin olisi lyhyessä hameessa sukkahousujen kera, mutta paikallaan asukuvauksen ajan seisoessa alkaa kylmä viima hiipiä housunlahkeesta sisään. Hrrrrrr, taidan nyt suosiolla laittaa silkkihousut pois käytöstä ja siirtyä villahousuihin!

* saatu blogin kautta

0

(4) Kommentit

  1. Eikö sun takamus jäädy noin ohkasissa housuissa?? 🙂
    Housut ovat kyllä pop eli ymmärrän vallan hyvin miksi haluat niitä näin pitkälle talveen käyttää. Mutta tuollainen kevyt untsikka vaikuttaa hyvältä; monikäyttöinen ja mikä tärkeintä, lämmin 🙂

    1. Ei jäädy takamus, on lämmittävät fyllingit omasta takaa. 😀 Ja hei, kevyt untuvatakki on ihan must have juttu!

  2. Mua on niiiin harmittanut, kun missasin viime vuoden Uniqlon vähän pidemmän, kapeamakkaraisen ja hupullisen mallin takista. Tämän vuoden mallit ei vaan iske..

    1. Mä en ole tämän vuoden malleja edes nähnyt, mutta se viime vuoden pidempi malli oli kyllä kiva. Pähkäilin pitkään se takki päällä liikkeessä ja mietin ostaisinko myös sen. Jätin takin kuitenkin kauppaan ja pakko myöntää että näin jälkikäteen vähän harmittaa. En osannut silloin päättää väriä niin jätin kokonaan ostamatta. Plääh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.