Joulukalenteri

tunnetila: ihastus

joulukalenteri2

En juuri ehtinyt shoppailemaan Tampereen reissullani, mutta muutama ihanan jouluinen juttu tarttui kuitenkin mukaani. Ostos joka pääsi heti käyttöön, on todella sievä ja hauskasti minut joulun tunnelmaan virittävä suklaakalenteri. Tanskalaisen Mailegin söpö ja herkullinen kalenteri löytyi Koskikeskusta vastapäätä olevasta Taito Shopista kaikkien muiden ihanien tuotteiden joukosta.

Kalenterissa on kahta erilaista suklaata, valkoinen suklaa mintulla sekä maitosuklaa caramel -paloin. Tuo valkoinen suklaa on IHANAA! Harmi vain että ainakin tähän mennessä valkoinen suklaapala on löytynyt vain yhdestä luukusta muiden ollessa tavanomaisempaa maitosuklaata. Pidän joka aamu peukkuja pystyssä ja toivon saavani lisää valkoista suklaata.

joulukalenteri1joulukalenteri3 joulukalenteri4

Onko Teillä tänä jouluna oma joulukalenteri? Minä taidan olla edelleen yhtä lapsellisen innoissani jokaisesta luukusta kuin olin pienenä. Toki luukun avaaminen ei aiheuta samanlaista jännitystä kuin lapsena, mutta silti joulukalenteri on joka vuosi pakko olla.

Jokainen meistä voi itse päättää säilyttääkö lapsenomaisen ilon mukana elämässään vanhuuteen asti vai antaako sen hukkua jonnekin matkan varrella. Vaikka kiire ja arki tuntuu välillä jättävän iloisen ja uteliaan lapsenomaisuuden taka-alalle, niin ainakin joulukuussa tuo tunne on kiva kaivaa esiin ja voi lapsenomaisesti iloita jokaisesta avatusta kalenterin luukusta ja sen jälkeen alkavasta ihanasta joulusta!

0

(5) Kommentit

 1. Totta kai pitää olla joulukalenteri. Tänä vuonna minulla on niitä kaksi! Mutta tuo Mailegin kalenteri on kyllä tosi soma, täytynee ensi vuonna etsiä itsellekin vastaava.

  Ja lapsenmieltä pitää myös vaalia – äidilläni, 76 v, on myös oma joulukalenteri seinällä, joka joulu. 🙂

  1. Ihana tuo äitisi! 🙂 Minunkin äidilläni on aina pakko olla kalenteri. Ja mikä hauskinta, koko muu perhe sanoo usein että mitä jos tänä jouluna ei ostettaisi lahjoja. Äiti siihen aina ihan hädissään että kyllä pitää olla lahjoja! 🙂 Äitini on henkeen ja vereen jouluihminen ja rakastaa lahjojen antamista ja saamista.

 2. Oi mikä ihana joulukalenteri… tietenkin sellainen pitää olla. En löytänyt tänä jouluna mieluisaa, joten jäi hankkimatta. Olisi siis pitänyt suunnata Taito shopiin. Hitto 🙂

  1. Nyt äkkiä iduska, mars Taito Shoppiin! Saat avata monta luukkua kerralla ja tänään tuli taas sitä ihanaa valkoista suklaata. Jee! 🙂

   Kalenterin hinta oli 19,90€ mutta nyt sen saisi varmaan jo halvemmalla. 😉

 3. […] Tampereen pyrähdyksellä mukaani tarttui joulukalenterin lisäksi askarreltavia joulupalloja ja joulupallojen kuosiin sopivia servettejä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.