Syksyn pelastus

tunnetila: ihastus

251113 shoes1housut Isabel Marant pour H&M, nilkkurit Rizzo

Etsin useamman vuoden täydellisiä syyskenkiä. Tiesin tasan tarkkaan miltä ne mielessäni näyttivät, mutta en törmänyt niihin oikeisiin missään. Halusin Chelsea -malliset nilkkurit, mitään muuta en suostunut edes katselemaan.

Joissain Chelsea boot -tyyppisissä nilkkureissa lesti oli liian kapea, joidenkin kärki oli liian pitkä tai pyöreä. Muutamassa mallissa varren sivuilla olevat venykkeet eivät venyneet tarpeeksi eikä rintava jalkani mahtunut kenkään. Osassa ostamisen esteenä oli vetoketjut, toisissa oli liian korkea kanta.

251113 shoes251113 shoes2Turhautti ihan valtavasti kierrellä liikkeissä ja lähteä joka kerta kotiin tyhjin käsin. Olen tänä syksynä käyttänyt kumisaappaita enemmän kuin koskaan, myös niinä päivänä kun ei edes satanut. Kumisaappaat nimittäin lämmittivät jalkojani huomattavasti enemmän kuin ohutpohjaiset kesäkengät, ja talvikenkiä en halunnut vielä ottaa käyttöön.

Vihdoin muutama viikko sitten etsintäni palkittiin ja löysin Rizzosta joka suhteessa täydelliset Chelsea -nilkkurit. Tai ei ihan täydelliset, kengät olivat nimittäin aluksi aika kovat jalkaan. Ostin ennen käyttöön ottoa kenkiin lämmittävät talvipohjalliset, ja nyt kengät ovat jalassa kuin unelma!

Huomasin yllä olevista kuvista että jatkuvassa käytössä olevat kengät ovat lankkausta ja huoltoa vailla. Siirrynkin nyt koneelta puunaamaan uusia lempparikenkiäni (ja sotkemaan eteishallin valkoisen maton mustalla lankilla). Heippa!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.